Hhohohoo!

Kom hem för ca en halv timma sen, och kvällen igår blev inte riktigt som tänkt! men det blir det vell aldrig. Krogen vi skulle till var stängd så det var tråkigt.. men jag undrar varför man blir bemött som en hora eller som ett jävla hot när man är ute och uppklädd? jag brukar aldrig vara uppklädd men igår var jag det. Bara för det ser folk en som ett hot, så löjligt.. men för övrigt var det roligt! har dock svin ont i mina fötter... :s pajjade mina nya klackskor med, typiskt!! bärnde även en hel del pengar ;) haha. Och jag fattar inte varför vi inte åkte hem och sov inatt, utan jag och Simone och Johan drog hem till Sam och sov hos honom, och vi var typ 7 pers där. Lyckat! låg på golvet och trängdes.. jag vaknade först så jag smög mig ut, hihi. Hatar dagen efter man vart ute och vaknar upp med folk när man ser ut som f-n. Men Simone kommer nu vid tolv, då ska vi äta  tacos och duscha osv. Sen får vi ringa alla duds och dra och förfesta sen mot gööööteborg! vet dock inte hur jag ska ha råd....?   

Togs även en massa bilder igår, Simone tog för jag blev för full :p hon har min kamera så ni får dom i slutet på helgen! var så kul igår med för en kille jag känner hade letat efter mig på varje krog igår och så när han väl hitta mig så skratta jag ihjäl mig typ. Vem letar efter en mitt inatten när det finns 4848 olika krogar? hihiihi!

Hemma ännu!

Japps jag sitter fortfarande hemma, jag börjar ju tio över tio idag :)  skulle egentligen tagit bussen som går nu snart men jag får åka bil in till stan, så skönt så slipper jag ta bussen nu när jag ser ut som f-n med ;) tänkte nämligen duscha när jag kommer hem istället... har dock på mig en söt outfite idag! rosa linne + högmidje kjol , me like!

Nu ska jag dra mig igen, puusss!


Hur ska jag få mer tid till att blogga..?

Jag har grymt ont i halsen och täppt näsa, igen! :( och imon ska vi ju ut så hur ska detta gå?? det får fan gå iallafall om jag ligger med 40 graders feber för så här mycket som jag sett fram emot det.. sjukt!:) Vi kommer inte vara här utan hemma hos Sam. Jag ska köpa med min tacos imon som vi ska äta, dricka gott osv :) kommer bli helt galet bra! Med det underbarste folket dessutom.. ♥ Vi har även sovmorgonen imorgon till tio och slutar halv tolv, nice eller?? efter det ska jag gå i stan och leta efter en snygg kläning.. letade som en tok idag, men jag hittade fan ingenting! :S Stackars Simone som fick släpas med.. Hittade en på H&M iofs, men den kosta 299 kr och var svart med pärlor på vid brösten typ, utan axelband! och drog åt sig en massa hår.. så jag vet inte, men dö snygg! och hittat snygga skor som fan men dyra.. så funderar på ett par från h&m, är svart klack bara! enkelt och bra.

Nu till hur min dag har vart, började 8.00 och slutade ju 15.30.. fyfån! Och jag vet att jag bloggar som en döding, men jag har inte tid! Därför blir det bara korta inlägg nu förtiden om min dag, måste börja skriva om annat. ! och ändra min blogg som jag sagt typ tusen gånger... måste ta tag i detta! och jag tror inte det blir någon bloggning i helgen heller, men ska försöka ta bilder för eran skull!   Vi hörs<3

Detta är även underkläderna jag köpte, snygga va!

Och idag köpte jag benstrumpor med en rosett på från Indiska, så söta!
och vanliga tights :)

Även en topp från ginatricot, skit fin!

Köpte även ett par svart byxor från gina och ett rosa linne från h&m.

Nu ska jag bortsa tänder och tvätta bort mitt smink, sen lägga mig isängen och längta tills imon!♥

Test slinga!

Sitter nu med en test slinga i håret, för tänkte färga hela mitt hår men är osäker! Sist jag köpte var ju askblond toning, men det blev väldigt mörkt och gick ut efter en vecka eller två. Nu är det färgning vilket inte är så bra, men har läst och om jag inte vill att det ska bli så mörkt ska det endast sitta i 10 minuter! så testar en slinga nu.hoppas det blir bra för annars är det pengar i sjön :P

Är denna färgen :)

Är lite orolig, ingen vill ju att jag ska färga det men jag vill ha en förändring!

