Kiosken stänger & mina rastlösa ben dödar mig!

Vi har alltid haft en liten kiosk här i svaneholm, den har funnits här i åratal verkligen. Men idag stänger han ner, känns sorligt på något sätt! mamma är där och handlar varje dag nästan och så.. men går det inte runt så förstår man ju det :) det skulle komma någon ny ägare och ta över det, fast det är först om ett tag. Hörde att det var några från värnamo :P

Sen vill jag säga en annan sak. Alla får ju sådär rastlösa ben ibland, så man inte an sitta still eller så kommer det på natten, det känns som om det kommer sugande och krypande, läskigt är det! Iallafall, detta uppstår varje jävla kväll för mig i mina ben, jag kan verkligen inte sova ! tar timmar ibland innan jag somnar, och det ända som hjälper är att röra på dom, men det är knappt. Tycker det är så konstigt .. någon annan som har rastlösa ben på nätterna? :O hört att det beror på järnbrist..


2 år äldre..

Vet ni.. en hemsk tanke slog mig!
Om jag börjar gymnasiet nu, så kommer jag vara 18 år, dom andra kommer vara 16 år.. en helt ny skola, men helt nya människor och jag känner inte någon! men det är tråkigt att jag är två år äldre än dom andra, för jag kommer nog märka det för det gör jag nu på dom som är 2 år yngre.. undra om det är någon som kommer veta att jag är två år äldre..?  Att dom i min ålder tar studenten nästa år.. Det skulle jag också gjort egentligen. Kommer bli så jobbigt att se mina vänner ta studenten utan mig :/ gör så jävla ont att tänka på det faktiskt ! jag kommer vara 21 när jag tar studenten. Att min bror och jag kommer ta den samtidigt, min LILLE bror dessutom :P känns inte bra detta..


</3

Tkväll imon!

För er som inte visste så är det Erik grönwall som spelar imon på torsdagskvällen, och för er som inte vet vad det är så är det artister i borås som uppträder varje torsdag i typ 2 månader :D ska åka dit imorgon bitti, inte riktigt bestämt vem jag ska träffa där, men jag pratade med Freddie nyss och vi ska gå där en sväng imon :) sen skulle jag träffa emelie och hennes bf, så aah.. träffar nog på dom flesta!:D



(Den är dock såå mycket snyggare på!)
det är denna jag är tveksam på..känns nästan som tantvarning..

Hemma från stan

Hej mina läsare :)
Nu är jag hemma från stan, och jag solade aldrig. Utan jag tog med mig lilla Love, jag ville inte åka själv och tänkte det kunde vara kul för henne att komma ut lite! så vi har gått runt i knalleland.. hon köpte ett gosdjursliknande sak på BR, och en glass. Vi skulle ätit på macdonalds men det var så sjukt mycket folk! Vi fick 200 kr av mamma som vi inte skulle handla upp allting på, eller så, mendet gjorde vi.. hah :Pjag tog även ut mina 400 kr och köpte två par trosor på rean, ett linne och svart nagelack. Det var så längesen man hade svart nagelack hemma! sen en ansiktmask ;)  dock funderar jag på att lämna tillbaka det linnet jag köpte från h&m.. Tyckte det var dyrt, men inte så konstigt för den var ekologisk! :O Kommer ju inte ha några pengar på hela sommaren så får hålla hårt i mina sista pengar nu.. RIKTIGT HÅRT! :/ kommer iofs inte gå men.. det som skrämmer mig är att jag inte kommer kunna göra ett skit ... Lägger in bild senare !


Godmorgon på er:)

Vädret ser inte alls så kul ut.. det åskade och blixtrade som fan ute igår innan jag skulle sova, gjorde det hos er med? :O så blir ju ingen sola-stund dag idag icke.. har kollat runt lite vad folk ska göra idag, men dom flesta verkar upptagna.. och jag som hade tänkt åka in till stan idag och träffa någon, kanske ta en fika eller något, men nopp.. men jag ska ändå in till stan idag har jag bestämt.. ska gå och sola solarium! :) alltid  lika avslappnande..♥ hade tänkt åka in till stan nu vid ett, men det beror ju på om syrran kan skynda sig ut ur duschen! hon har typ stått där inne i en timma nu så det menas med att jag måste stressa..

Ha de gött så länge!

Silversked i...

Jag är helt såld på Nellys kläder! jag smälter bort och drömmer mig bort... Ska helt klart in i deras butik när jag har pengar. Får lite pengar imon, men det är inga shopping pengar, dom räcker inte ens till ett plagg.. jag önskar ibland att jag var född med en silversked i munnen.. gör ni också det ibland?


www.Nelly.com

Stackars mitt ljus..

Jag märker att mitt ljus INTE trivs i värmen!



haha xD

Allergisk..?

Fyfan, det är så varmt ute! (inte klaga men vafan..;)) mamma ringde till vårdcentralen nyss, och dom sa att dom trodde det var allergi!! ang blåserna på händerna. så jag ska äta allergi tablett nu fram till fredag, och har det inte bättrat sig så måste jag dit, och även om det bättrat sig måste jag dit.. dom tyckte jag skulle lägga upp en matbok för min kost för det påverkar ganska mycket? huh.. fattar inget, men kul om det är allergi!:S och vet ni vad jag kom på, jag ahr varken hört från Emelie eller Anna på länge nu!:O jag har iallafall inte träffat någon utav dom sen.. jag vet inte när? det måste bli ändring på det, för jag saknar er tjejer! ♥:(

Håller även på att läsa en bok som heter "Sova hos fienden" och är från 80 talet tror ja det var, står iaf i boken :P Lånade den från Mikaels mamma och den är skit bra verkligen! handlar om en tjej som blir misshandlad av sin man, och han tvingar ut henne på en båttur med grannen och hon är rädd för vatten, och helt plötsligt är hon borta. Dom tror hon drunknade, men så är inte fallet... skit bra!:D finns tydligen på film också :)







Hemma !!

Tjao! Nu är jag hemma, och jag gick hem från Mikael! nu fan måste jag blivit lite brun eller?.. haha! och nej jag följde aldrig med Simone till varberg, hon ringde igår kväll och sa att jag inte kunde följa med, men sen rindge hon igen imorses och sa att jag kunde följa med för hennes bror hade tydligen ångrat sig men jag var ju hemma hos mikael så det gick ju inte.. eller, hade kanske gått men jag skippade det!;) vi har badat och solat idag igen, haha.  Imon är det sista dagen med för att skicka in blanketten till viskadalen, men jag gör det inte.. hoppas bara på att jag gör rätt nu. Skulle egentligen ha jobbat hos pappa i helgen, men det blev ju inte heller av så han ringde mig en gång igår men hann inte svara och sen ringde han inte upp igen.. fan, jag måste ju ha pengar. Får försöka få tag på han igen nu i veckan!

Nä nu ska jag ut i solen igen! puss på er :) så jag skriver lite senare ;)



Sol och bad :)

Är fortfarande hemma hos Älsklingen <3, vi har bastat och badat i deras pool, det var jätte mysigt! ;) sägs ju att man blir brunare när man badar ;) lite läskigt var det när vi satt inne i bastun och en propp hade gått eller något?.. så det blev helt mörkt :P haha.. Bad Simone ringa mig innan (för mina pengar på mobilen är slut) och hon skulle till varberg imon med sin familj, hon ville jag skulle joina och det vill jag jätte gärna! fast det var inte hundra om jag kunde följa, beror på om det fick plats i bilen eller ej.. hon skulle ringa mig nu ikväll och meddela detta! om jag inte kan följa med så får jag fan fixa så jag kommer dit någon dag oavsett.. Imon skulle det tydligen bli steeka väder också! Så vi får se, '*hoppas hoppas*

Nu ska jag vara social med Mick :)







Tjingeling..

hej på er! om en stund ska jag åka hem till Mikael, vet dock inte vad vi ska göra, men blir vell mys av något slag :P trodde även att det skulle vara sol ute idag, och det är det vell men inte så mycket!:O så har inte solat något idag.. men vaknade vid tio utav brevbäraren som knackade på dörren ;)

Min vecka:
Måndag : åka hem till Mikael!
Tisdag: inga planer
Onsdag: inga planer (kanske åka in till stan)
Torsdag: torsdagskväll??
Fredag: inga planer!
Lördag: Nicoles 18 års fest..? har dock inga pengar till detta,
så isf får jag komma nykter och ingen present :/
Söndag: inga planer..