Har inte haft tid att blogga

Nopp, eftersom jag blev 18 år igår så hade jag mycket på listan! dagen var helt underbar och vill bara tacka alla för era fina presenter och gratulationer, guldvärda är ni!♥ Senare runt fem tiden bestämde jag och Simone att vi skulle gå till lilla bränneriet, vilket är en liten chill krog typ. Vilket vi gjorde och vi beställde bara två öl ! :) glasen var sjukt stora, så man behövde ju inte mycket för att känna något :O var jätte mysigt att bara sitta där och prata, var dött med folk men sen runt åtta kom det enhel del! folk som jag kände gick förbi och frågade varför vi drack på en tisdag, men att ta en öl eller cider skadar ju inte? :) hon i baren tyckte vi skulle shotta eftersom det var min födelsedag men inte när det är skola! hihi . Vi kom hem vid elva och gick och la oss med en gång! Fick även lite pengar utav mamma och pappa som sagt, så var iväg igår och köpte lite saker. Ni måste se mina underkläder jag köpte, så snygga är!♥
Och dagen idag var sjukt seeg... vi har en hudterapuet i skolan nu i några veckor som vikkar, och jag missade 1½ lektion med henne idag med för jag var på bum. Har även en massa saker jag måste fixa, om hur det blir på freda g och så. Vart vi ska förfesta osv, vad jag ska ha på mig när vi ska gå ut?? nu känns bara allt jobbigt! och sjukt mycket plugg, hur ska jag hinna med allt? Och mamma är även borta idag/natt för våran granne ska ha bebis! var jätte orolig att hon skulle få på min födelsedag för då skulle inte mamma vara hemma men det fick hon inte, och jag var ju knappt hemma något igår ändå, var hemma typ en timma och käka tårta bara!:O  aja villl ni se bilder sen igår?






Min nya halsduk, rosa och fin från Ginatricot!




18 idag!!:D

Idag är jag 18 år!  Sitter även i skolan med mina babees :) Vi ska gå och käka på restaurang snart! sen blir det hem och fira mig, Simone ska även komma hem till miiig :) Har fått lite pengar som present och e jätte glad! dopck räcker det inte till ett körkort :/ haha . vi hörs sen ! pusspuss

Cp folk som addar en på FB!

Serkan

hallo

beb

beb

e

21:25Jag

heej

21:26Serkan

ı love you

21:29Serkan

ı love you :S:SS ???

21:29Jag

what?

21:30Serkan

engilish ?

heyy _?

21:30Jag

svenska?

haha

21:30Serkan

hmmm

21:32Serkan är inte inloggad.
21:34Serkan är inloggad.
21:34Serkan

I love you My thug

21:34Jag

i dont know you?

21:35Serkan

Would you seek contact

I liked you too
You are very nice

21:37Jag

okeeej

21:40Serkan

you love me?

21:41Jag

no? i dont know you wtf :S

21:43Serkan

I love you, please
you

21:44Serkan

How many years?

21:45Jag

what you are crazy :P:P

i dont know you!

:S

21:47Serkan

years?

21:47Jag

va?

 

 


Sant eller falsk?

Its wrong when i say i miss you, is wrong when i say i love you, its wrong if i say i hate you, its wrong if i say i want you?

Orkar man med kärlek? jag gör det inte iallafall.. nästan på gränsen! kärlek är så jävla fint och härlig känsla men förfan för den!


Make up & valet

Haft en sisådär bra dag. Den har vart regning och dryg. Sura miner lite här och var.
Men det ska fån inte få påverka mig! :) på sista lektionen sminkade vi, vi skulle sminka varandra men det fanns ingen över till mig eller så. Så jag hade ingen, gick till spa & fitness elverna när dom hade lektion och frågade Josefine om hon ville vara modell, men hon fick inte det för deras eller våran matte lärare.. så jag fick vara med Louise & Jennifer. Funkade ju det med men blev irriterad när det inte fanns någon åt mig.
Aja, vill ni se min sminkning idag?! hihi.

Altså ingen speciell sminkning, men en neutral typ :) fick veta att jag är iskall i mina färger. aså, att jah typ passar i det! i veckan kommer även en stylist lärare till oss och hon ska vara på typ provning ! hon var tydligen grym och hade ett stort närvärk, vilket vi behöver.



Har även vart förbannad sen igår kväll, tyvär så blev ju moderaterna nu igen. I fyra jävla år till! SD kom in i rikstagen och jag undrar allvarligt hur Sverige kommer att se ut om ett tag, anatadligen helt åt helvete. Vad tänker svenska folket på? Många klagar på hur det är här, men rösta då fan inte på den här skiten. Alla ska få tycka vad dom vill, så jag menar inte att det är fel att vara blå men jag är mycket emot det!

FRÅGESTUND! kom igen nu! fråga vad som helst !


Händelserik dag!

Är hemma efter en händelse rik dag :)
först åkte jag, mamma och Stele in till stan, jag fick åka med dom när jag ändå skulle in till stan. Vi satte oss på en restaurang och drack cola, bara tjatade! var mysigt och vi skulle egentligen beställa mat men ingen var direkt hungrig så dom beställde mat hem. Sen körde dom mig hem till Sam så fick jag hämtat mitt busskort,och sen drog jag vidare hem till Simone där vi pluggade som töntar och sen käkade mat ;) sen drog vi oss hem till Sam och tjatade om helgen, kommer bli så jävla grym. Först ska vi vara hemma hos mig i ca 2 timmar och chilla, sen sa vi dra till krogen i borås! på lördagen ska vi till göteborg och gå på krogen där :) men iaf, sen så drog vi oss ner till stan och nu e jag hemma! Simone skulle på valvaka, och kolla hur rösterna blir. Någon mer än jag som är nervös inför resultatet? :D Nu ska jag bara ta det lugnt här framför datorn, och försöka leta fram ett par kläder tills imon. OM jag hittar något dvs!! pusss

Hemma tidigt igår..

Blivit rätt mycket bloggning denna helgen om man jämför med alla andra. Och jag kom redan hem vid tolv igår.. var ju sisådär kul. Skulle hämtat mitt busskort för Sam lånde det i fredags och det är skolkortet, så måste ju ha det för att komma till skolan. Men så hade Sam glömt det hemma så jag måste åka in till stan igen och upp till honom och hämta det.. seeegt.. när jag egentligen bara hade velat vara hemma idag. Hade verkligen typ behövt plugga idag. Jag och Simone hade ju bestämt att vi skulle plugga idag men det är ju valet idag så hon kunde inte ! jag hade gärna velat rösta men eftersom jag fylller 18 år på tisdag är det lite surt för mig! har vart mycket insatt i politiken nu ddet senaste så det är nästan lite crazy för att vara mig.. :P 

Fastnat för denna låten.. ♥


Vill bara slänga in en dagens outefit :) eller kanske kvällens!;)






Är hemma , :) igår blev det inte riktigt som planerat men jag hoppas på en bättre kväll ikväll :) ska bara käka räkor och liknande nu här hemma och mysa, sen vid sex ska jag in till stan igen :) har inga direkta planer bara att jag ska träffa Anna.. blir nog något rroligt :) vi hörs sen igen!♥

Inga lektioner :O

Kommer till skolan - har inga lektioner! ;o ååh. Så just nu sitter jag på skolans datorer och ska plugga om Barock1600-talet. Får se om det ens blir något pluggande.. gasch, är så mycket så då blir det så att man typ skiter i det :O men det ska jag inte, för vi e bäst. Right? Jag vaknade även upp med halsont idag.. liksom, inte igen! var fan nyss sjuk :( mjaa nu ska jag sluta blogga och sköta skolan eller typ gå hem eftersom vi e lediga? haha puss!♥

"Du gav mig en chans att visa min glans, då fick jag tillbaks min balans"

Gammal kärlek rostar.. jag tror att man kommer alltid att älska varandra, om man vart ihop med någon i en längre tid men att på det sättet man älskar övergår i ett annat sätt att älska. Du betydde något för mig, innan var det mycket mera men nu har mina känslor svalnat. Dom har vart i obalans sen innan sommaren kom. Varför? det vet jag inte riktigt. Jag kände att allt var tråkigt, jag var tråkig, du var tråkig. Allt vi gjorde var tråkigt & jag kände mig så äckligt bekväm så jag nästan äcklades utav det. Det gör jag nu också, och förr eller senare om man träffar någon så kommer den dära bekvämligheten att inträffas och det skrämmer mig lite smått. Men kärleken börjar med spänning, senare blir den bara djupare och djupare som sagt.. Att vara singel är obeskrivligt skönt, men samtidigt så gör det ont i hjärtat på mig att aldrig mer få vara hos dig. Men jag går vidare fast på en tunn smal tråd, men jag håller fortfarande balansen!


Home sweet home

Hej! nu är jag hemma :) sov borta hos Sam igår med världens bästa människor. Och, vi tog även skolkort igår ju! kan säga att det blev inte lyckat. Nästan ingen tyckte det, så då är jag inte ensam om det ;) Innan skolkortet så började vi alla lektioner 08.30 men ställde in dom för att kunna sminka varandra och oss själva till halv tolv! helt crazy, jag älskar verkligen min skola, så underbara allihopa♥ och nu är jag fucking dödstrött... sov typ 4 timmar inatt. yehao! har inte så mycket mer att säga förutom attt ni vet ju att Anna kommer imon, så kommer nog bli skit kass uppdatering på hela helgen för kommer inte vara hemma. Party all the wekend!♥


'





Drottning Blanka!♥

Nu blir det bara att ta det lugnt.. har sjukt mycket plugg ju, men allt ska typ vara inlämnad den 23 så har några dagar kvar på mig att göra allt! det mesta ska jag försöka få gjort imon i skolan.