Min vecka ser alltså ganska tom ut!! tråkigt värre!

Jimmys spotify lista!

"Sommarplåga.! :D partyyyy musik! tryck på ladda ner! sen äre lungt och bara lyssna på!"


http://www.spreadthejoy.se/latlista/42NUURHyWaa7jpj3KEFTVd

Vattenblåsor i händerna.. :(?

Sitter och läser på internet nu om vatten blåsor i handflatorna/fingrarna, och får inte direkt något svar. Jag får jämt det på sommaren, för det blir så varmt ute och då får jag extra mycket handsvett.. kanske låter äckligt men detta är verkligen ett stort problem för mig! för dom här blåserna sticks helatiden och kliar ibland, men dom är riktigt obehagliga! på vissa sidor stod det att det kunde vara någon form av eksam, för det här försvinner på mig och kommer tillbaka emellan åt.. på vissa att det kunde vara svett kvar under huden som gör detta, eller att det kunde vara svamp. Jag vet inte men jag använder babypuder till det för det torkar ju ut huden! har tatt detta med mamma innan men jag vet inte om hon tagit det så seriöst.. ska iallafall snacka seriöst med henne imorgon bitti, så får hon ringa till läkaren! jag måste få svar på vad det är, och hjälp mot klådan... :'(


Vill du ha fler besökare? :)

Vill du ha fler läsare?

Registera dig då på Bloggtrafik.nu  förstår inte så himla mycket, men det ska ge en massa fler besökare helt gratis!;) med en gång!

Bild lånad från google :)

Mycket till liv... :P

Har duschat nyligen och väntar på att maten ska bli klar, fast jag är inte ens hungrig för jag åt en massa kakor innan och mackor, haha :P och det är verkligen sjukt varmt! har inget vettigt att skriva, så blir bara ett onödigt inlägg ;) btw, glöm inte av frågestunden!!

Jag i min snobben pyamas.. :O så mycket liv har jag ;)

Skulle egentligen åkt till Mikael nu ikväll igen, men det blir nog inte så. Får ta det någon annan dag. Men jag saknar honom, jobbigt att vara utan dig!

FRÅGESTUND, FRÅGA VAD SOM HELST! :)



Tänkte köra en frågestund! ;) (Mikael som gjort bilden:)) och ja fråga vad ni vill! blir skit glad om jag får några frågor! :) Tänkte avsluta frågestunden imon ikväll!

Nej tack till Viskadalen! :O

Skit seg dag, har suttit ute med mamma och Lydia sen jag kom hem.. måste duscha, men har inte orkat. Funderar på att ringa någon, eller om jag ska göra det imon? längesen jag umgicks med några utav mina kompisar! Och förässten, jag måste skicka in om jag ska gå på viskadalen imon eller inte, för pappret ska vara inne den 30 juni senast, och jag har pratat med mamma rätt mycket om det, och jag kommer få betala allt själv. Och det kan jag ju inte göra, och då måste jag ta studielån och det vill jag verkligen inte göra nu. Och viskadalen är ju en skola man kan börja på när man vill i vilken ålder i stort sett. Så vi kommer tacka nej, och jag kommer bara vänta tills i augusti för att se på vilken linje jag kommer in på. Jag måste ju komma in på något jag sökt.. har ändå 175 poäng och godkänt i allt.. Det är som att alla elever som söker gymnasiet efter nian måste oroa sig för att inte komma in på gymnasiet, och det är ju helt sjukt.. så man kan ju säga att jag är inte ensam om att oroa mig då!


Jag vill till Varberg...

Några bilder sen Midsommar :P


















Finns endel kvar, men orkar inte ladda upp mer! när jag kom hem märker jag även att Mikael glömt sina solglasögon här :P och att sis och mamma taggat en massa ugly pic på fb :P nuu ska jag äta något så vi hörs senare!

Man mår som man förtjänar..

Hellu, jag är hemma hos Mikael så jag bloggar nästan inget! men kvällen igår var rätt rolig! :) slutade med att jag och Mikael gick till min granne Erica, och var där i någon timma, (har firat nyår med henne i 3 år nu, men bara sådär spontant;)) sen åkte jag och mikael hem till honom och vi somnade redan vid elva, och så vaknar jag ungefär vid fem utav att jag mår dåligt och fick sådan jävla mensvärk. Och Mikael var också jätte dålig så vi har mest bara slöat idag.. Tog också en hel del bilder igår, men dom får ni se imorgon bitti! ;) eftersom kameran är hemma. Aja hade ni en bra midsommar? :)


Finish! :D

Nu har jag städat, duschat och gjort mig i ordning! har bara glömt äta frukost :O
Vill ni se min outfite? det får ni göra oavsett ;)


Blir nog inget mer bloggande idag, men hoppas ni får en skit bra dag!:D så hörs vi ;)

Ett felsms xD

Haha, rätt kul att jag vaknar av att någon skickat felsms.

Hon som skickade:
Hejsan tjejen! vill önska dig en riktigt härlig coh mysig midsommar! Jag och stora kärleken plus mina döttrar är på väg upp till hans syster i kumla. Jag tänkte oxå passa på och tala om att jag hyrt ut min lägenhet i andra hand och är tillfälligt inneboende hos Tobbe. Jag söker nytt jobb utanför borås. Livet är rörigt och innehållsrikt som vanligt ;). Men en stor skillnad från förr finns det: jag är tokkär!:D. Hoppas allt är bra med dig och att vi kan ses snart! Kramar ****


Stackarn, så personligt sms!:O jag skre iaf att hon skickat fel och glad misommar ;) men då fråga hon om inte jag kände henne, och nej. Sen kom hon på att det var fel Vicky, rätt komiskt! haha


För övrigt så somnade jag vid 3 inatt, och nu när jag är uppe har jag en lätt huvuvärk. Måste äta något, och ska göra det snart. Sen ska jag sätta igång med städningen, usch orkar verkligen inte! men det måste göras!  ;)

Åter igen: Glad midsommar och ska bli massa roliga kort idag :D

När ska jag få göra som jag vill..

Och ja, Mikael har gjort jätte mycket på min blogg. Nästan allt. Är du nöjd nu eller?
jag sitter fortfarande uppe och jag läste ett tag, men mina tankar var för starka så jag visste inte vad jag läste till slut. Är så mycket som händer och jag fattar inte så mycket.. jag känner mig emellan åt isolerad och fan att det finns sådana fuckt up människor.. och att vissa människor tror dom kan bestämma över mig, och gör jag inte som dom säger så är jag det ena och det andra. Ska det behöva vara så eller? det tycker då fan inte jag..

Jag måste visa vart skåpet ska stå! :D

Följ mig med bloglovin

Följ min blogg med

Nöjd!

Som ni ser har det blivit lite ändring på min blogg, och nu får det vara så ett tag. Kan ju inte hålla på att byta helatiden, är ju inte snällt mot er! :) men nu har jag iallafall fått ordning på den. Känns bra! för övrigt måste jag bara säga att världen är jävligt liten.. (ni fattar säkert ingenting, men det är så sjukt hemskt.. :() aja, nu ska jag inte göra er nyfikna!;) vet inte heller vad jag ska göra ikväll, är sjukt sugen på att öppna en cider men då kommer vell Mikael döda mig.. :O vi ska nämligen ha dom tills imon ;) ska läsa i en bok jag lånat av min syster, hon har verkligen ett helt bibliotek i sitt rum, och då skojar jag inte!:D

Hiss och Diss

Hiss
Solbrännan!
jag älskar solen, och jag älskar att bli brun. Men vem gör inte det? tänk egentligen på vintern, hur gör man sig brun då? jo, solarium och det kostar ju pengar !