Bara helt, galet bra. ♥


Är en kille som spelar bara piano, sjukt att det kan vara så fint!

Blev aldrig något plugg för min del iallafall, aja baja! :s men jag ska ta det imorgon istället när jag och Simone ska ses och vi troligen ska upp till Sam. ♥ Vi hörs imorgon bitti, sov sött och glöm inte imorgon när ni vaknar att kolla er i spegeln och säga "fan vad snygg jag är!"

Är helt slut...

Försöker verkligen plugga men jag förstår faktiskt ingenting.. :( Det är en interljuv vi ska göra på en klasskamrat i tio minuter, och vi ska försöka hitta på frågor till interljuven. Sen ska man tror jag beskriva personen i en tidningartikel. Och i en nationalencyklopedin. Fattar verkligen noll!! och detta ska lämnas in den 23/9 dator skrivet.. har inte ens en skrivare så blir jätte jobbigt när jag får be folk skriva ut allting åt mig!  bajs på denna skiten och mamma verkar så upptagen så jag har ingen direkt att fråga. Den som brukar hjälpa mig, eller har blivit min blivande läxhjälp är Simone men hon har ont i magen :( Jag ska även träffa henne imon, då ska hon hjälpa mig att skriva på berätelsen om Vänsterpartiet. Och jag måste snart börja skriva om 1600-talet ... har iofs ca 2 veckor på mig och jag har ju Louise och Jennifer men ändå. Sen är det i naturkunskap, vi har temat stjärnor. Vi ska även gå runt i två olika butiker och anteckna hur dom i kassan är osvosv, fyra gånger för en gång när det är lugnt och en gång när det är mycket folk och eftersom det är 2 olika ställen så blää, hehe nu klagar jag bara men fyfan! sen är det grupparbetet om politiken, har jag glömt något?!

Kuuuuul....:D

Stressar ihjäl?

Gissa vad? Idag är det exakt en vecka kvar tills jag blir 18!
Det känns.. både bra och dåligt nu. Det är enhel del saker man får göra när man är 18 och även mycket ansvar, oh jag vill ju inte ta så mycket ansvar, känns alltid bättre när någon annan gör det och det tycker vell nästan alla?Gick in på den här sidan och här står det vad som händer när man blir 18. Är inte så pepp längre asså..:P På min födelsedag händer inget speiellt, det är en tisdag och vi går i skolan länge då. Utan det blir till helgen den 24 som jag ska ut på krogen! Var ju tänkt Annapanna skulle med ut också men hon kan inte följa med längre, så hon kommer nu till helgen istället! snackar om att jag längtar eller, saknar henne så mycket! då har hon typ vart borta i en månad. Kommer bli så skoj, så har bestämt att jag ska umgås med henne hela helgen! Och någon helg så ska jag faktiskt bara vara hemma, det måste jag. Jag vill det med andra ord men när jag har tid!
Och jag önskar mig massor när jag blir 18, och jag har knappt pratat med mamma om vad. Helst av allt vill jag ju att morfar ska svara på om han kan övningsköra med mig eller inte för det hade ju vart toppen så jag kan börja någon gång! börjar ju få lite panik när folk i min omgivning tar körkort eller redan har. Så altså lite körkorts pengar hade ju vart bäst, men jag vet om jag kommer få det så kommer jag ha så svårt att låta bli dom!:/
Imon är det även skolkort som gäller, gaahs! vad ska jag ha på mig?? jag hade ju velat färga mitt hår igen och det blev ju inte av sist jag nämnde det.. och typ nya kläder. Men jag får vell ta något gammalt ur gaderoben, för gamalt kan ju vara snyggt, eller hur? ;)  så jag får allt fundera på det...
Oh jag är hemma tidigt idag, så jäkla gött! Vi slutade vid tolv idag men jag oh några tjejer satt kvar i några timmar efter det för att plugga på en massa grupparbeten! duktiga va? :) även idag på arbetsmiljön så tog min rektor upp allting om stress och vi fick göra ett litet test om hur stressade vi var, och jag fick 38! oh det var iiiinte bra. Oh jag kan med ge att jag har blivit jävligt stressad, det är plugget,bloggen,flytten,kompisar,familj och allting jag tänker på som jag måste hinna med men gör det aldrig. Jag måste ta det lugnt, en sak i taget! för när jag tänker att jag måste göra de de de de de, så blir inget gjort. Måste ju göra om designen på bloggen också snart, vad tycker ni det ska vara för tema typ? :)♥

Sen har även Jennifer bjudit mig på en massa saker nu det senaste så jag börjar få dåligt samvete, alla verkar ju ha värsta typ casch flow?? Måste börja säga nej! ;)



Ikväll blir det plugg & mys för hela slanten! puss så länge.