Midsommar
yes, jag längtar dit. Hört att många ska till varberg imon och mysa med sin familj. Vet knappt några fester imon, verkar vara en dag då det är familje-dag ;)

Diss
Människor som styr andras liv
ja, det är jag SJUKT trött på. att kunna bestämma och hota andra om man inte gör som dom säger, det är ju inte klockt liksom. varför är det så? jag förstår inte.. ligger klart saker bakom detta, men vill inte ta det här.

En dag i stan

Hej :) idag har jag vart i stan och handlat. Kom hem för någon timma sen, och är skit varm. Är iallafall färdig med allt nu, nu väntas bara morgon dagen! Blir att jag kommer vara hemma med min familj och med min älskling, blir grillning! senare får vi se om jag drar ut på någon fest.. :)


En sommarcider, ser den inte god ut?!

Häggspinnare..

Och en till sak som jag glömt och säga, när jag och mikael  var ute och gick på promenaden så såg vi två träd som vi trodde var fullt täckta med spindel nät.. såg helt sjukt ut, och riktigt läskigt! synd att jag inte hade med mig kameran.. men här ska ni få en exempel bild :

Visste ni ens att det fanns sådant här?
det är tydligen häggspinnare, det är malar som suger ut all saft ur träden tills dom dör. Visst låter det sjukt äckligt? det var sjukt äckligt att se också..

Visste du att....

  1. Jag nästan inte plattat håret sen sommarlovet började, endast 2 gånger.
  2. Foundation, vad är det ens ? ;) Det ända jag har användt också sen sommarlovet började är mascara och kajal ibland!
  3. Har gått i bikini? Ja det har jag, och det trodde jag aldrig skulle göra detta året. Eftersom jag gått upp i vikt så tyckte jag inte det var kul att visa min kropp.. men jag sket i det!
  4. Fått en fin solbränna? ja, jag har blivit brun! har aldrig vart såhär brun i hela mitt liv, för jag brukar alltid vara vit oavsett vilken årstid det är.
  5. Att jag gillar sångarna Kick..? ;)
Jag är som sagt ganska nöjd med mig själv. Iallafall emellan åt ;) och jag försöker vara hälsosam.. (det där att sluta röka gick ju knappast så bra..)

Fast jag är ju fortfarande sjuk i huvudet.. :(

Gammal bild men tex.. ;)

Beslutångest..

Jag vet inte riktigt hur jag ska ha bloggen, så jag kommer testa mig fram tills jag är nöjd.. just nu är jag inte nöjd med hur den ser ut.

jag sov en stund nyss, så jäkla skönt. orkar ingenting annat än att bara sitta här just nu :) och idag måste jag även bestämma mig om jag ska vara hemma på midsommar med familj+älsk, eller om ja ska till mina kusiner utan älsk? vad tycker ni?? jag vet inte och jag kommer såra någon hur jag än gör.. jag önskar så jag kunde dela på mig..för imon ska jag och mamma handla evnt. mat om vi ska vara hemma då.. jag vet inte altså :(

Vad ska ni göra på midsommar?

Mår kasst :/

Hej bloggen.. idag mår jag inte bra altså.. är hur seg som helst och mitt huvud bara dunkar.. Är jätte trött, vilket e konstigt med tanke på att jag sovit som en gris inatt. :/ jag gick även en kväll promenad med Mikael igår, slutade med att vi gick hem till mig och hämtade kläder och att vi sen gick hem till honom och jag sov över. Sen nu vid tre sa jag att jag måste hem och äta.. och det ska jag göra.. men det känns som om det är något fel på mig :(

Proviva <3


ÅTERSTÄLLD

Har fått ställa om allt på noll igen, men ska fixa med bloggen när jag orkar!

Home! & bloggen e fortfarande cp..

Hej bloggen! nu är jag precis hem kommen och jag ser att bloggen fortfarande är helt förstörd.. har innan idag försökt fixa det igen, men det vill verkligen inte funka! så.. om någon fortfarande kan hjälpa mig, så help plz! Är inte sugen på att blogga när det ser ut som f-a-n.
Idag har jag iallafall vart hos Nelly med mamma, vi var där en bra stund och solade! senare åkte vi in till stan och käkade, brorsan var med också.. sen var vi inne på ginatricot, och på h&m. Jag köpte inget på h&m, kände att jag inte hade råd.. annars var allt jätte billigt där inne! men jag köpte två plagg från gina, en kjol och ett linne. Ska visa snart =) Sen handlade vi även lite, fast vi ska in och handla mer på torsdag, dagen innan midsommar! det är även bestämt att vi ska grilla här hemma och jag ska vara med min familj och älskling, så inget festande direkt! Nu är vi hemma iallafall och jag stör mig som fan på bloggen.. har nästan inte tänkt på annat!
Träffade även på ganska mycket folk som jag inte sett på ett tag, det var lite kul :P Egentligen skulle jag hem till mikael nu, men jag tar det imon istället!

Kjolen tyckte jag var rätt häftig!
och vet ni, jag har även fått massa färg idag!

Ojoj..

Aah shit, jag har verkligen hållt på med min blogg i flera timmar nu! ändå blir det inte bra någonstans :(  aja nu måste jag sova.. innan jag deckar! ska upp nio imorgon med mamma, vi ska senare gå till sjön!

Godnatt ♥

Cp blogg..!

Har lärt mig hur det funkar nu och göra om bloggen, men istället funkar det inte. Så jag vet inte vad som är felet, men jag bad min vän Malin att titta på det när hon kan, hon är så bra på det! hoppas ni står ut sålänge.. man kan faktiskt kommentara om det är så, alla inlägg på sidan och där man kommenterar finns! bara att dom är osynliga. Jag måste iallafall försöka leva med det. Till det är löst..
Ikväll har jag inte gjort något speciellt, bara försökt fixa den här skiten. Sen toppade mamma mitt hår lite, det kan jag säga var ett bra tagsen! Ska vell även försöka sova snart. Hoppas på fint väder imon♥

Mikael som tog kortet för ett tagsen när jag sminkade mig! haha

HJÄLP någon?

Har verkligen grejat med min blogg i timmar nu, och som ni ser har det blivit helt fuckt up. Inläggen på sidan har försvunnit, och där man kommenterar är borta :O får verkligen panik! någon som kan hjälpa mig att få tillbaka det?? försöker också ändra typ snitt på inläggs texten, men det går inte heller!!

Byxdress..?

Det är många som pratar om byxdresser, och tycker det är snyggt. Har blivit någon trend,och mamma köpte en sådan för något tagsedan från h&m. Vad tycker ni om dom?


Hejhej!

Det har hänt något, för jag är inte alls sugen på att blogga. Men just nu gör jag det för eran skull!
jag kom hem för en stund sen. Skulle egentligen gå hem men jag hann med bussen, och dom går ju bara varannan timma nu på sommaren, vilket ogillas stort! Pratade även med pappa igår, vi hade ju bestämt att jag skulle få jobba hos han nästa vecka, men då sa han igår att det inte gick, för han kom hem halv sex varje dag, och att han bara vara ledig på midsommar helgen. Gissa om jag blev sur? då tyckte jag att han kunde ha sagt till lite tidgare.. och jag hade ju tänkt ha lite chas innan midsommar så man hitta på något, men icke! och jag tänker ju knappast jobba på midsommar.. Men jag hoppas min mamma är en ängel och ger mig lite pengar på midsommar.. Sen ringde morsan när jag var hos Mikael och sa att jag faktiskt kommit in på viskadalen nu! och att jag ska skicka in ja/nej om jag ska gå är eller inte, och jag kommer ju skicka in svaret ja, och om jag kommer in på ett gymnasie så dissar jag ju folkhögskolan så klart! är inte ens taggad till att gå där längre.. vi skulle isåfall redan börja den 16 augusti! aldrig börjat så tidigt.. men jag får ju reda på vart jag kommit in på i augusti, så jag bara väntar..

Idag vet jag inte vad som händer! är skit sugen på att gå och kolla på nellys butik som dom öppnat i borås! vet dock inte vart det ligger och så.. någon annan som visste att dom öppnat butik? :)

Morning!

Jag som hade bestämt att jag skulle gå upp tidigt idag.. blev inte alls så, gick istället upp för en halvtimma sen! bobo och tessi kom och hoppade på mig, haha. Vaknar även upp med att jag fått en jävla massa finnar.. alltid så innan röda veckan, fyfån! men nu ska jag inte skriva mer om det ;P

Det här är min frukost :)


Nu ska jag gå och tvätta ansiktet med lòreal & sen städa mitt rum! efter det ska jag hem till älskling så blir nog inte mycket uppdatering idag!

Film!

Inte så mycket bloggande idag. Har inte haft lust direkt! har vart i stan en sväng idag med Anna, vi pratade lite sen var hon tvungen att åka hem så jag åkte också hem, tittade på en film med massa godis,chips och cola. onyttigt.

En kärleks komedi, tyckte den var helt okej!

För övrigt så vet vell alla att kronprinssesan gifter sig idag, många som har kollat? det har inte jag, är inte så värst intresserad! mamma var iaf trött på det och satte på filmen istället!

Tidig uppstigning

Hej bloggen!
idag gick jag upp tidigt, för gick och la mig ganska tidigt igår också. sen vaknar jag också utav love och mamma. Jag är redan ny duschad och allt :) längesen man var det på en lördags morgon!:O sen får vi se vad dagen har att erbjuda på

Outfite!

Tjocktröja från ginatricot
sönderklippta jeans från ginatricot :)







Pratade även med mamma innan och frågade vart vår ena katt var. Om ni minns så för några månader sen så hämtade mamma hem 2 utav våra gamla katter för dom blivit dåligt omhändtagna. Vi tog ju hit dom 2 så länge, men vi skulle sälja dom vidare. Jag blev inte så fast vid den ena för henne hade vi inte haft så lång tid innan vi sålde henne till dom hära som missskötte henne. Så nu har det gått två veckor och jag märker att hon är borta, så frågar mamma. Då säger hon att hon är borta, och att hon inte sagt det till någon.. hon hade stora höftfel, det visste jag men trodde inte det skulle gå så långt.. Men det är alltid hemsk när någon försvinner, men eftersom hon egentligen inte var vårat husdjur och jag inte fast mig vid henne känner jag ingen ånger. Då mår jag dåligt över det, sjuk jag är. Vila i frid Hanna ♥

Tycker döden är så fruktansvärd.. den tar ifrån en allt, och man får aldrig tillbaka det!

Kolla vem som hälsar på :)

Kolla vem som har vågat sig fram :) han är ju bara här på besök och åker hem imorgon,men vart här hela veckan tror ja och först nu vågar han titta fram! dessutom jämte mig :)




Sen har jag förbannat tråkigt denna fredagskväll.. Simone ringde innan och ville jag skulle hem till henne ikväll och chilla, men jag pallade inte det heller. Känns som om jag bara är hemma nu förtiden och gör mig fet! äter som en tok när jag är hemma känns det som.. Har även pratat lite med Mick om midsommar, är inte riktigt bestämt om vad vi ska göra men antingen någonn fest, eller god mat med min familj, eller hyra båt och åka runt i storsjön?hmm... ;)

Hemma kväll

Anna har inte ringt, och inte jag heller. Fick reda utav mamma att hon vart hos grannen här igår utan att ens sagt något till mig?! smisk ska hon ha!;) men så jag blir bara hemma ikväll.. mår även illa av värmen :( Kommer säkert bli en massa chips & godis ikväll. Tjock som man är!

Målade även naglarna innan, vad tycks? :)

Nagellackat är från depend!

Inget vettigt att göra..

Det här roar jag och Love oss med.. :P vi har även bakat en socker kaka, fast den gick i tusen bitar xD



Gamla bilder

Blev sugen på att ladda upp old memories..

Är dock inte vän med alla längre.. :/















Barnvakt!

Sitter just nu barnvakt åt min lilla syster Love.. mamma är och handlar!

Det var inte så jäkla kul att tälta kan jag säga, det blåste som fan ute och så regnade någon gång? sen var det en katt som mjamade utanför, och luftmadrasserna sjönk! luften gick ut.. så jag och Mikael gick in klockan halv sju imorses och satte oss och kollade på Rours aour 2 (stavning) ;) sen sov vi en stund och sen var jag tvungen att pallra mig hem! tog med mig kameran men blev dock inga bilder (som vanligt) jag frös rätt mycket så jag var inte sugen på det!

Senare idag ska jag antadligen träffa Anna, iaf vad vi bestämde igår! fast det blir ju inte förrän till kvällen.. då jag också ska köpa mitt busskort!

Puss :)


Snart drar jag!:)

Jag och Love har cpat oss lite.. eller kanske mest jag. xD


Kolla så söt hon är!

Vart ute heladagen :)

Hejs!'
Jag har vart ute heladagen i det fina vädret! Mikael cyklade ner hit, sen cyklade jag med honom upp till han för att pumpa min systers cykel :) sen var jag hos honom en stund, sen var det dags att cykla hem för att äta middag :P Mamma hade gjort kyckling gryta, men annanas och grädde! super gott. Och jag tycker att jag borde ha fått någon färg idag. Har ju cyklat och solat heladagen :P Sen gjorde även Mikael en skit go drink till oss!
kolla :

Han blandade med proviva juice, och apelsin jucie :P


Sen ska vi antadligen tälta inatt,haha! utanför hans hus precis :P känns som om man är tio år igen..  men det blir nog mysigt, höh! så dåligt med inlägg hörrni ;) ska även dra om någon timma. kram <3

22.38 är klockan redan!

Ligger just nu bara i sängen och slappar. Duschade innan och var avslappnande! Har även kollat runt på endel bloggar, en som jag kikade in var http://truthtobetold.blogg.se/ och är en sexblogg tydligen!:D tyckte det var lite kul.. :)

Har även fått liite färg idag. Men jag önskar att jag kunde vara lika brun som min mamma eller min syster. Dom är ju det året runt.. vissa får dåligt piggment! (som jag) Imon skulle även Mikael komma ner hit en sväng. Det var längesen! tror vi dock bara ska sola i solen, och jag kommer anatdligen vara barnvakt åt Love imon. Jag kommer ju ändå ingenstans nu utan mitt busskort.

Älskar även att det är sommar, mina naglar börjar bli jätte fina nu! På vintern spricker dom ju bara. Även så har solen blekt mitt hår lite extra, och jag kör på oplattat hår i toffs nu!

Och, vet att min blogg inte är i så bra skick nu, men jag kan ju tyvär inte göra något åt det. Malin hade inte mer tid att fixa den heller, så får vell se när hon kan nästa gång! :) måste seriös lära mig hur en blogg funkar.

Så ?

Hehe, så! fast jag tycker jag är så jävla krånglig för jag vill ju ha på mitt egna personliga sätt men går ju inte när den andra personen sitter vid andra änden.. Detta får duga!

Den här vill jag ha som header! någon som kan hjälpa mig?

E ju som sagt kass på sådant, och är så tråkigt!


Blev den bra? ;)

Ett tips!

Vill tipsa er om en ansiktsprodukt!

Det är den här

Den är till för ansikte och ögon, man tar på den morgon och kväll med en bombullstuss (inget måste) men man blir renare, sen står det att man ska skölja med comfort ansikts vatten, men jag brukar bara köra på vanligt vatten! Den är speciellt anpassad för torr och känslighy, huden blir då len och återfuktad! På mig försvann mina finnar, men om jag slarvar med dom så vill dom gärna komma tillbaka! jag tycker den är väldugt bra och rekomenderar :) kostar ca 80kr!

Solat heladagen :)

Så, nu har jag tid att skriva! Jag åkte hem till Simone sen iallafall på kvällen, och senare kom Mikael ner! så det slutade med att jag sov hos honom och sådära..Och idag har vi gått upp till storsjön, via en skogsväg. Hade ju inga badkläder så blev inget badande, och sen var vattnet rätt kallt så skulle nog ändå inte var så poppis! så jag solade lite istället. Fast vi gick hem ganska snabbt .. skulle haft med mig kameran! var super fint i skogen. Sen bestämde jag mig för att åka hem, mest för att äta mat och duscha. Men när jag kom hem så ser jag att mitt rum ser förjävligt ut! så jag började städa och dammsuga. Vill även byta gardiner och blomkrukor, men det får jag vell göra senare när mamma har tid att hjälpa mig. Kommer inte alls sitta fel med en kall dusch!

Sen smsade jag även pappa innan, och jag skulle få komma hem till han nästa vecka och jobba lite. Lite pengar kommer jag iallafall, även om det är skit jobb! sen är det ju även midsommar nästa fredag. Gash, vad ska man göra då? jag har ingenting planerat, har ni det? :o


Not home

Jag är inte hemma, så därför jag inte bloggat något! hörs ikväll igen! berättar mer då ;P

..

Jag orkade inte åka in till stan och träffa simone iallafall, jag trodde hon skulle komma hit eller något, sen skulle hon ändå iväg senare vilket jag tyckte kändes meningslöst då.. sen ville micke bada, men jag orkar inget nu! känner mig dum som bara sitter hemma i detta fina vädret nu..''


Bildbomb! ;)



Min syster är så brun! orättvist!




Svar på kommentar

Mads fråga!

Varför para katter när det finns så många hemlösa? Kastrera katterna istället så slipper ni löpandet.

Mitt svar!

Mamma har vart uppfödare innan. Inte lika mycket längre dock, men hon parar dom för att sälja katterna. Eftersom vi har speciella kattraser hemma med stamtavla osv så blir dom dyra. Hoppas du fick ditt svar som du ville :)
Det är bara jag som inte gillar dom! haha

Död eller något..

Shit, jag har inte sovit ett skit inatt. Mitt huvud spängs snart och mina ögon hänger eller något.. Det var så varmt i mina systras rum och Loves säng är stenhård så jag har vart vaken första halva natten till fyra. Sen till och från helatiden.. :( jag vill bara soovaa..

Ser att det även är fint väder ute idag. Lovade Felicia att vi skulle gå och bada idag om det blev fint väder :P sen ska jag ju även träffa Simone. (tur att man har en mamma som vill låna ut sitt busskort) annars hade jag vart fast här!
nä nu ska jag äta .. duschen senare.

Rööten var ordet..

Jävla katter..

Suck, eftersom mamma har tatt hit en hane nu till katten så ska dom hålla på.. *spyr* ... så måste jag sova i syrrans säng, eftersom jag inte har någon vägg och vägrar sova när dom ska hålla på. USCH!! mamma lova iaf att hjälpa mig att städa mitt rum imon! ska även träffa Simone en sväng imon!:D


Stan+granne :)

Jag har vart i stan en stund med Anna, sen åkte vi hem till min granne och drack lite bärs :) Anna är fortfarande kvar där, och jag sa att jag skulle hem och äta. Mamma lagr mat nu så ska bli så gott! är jätte hungrig ;)
Solen tittar även fram, härligt!:)

Fettomyggbett!

Jag vet inte om ni ser något, men jag har verkligen fått FETTOMYGGBETT! så jävla stort är det! är värsta stora knölen och sticker ut några centimeter! vaknade inatt över att det verkligen kliade som fan, sen när jag vaknade såg jag det! så jävla chokad blev jag :P pratade med mamma och hon sa att det var en allergisk reaktion mot myggerna :P


Ser värre ut RL!

jag lever!

Hej!

Nu är jag hemma :P var bara borta i kiosken fort innan jag satte mig här, köpte energidryck och en choklad :P
har ju som sagt vart hos Mikael <3. Mitt busskort går ju även ut idag, så tråkgit! vet inte riktigt hur jag ska kunna ta mig någonstans tills på fredag.. Mamma sa att jag kunde låna hennes busskort, men hon behöver ju också åka iväg ibland så jag vet inte! ska nog bara vara hemma idag. Känns så jävla skönt med sommarlov nu också! fast, tråkgit utan pengar ;P

mohaha, sockergalen <3



Hej! :)

Hehe har fått två söta kommentarer från Emelie :) Och det vare tydligen solsken i borås, men inte här i svaneholm! här är det bara grått och blåsigt? jag har iaf på mig shorts.. jag vill så gärna att det ska vara sol så jag klär mig som om det skulle vara det! :o får nog seriöst ta på mig tights under och en tjocktröja över.. Somnade runt tolv igår, och somnade fan med en gång. Skönt att få sova ut! bara att en av våra katter har börjat löpa igen, och ändå sätter mamma dom på parning men det händer aldrig något! så jäkla jobbigt när dom löper..
Jag skippar solningen idag också, har inte råd asså. Ska gå och köpa cigg snart, även en cola eller något liknande. Det var dom pengarna jag hade :P hade tänkt köpa något vettigt för dom, typ som nytt puder eller något. Men jag slösar alltid mina pengar på en massa skit! typ som alkohol, cigg,godis,mat. suck !!! jag som verkligen behöver stuff nu i sommar.

Ska åka hem till min lilla habibi nu vid två! älskar dig, även om jag inte alltid visar det!

So cya later !

Gotti gott gott! ;)

Jag och mamma har bara gottat oss med saker ikväll, och snart blir det popcorn!
Imon ska det även blir fint väder, och jag hoppas verkligen på det. Om det inte blir det ska jag in till stan och sola.. kanske inte haft något vettigt att skriva ikväll men blir så ibland och jag vill ju uppdatera så.. Men hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!:D kramis<3

Blir hemma!

Verkar se ut som om jag blir hemma ikväll iallafall! fast jag saknar Mikael.. men är man lat så är man.
Jag och mamma har även matat Elliot med spruta, som är kokt morot. Han åt :) sen så dreglar han ju så mycket, så han luktar jätte illa.. men vi har sett hans tänder, och vi tror att dom är förlånga för han har inflammation där. Men vi ska ju som sagt till vetrenären på måndag.. hoppas så att han klarar sig<3..


<3<3

Jag är seg

Fy vad seg jag är.. har inte duschat än, och inte ätit. Är för slö.. höhö och bussarna går ju skit sällan nu på helgerna och snart dock också! dom ändrar ju till sommartider och då går dom en gång varannan timma! så dåligt! så jag vet inte om jag orkar åka in till stan idag ens och träffar anna.. blir nog att jag åker hem till Mikael senare iallafall .. om jag nu orkar ;p segiiis dag!

Sola hade ju inte vart fel.. ;)


Glömde en sak!

hehe ja, glömde ju skriva hur jag mår! haha men det kan ni vell nästan lista ut själva.. Men jag ska nog hem till Mikael senare idag, eller såå blir det in till stan och träffa Anna.

Fick även en fråga från malin om jag fått något sommarjobb än, och svaret är nej! :/
Och, mitt busskort går ut på måndag! jag kommer dö

Galen kväll!

Ja, det var det. hah, hade så jävla kul! vi satt ju först hemma hos philip och drack, kom lite fler folk till kvällen och vissa åkte hem. Sen kom även Anna dit vilket var kul! senare drog vi ner till stan och jag försökte komma in på krogen! haha fattar inte vad jag tänkte på? men sprit gör mig verkligen fuckad i huvudet.. kom iaf inte in för att dom är ju skit stränga med legg.. iaf igår då det var så mycket studenter ute! Hehe alla detaljer behöver ni inte veta ;) men, jag har en heldel ångest idag. Jag gjorde ändå bort mig rätt mycket och ringde många. Man borde fan ha alkotest på mobilen innan man ringer! haha.. Sen tänkte jag ju haft med mig kameran, men den fick inte plats i väskan så gick ju inte :/ det var några som hade med sig kamera, och jag ångrade mig verkligen! hade vart kul med en del bilder :) Men vill bara tacka alla för den roliga kvällen!




I AM READY!


Elliot :(

Skulle titta på syrrans marsvin. Blev helt jävla chokad när jag såg honom:( han är bara ben och låter jätte konstigt när han äter.. syrran har sagt detta innan men ingen har direkt lyssnat.. och nu så skulle jag hälsa på honom och fyfan.. jag och mamma läste nätet. Det står att om marsvin slutat äta så kommer dom dö inom några dygn. Och ett tecken till på att dom är sjuka är att dom inte bajsar eller kissar i buren.. och det har han inte. Mamma står och kokar morötter till han nu som hon sen ska mosa, för han letade efter enkel mat att tugga innan. Hon ska även ta han till vetrenären på måndag.. usch, jag är så svag för sådant här.


HEMMA

Tjoho! jag var hos mikael inatt så därför jag inte blogga något! det blev aldrig att vi åkte någonstans för micke har ju inget busskort så vi var hemma hos honom bara.. och jag kom precis hem. Stod och tjatade med Simone när jag väntade på bussen, jag saknar verkligen dig! och ska kolla in hennes nya blogg nu ;) ni som vill titta också: http://missenxkissen.blogg.se/.
Vid fyra åker även min familj hem till mina kusiner. Philip tar ju studenten! tror det blir god mat och så. Vet inte riktigt, men funderar på att hålla mig nykter ikväll! sen vet jag inte om jag ska duscha.. om jag orkar, men det kommer säkert bli så iallafall :P Sen när jag kom hem så hade jag fått ett brev från min moster, hon tyckte nämligen jag var så duktig som klarat matten så jag fick 200 kr!


Tack moster!:)

Hur ska jag göra.. ?

Pratade med mamma nyss.. hon kunde inte ens ge mig en krona i sommar. Förstår varför.. men jag hade iaf räknat med någon hundring.. shit.. hur ska jag klara mig i sommar? och det e så många som tjatar om fester, att jag ska komma osv.. undra hur det blir.. får la ringa min pappa.

Ego pix!


JAG HAR SOMMARLOV NU! :)




Ska äta god mat med min familj snart, eller iaf delar utav den :P sen glass med jordgubbar.. Sen ska jag hem till min älskling! så vi hörs senare sötnosar♥

Jag fick mitt betyg på papper, så måste kopiera det. Fast det gör jag på måndag tror jag. Så jag får skicka in det till viskadalen.. och, det känns konstigt att lämna IV. Men äntligen !!

Vilka skor ska jag ha på mig imon?!



boriiing

Jag har skit tråkigt.. har bara suttit vid datan helakvällen. Vill gå och lägga mig, men det kan jag ju inte. Eftersom jag inte har en vägg och alla springer omkring här och pratar osv så kan jag inte sova förrän seent.. suck..
vill bara att skolavslutningen ska vara avklarad så jag kan åka hem till min sötnos efteråt.. aja vi hörs imörra!
sweet dreams

Micke <3


I JUST LOVE YOU!

Hiss och Diss

Hiss!

Saningen
Jag föredrar sanningen, men vem gör inte det? en vit lögn ibland går vell hem, men jag vill alltid säga sanningen fast jag har svårt med det emllan åt! men det håller i längden..

REA
Så jäkla bra med rea.. snart kommer ju sommar rean! har sett på h&m säljer dom ut vissa kläder för 50 kr. Skit bra när man inte är sten rik.

Firande

Jag gillar firandet som kommer ske nu. När det är studenten, och skolavslutnigsfester. Me like!

Högklackade skor
Jag har ett par "gömda" här i mitt rum. Fick dom i julklapp, och dom ska snart få användas!



Diss!

Regn
Ja, fyfan! det har regnat nu i några dagar och jag vill ha tillbaka solen.. jag börjar redan bli blek nu.. och det har regnat varje skolavslutning så länge jag minns!

Hunger

Känner att jag är ständigt hungrig när jag åker iväg. Ändå äter jag innan jag ska någonstans.

Det förflutna

Det kan vara både bra och dåliga saker.. men jag tycker man inte ska lägga allt på minnet. Det kan vara jobbigt!

Dyra kläder som inte ens är märkeskläder
Det tycker jag är helt sjukt. Finns så många kläder som inte är något speciellt märke, men ändå är lika dyrt som ett märke.. jag tycker det är dumt.


HÅR

I någon timma nu eller två, så har jag, Emelie och Love lockat vårat hår! Här får ni se resultaten ;) även om det inte är den seriösaste lockningen. Åh, jag vill ha Emelie här imon på morgonen då det är avslutning! ;p

Loves


Emelies

Jag





Hoj!

Jag har spenderat natten hemma hos min älskling! åkte hem till honom igår kväll efter att jag vart med Emelie. Det var trevligt, like alwyas men jag önskar så att regnet ska försvinna någon jävla gång :/ Emelie skulle komma hem till mig lite senare idag.. Får se vad vi ska göra. Finns ju inget nu när det bara regnar!
Men imon är det också skolavslutning.. Och jag har ju som sagt inte gått till min praktik nu eftersom jag ser det som meningslöst.. så kommer jag säkert få frågan imon "har du vart på din praktik?" vad ska jag säga? Jo, screw you!* Nej men seriöst så mår jag skit dåligt över att jag skitit i det.. men kan ju bero på att min lärare ringde hem till min mamma för några veckor sen och sa hur omständig jag var. Ska bli skönt att slippa just det dära och att jag ska få börja på en skola som jag faktiskt ser fram emot och att jag slipper sådant onödigt skit.. Har inte heller köpt något till min skolavslutning, men ska ha på mig något som är hyfsat nytt iallafall. Och min nya väska.. ;) aja jag skriver mer senare idag!

Ska nu skölja bort min ansiktsmask som är choklad ;)


In mot borås!

Hej på er. Ska snart in till stan och träffa upp Emelie, så vi hörs senare!


Sista inlägget för idag! <3

Asså klockan bara tickar iväg..? Jag sitter iaf vid msn och pratar lite med Emelie, vi ska ses imon med. Har ju inget att göra nu ändå, det ända jag väntar på är skolavslutningen på torsdag. Man kan ju typ säga att jag redan har på börjat mitt sommarlov och såhär kommer dte vara i 2 månader! Har inte planerat än vad som händer på torsdag, för jag har inga pengar nu så kommer inte kunna hitta på något speciellt..? men ska iallafall vara med Mikael har jag bestämt. Han får följa med om jag åker iväg någonstans. Om han vill. Men aja vi får vell se hur det blir! det ända jag vet är att på fredag är det studentfest hos Philip.

Tröjan som jag vann från skolan! haha

Låt!

Kesha - take it off



Saker som aldrig blir av..

Jag har bara legat i min säng sen jag kom hem.. och kollat runt på nätet. Även tänkt på hur jag ska göra med mitt körkort, som aldrig blir av, och att jag inte kommer ha något sommarjobb. Känns som om dom flesta har fått jobb nu förutom jag.. och att dom flesta iallafall har någon att övningsköra med, som inte ens jag har!

Ligger och smaskar på mitt godis iallafall.. som en tröst.

Hihi även en bobo





Hemma efter en regnig dag i stan ;P

Nu är jag hemma efter en regnig dag i stan.. men har haft jätte trevligt! var kul att träffa Alinde, längesen man gjorde det. Och så klart Emelie :) fast hon träffa jag ju härom dagen så :P.. vi käkade pizza och gick runt i stan, solade. Köpte även en ny bodylotion och ett par trosor. Sen hade mamma ett present kort på vero moda som jag fick, där köpte jag även en väska! & sist men inte minst godis ;) pengarna är slut nu :( men det var det värt, var super mys.. speciellt i regnet så man såg ju ut som typ 'hej kom och hjälp mig' hah.. nu ska jag bara ta det lugnt, är skit trött verkligen..

Mitt lilla fynd!


ps. min blogg är tydligen inspererande när det gäller kexchoklad. haha ;)!

hejsvejs bananfejs ;)

Så, nu har jag iallafall klätt på mig och tatt på mig lite mascara ;P Åker med bussen snart in till stan, so cya later!

Vill ni se min nyttiga frukost?

Hehe, ajabaja vick! ;o ;)

Segis morgon..

Jag känner mig skit seg i hela kroppen, men ändå orkade jag mig upp och ringa. Home sweet home.. Nä, jag ska faktiskt åka iväg sen in till stan och träffa Alinde och Emelie. Alinde vet jag dock inte än, etfersom jag inte hört något utav henne än. Men är nog inte så konstigt när klockan bara är 09.11 x) .. Ska nog åka in vid elva och gå och sola.. För idag är det ju regn ute. Har hört att det ska regna endel utav veckan :( fyfan vad tråkigt! men vi har ju haft fint väder nu jätte länge så det vänder vell nu.. Men bara för ett tag! Och om jag ska åka in till stan snart så måste jag fan börja göra mig i ordning.. vilket jag inte orkar ;/

Godnatt eller något!

Jag funderar på att sova, fast jag är inte ens sugen på det. Men om jag ska till Jamjam imon så borde jag ju gå och lägga mig nu.. fast jag har inte riktigt bestämt mig.. men klockan börjar ändå bli mycket om Mikael pinar mig alltid upp så tidigt på helgerna! -.- haha aja, sov sött med er! ♥

Blivit mycket bilder idag, hoppas det är OK (;


Look at this :)

Kolla vad älskling har svettsat till mig :)


En ljus stake, tyckte den blev skit fin!

yey

Har precis duschat, hur skönt som helst. Tanken slog mig nyss att jag skulle platta håret, men gash, det har blivit så tort nu på senaste tiden så jag tror jag ska vila det lite nu..  om ni ville veta ;P har inget intressant att skriva, bara en massa babbel som ingen orkar lyssna på! haha. Men funderar starkt på att stanna hemma imon.. kan ju redan nu säga byebye till den skolan. Ska ju inte gå kvar där mera som sagt och känns så förbannat onödigt att gå och jobba gratis då via skolan.. eller vad tycker ni??

Nu ska jag iallafall äta någon macka.. har typ levt på kex choklad heladagen känns det som så jag mår illa ;s haha

Ibland kan det bli för mycket av det goda.. ;)

En bild sen i fredags..fler kommer!



Bilder :)

Nu är jag hemma :( Vill inte! vill tillbaka till Mikael.. saknar han redan som fan :'/ nu ska jag bomba er med bilder!







Mysig helg har det vart!


Imon ska jag till Jamjam & jobba. Har måndag,tisdag & onsdag kvar. På torsdag är det avslutning! jag vill inte ens gå och jobba imon. Inge fel på jamjam men jag har ingen lust bara! palla liksom. jag har redan G i matte och jag ska ifrån den skolan nu så jag ska inte ens behöva gå dit och jobba helt gratis :) men mamma tycker inte man sviker någons förtroende så. Sant, men jag jobbar ju inte ens där på riktigt. Har bara vart där i en vecka..


Hellojsan!

Igår på liseberg var det trevligt, lite mycket folk oh så men det gick an! jag och Mikael åkte inte så himla mycket, för man hinner ju inte med så mycket.. men höjdskräcken och uppsvinget är så äckliga.. men så roliga! ;) jag vann inte ett skit iallafall. Spelade för typ över 200 kr men inte ens en godis påse :P lite sur blev ja, men sannolikheten är ju skit liten att man vinner egentligen på ett sådant hjul.. Däremot vann Mikael en stor kex choklad första gången vi spelade ;) sen följde jag med honom hem så därför jag inte skrivit förrän nu :) Var även tänkt att jag skulle ta lite bilder på liseberg, men det blev aldrig ^^ däremot endel på Mikael här hemma har jag fått tatt :D dom bilderna kommer senare idag, typ när jag kommit hem. Ni får se dom oavsett om ni vill eller inte ;) jaja ville bara uppdatera lite snabbt! pusshej så länge


Öööh..

Har världens huvudvärk verkligen! :( och mina läppar bränner.. dom gör alltid det om jag har druckit lite dagen innan, är jätte konstigt! och jag har precis duschat, ska snart börja blåsa och platta håret. Har på mig en tajt kläning idag men är så skeptisk.. jag tycker den är dö snygg, men den passar inte på min kroppsform :(

Hatar nämligen mina breda höfter.. dom förstör allt :(

Natten...

Ibland önska jag bara att du förstod.. :/ <3

Förstår du nu älskling..?

Hemma!

Nu är jag hemma, har vart en toppen kväll med Emelie verkligen! Har även fått endel färg (jippi!) och vill ha bilderna sen idag från Emelie. Men antadligen får jag dom senare i helgen eller veckan, tråkigt nog.. jag får vell bara stå ut! Längtar tills jag får träffa Mikael imon, ska bli så mysigt att få träffa honom och sen att vi ska iväg också.. fast jag ska ju upp tidigt imorgon.. ska la upp vid tio imon och åka vid tolv..

Här är den osminkade sanningen och solbränd!;)

HOS EMELIE!

Sitter just nu hemma hos Emelie, sa ju att jag skulle hem till henne igår, om ni minns?:) vi har pratat endel, ätit pizza och solat (hoppas på färg!!) och just nu dricker lite granna ute på balkongen! så jävla härligt, det är såhär sommar känns!

Ang innan idag så spelade vi ju kubb med skolan, gick på tipspromenad och grillade. Var skit trevligt! och kul. För vet ni? Jag, Anna och Carro kom ETTA på tipspromenaden och jag och anna kom tvåa på kubben så vi vann lite saker. Typ som en t-shirt där det står "ligga schysst!" på, och kondomer och plånbok. Var väldigt glad för har aldrig vunnit ngt sådant innan ;) haha ! kommer bild på t-shirten i helgen för imon ska jag ju till liseberg så blir dålig uppdatering! men ni klarar vell er? ;)

Hoppas ni har en toppen kväll! love ya!:*

Morshning!

Godmorgon på er :)

Nu är jag påklädd med shorts & linne. Inte alls så mycket smink, iallafall ingen foundation, vilket var årsen jag gick utan sist känns det som. Men jag vill bli brun i ansiktet och då måste skiten av.. Tänkte kan ju passa på nu när man ska vara ute med klassen i några timmar :)


Nyvaken så ni bara vet ;)

Vi hörs senare!

Puss och godnatt! :)

Nu ska jag stänga av datorn och sova. Eller, iallafall försöka sova för jag är knappast trött. Och jag ska ju ändå bara leka med klassen imon, wiho! Sen efter det ska jag hem till Emelie och tjata med henne en stund. Var ett tagsen nu! hon har ju trotts allt flyttat upp hit till borås igen, om jag inte redan har sagt det?:) aja nu vet ni iallafall!

Natti på er♥

I lööve the summer!

VEM ÄR BÄST?

Jo, jag! :) jag kom ju på att det är ju bara att dra på en speciell knapp på min data när jag ska ha trådlöst internet :) Bara att det tar ca 3 minuter för en sida att gå upp, så jätte segt verkligen! men är därför vi ska ringa telia imon och fråga vad som är problemet, för inte kul och köpa hem ett trådlöst internet när internet knappt funkar!

Och jag sov faktiskt innan, var längesen jag sov mitt på dagen. Men jag tycker faktiskt att jag förtjänar det, har ju pluggat och jobbat som en tok nu det sista ;) känns så skönt att man är plugg-fri nu.

Kollade även på vampire diaries, har typ kollat 1-2 avsnitt innan, men det är faktiskt bra.. kanske något man borde börja titta på? Kollar du på vampire diaries?'


Jag trodde verkligen inte man kunde bli så glad så man grät, men det kan man!

Hej! Det har vart dålig uppdatering, för morfar har vart här och försökt fixa det trådlösa internet, och det gjorde han på den stationära datan, men internet är hur segt som helst nu så det är inte sant! sen försökt jag och mamma fixa det trådlösa på min, men det gick inte och vi vet inte riktigt hur vi ska göra. Så den är avstängd nu, och morfar skulle komma imon och försöka hjälpa oss. Så dålig uppdatering tills dess för nu blir det bara en snabbis :/

Men ni flesta vet säkert hur det gick på matteprovet eftersom jag skrev det på facebook.. men kanske inte alla.
JAG FICK G!!!!! hahah! helt jävla otroligt och jag trodde det verkligen inte. Var så nervös precis innan, men jag hade klarat alla moment fast det vara lite på geometri, men jag fick göra ett mini prov och sen satte han mitt betyg. JAG ÄR LYCKLIGAST I VÄRLDEN! nu behöver jag inte direkt oroa mig för min framtid. Men många frågar varför jag ska gå på folkhögskola istället för gymnasiet.

Nu ska ni få era svar:
Viskadalen verkar vara en jävligt bra skola, och man kan ju läsa allmän kurs, dom har inga prov och dom sätter inga direkta krav på en, så det är ju rätt slappt och man läser ju upp gymnasie kompitens men man blir ju ingenting. Så därför måste man vidarutbilda sig på högskolan. Det är det jag tänker mycket över.. Men jag ahde tänkt skicka in papper på om mitt G, sen får vi se vad jag får för svar från gymnasiet i augusti? det är la då man får reda på om man kommit in. Och, jag vill ju bli stylist och om jag inte kommer in på det, så kommer jag gå på viskadalen. Men, kommer jag in som stylist vilket är en liiiiiiiten chans, så kommer jag självklart gå där och mitt liv är fulländat! ♥ hoppas i fick svar på era frågor :)
Imon ska vi till en sjö vid kristineberg med skolan och spela kubb, grilla m.m vi ska vara där klockan nio och annas pappa och hon och caroline hämtar upp mig i stan tio i nio imon ungefär. Typ som en sista grej med klassen.
Men jag hoppas verkligen morfar kommer fixa internet imon, så jag kan blogga mer! kram!

lalalala

Hej på er :) jag är hemma hos Mikael som ni säkert vet. Åker hem vid nio!
Jag satt med mitt matte prov i 3 timmar idag. Dom flesta gick efter 1½ timma, men jag var vell seg men ville verkligen försöka på alla tal.. men kunde inte svara på endel, typ som kordinat system. Men jag hoppas verkligen jag har turen på min sida nu. Hoppas få veta det imorgon bitti. Tony fick sitt G i matte, fast han behövde inte ens göra det stora provet som jag behövde fast vi låg lika till, rätt konstigt? och sen ringde Simone och sa att hon kommit in på viskadalen!:D så ja, vi får se hur det blir!

Hörs sen eller imon, ska nog sova när jag kommer hem och typ äta.

Jag har gjort vad jag kan och orkar!

Nu har jag gjort det jag orkat, har nästan gått egenom hela matteboken. Men nästan skjuter ingen hare. Men jag är verkligen trött på matten nu. Nu får det fan räcka, jag kommer ge allt jag kan imon verkligen. Kommer som sagt inte gå från klassrummet förrän jag vet att det är godkänt. Har nog aldrig pluggat såhär mycket matte i hela mitt liv på en och samma gång:) önska mig lycka till iallafall! eller, nej gör inte det. Det betyder ju otur när man gör det! ;)
Om en halvtimma börjar desperate housewife, har ju missat typ 2 avsnitt nu det senaste och pratade med Anna och hon sa att det är jätte spännade nu, så det är verkligen så värt att se det!

Men detta blir sista inlägget för dagen, för sen kommer jag stänga av datan osv. Längtar så efter min säng och jag längtar också efter min Mikael, skulle åkt till honom idag men jag prioriterade matten nu.. Ska träffa honom imorgon, längtar verkligen!

Puss♥

HISS & DISS!

HISS!

Liseberg

Det är bland det mesta jag ser fram emot. Känner mig verkligen som en liten barnslig unge, men jag längtar faktiskt och liseberg har bara bra minnen! speciellt nu på sommarfronten.

Nakna ben


Jag tycker det är ser så himla sommrigt ut utan strumpbyxor på sig nu när det är så varmt ute! dock måste jag sola mina lite först innan jag vågar visa mina helt.. eller rätt mycket faktiskt.

Pojkvänen.

Det finns vell inget bättre då ens pojkvän tröstar en och säger att man duger precis som man är, när man är längst ner på botten?

Sommarlov

Ledigheten!! finns dock mycket negativt med sommarlov också. Vissa splittras från klassen, som jag, och inga pengar under sommaren.

Amy Macdonald

Hennes låtar är så härliga!!

DISS!

Bilddagboken

Bilddagboken har verkligen blivit super tråkig, och väldigt töntig. Är bara fjortisar i fokus som vill att man ska titta på deras stora bröst eller liknande.. så ute!

Plugg

Jag är verkligen urläss på allt mattepluggande, men idag är förhoppningsvis sista dagen för pluggandet!!

Inga pengar


Snart kommer sommarlovet och så har man bara några små mynt i fickan, om knappt det. Det är dags för alla ute fester och fika på mysiga ställen, nya lättklädda kläder och resor! men vart ska man få pengarna ifrån?

Folk som ljuger & överdriver

Ja, som rubriken säger. Jag hatar verkligen folk som överdriver för att verka coola, och ljuger enheldel bara för att få uppmärksamhet. Finns en sådan kille på våran skola, han ser ner på allt och alla och skryter om skit saker. Om han bara visste hur illa det låter!!

Ginatricot


Är verkligen trött på deras dåliga kvalite och dyra priser! Ni säljer snygga kläder, men jag vill gärna att dom ska hålla också! så en diss till er!


Sommar, sol och kort kjol :)

Jag är hemma, och trött! var ju som sagt på bowlingen idag fast utan Anna för hon gick. Sen ville jag ha lite hjälp från henne när jag inte kunde ett mattetal, men då  blir hon bara förbannad så kan notera att anna skulle inte bli en bra lärare ;) Satt även och pluggade från 08.20-11-20 i matte. Jag kan inte få IG imon, för jag tänker sitta tills jag får G. Bra va?

Det är 1 juni nu, och det är sommar. Eller försommar, något utav det iallafall! jag älskar verkligen det! och jag älskar min klass, gud vad jag kommer sakna er!

Hej hopp i stugan!

Det är skit fint väder ute, hoppas verkligen det håller i sig heladagen. Hoppas det inte är så kallt ute, för då lär jag ju frysa ihjäl. Ska sitta på en proppfull buss mot stan i ca 30 min, ogillas verkligen! sen har jag en massa lektioner och framåt halv ett tiden ska min klass åka och bowla, ovanligt va? sen ska jag ju hemåt och plugga som ni vet, så jag tror det blir väldigt med dåligt inlägg idag, just that you know.

Har även bestämt mig för att sluta röka. Gjorde det igår kväll. Vill verkligen inte röka mer. Och jag säger inte bara att jag ska, utan nu gör jag det. Tänker inte ha med mig någon ciggarett till skolan och om någon bjuder, kommer jag tacka nej. Jag är stark nog och jag behöver inte ha det där giftet i mig!

RSS 2.0