Snart ska jag heem, så skööönt!

Jag är hemma hos Simone nu också och ska snart åka hem! Har ju som sagt vart i skolan heladagen, den var lång :( och vi fick ännu mer läxa. Ska rabbla sen för er hur mycket vi har, kan det inte ens i huvudet för det är så mycket! måste ju få klaga lite :P så jag drog hem till Simone efter skolan för vi ska bla skriva en berättelse om ett parti och hon är ju medlem i ungvänster så passar ju skit bra. Sa om hon hjälper mig med detta lite granna så får hon vara min modell i skolan i november! :) Är jätte trött och hungrig, vill bara hem, duscha äta och sen sova! prata lite med min familj kanske. Har ju knappt vart hemma sen i fredags så. Sen ringde även en kompis idag från ett behandlings hem! var så kul att få höra honom & allt verkade bra hitills..  hoppas du kommer tillbaka snart!♥ aja nu hinner jag inte skriva mer för vi ska dra ner till bussen nu !! kanske slänger in ett inlägg när jag kommer hem, det hoppas jag på iaf! då ska jag berätta om den cpiga lilla ungen på bussen idag. PÖSS

Sover borta inatt!

Blir så att jag åker hem till Simone iallafall :) Åker 20.17! ska sova där inatt och hon oh jag har så jäkla mycket att snacka om, min tunga kommer gå av så mycket jag kommer babbla :P haha. Och imon är det en lång dag i skolan igen, 16.20 slutar vi! jippi ;)

..♥..

En bra helg♥

Min helg har vart rolig, mysig som fan, härlig, och jobbig. Allt på en och samma gång kanske? Kortfattat, i fredags var jag inte hemma och i lördags var jag ute på fest med Jennifer hos en klasskompis :) var mycket trevlig fast vi bara var där i en timma eller något, vilket var lite tråkigt men vi var så hungriga! och efter det drog jag till en annan och sov där :) hade egentligen tänkt att jag skulle åka in till stan nu igen vid sex och sova hos Simone, men hon svarar ju inte i telefonen så jag struntar i det. I skolan har vi fått jätte mycket läxor, vi har fått ett projekt arbete och vi ska skriva om 1600 talet tror jag det var om hur modet och sminket var då. Det kommer bli ett stort arbete och tur har jag Louise och Jennifer där :) sen ska vi gå in i två olika butiker och iakta dom som jobbar där och skriva ner hur dom är som person mot kunden och vad dom gör osvosv. Det fick vi från försäljning och service lektionen.. och sen ska vi interljuva en i klassen, och bli interljvade och sen skriva en massa om det och det ska va dataskrivet, (får mer imon) sen är det no-läxa.. blää jag döör visste inte att det skulle vara så mycket plugg :s det är inte små läxor heller! Sen har jag även tänkt hela helgen och hela veckan varför folk snackar så mycket skit om varandra..? tror ingen att det kommer komma ut när det handlar om ens närmaste..? aja hur som helst, är trött på allt sådant nu och vill bara blunda!!

Några bilder sen ihelgen :)
















Tack för helgen allihopa!♥

Volbeat!

Jag funderar starkt på att gå på Volbeat i oktober.. med Jennifer? och några. Bara att cashen nu är ju som sagt nu helt utdöd, så vi fårse men någon gång måste man ju offra något?! Volbeat är häftiga!



Tjejlistan

1. Har du ett par rosa string? - aa:)
2. Vem var den senaste du pussade? - de ni
3. Trivs du med det? - Ja =)
4. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - för många!
5. Gillar du nån nu? - ja
6. Vad gjorde du inatt? -sov xD
7. Och i förrgår natt? sov också
8. Vad gör du innan du ska sova? -borstar tänder, byter om, smsar :D
9. Kan du prata med din mamma om allt? - aa
10. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - aa
11. Har du varit gravid? - ....mja
12. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - har ingen :)
13. Choklad eller glass?  - Choklad:D
14. Push-up eller T-shirtbh? - pusch up ;)
15. String eller hipsters? - hipsters men string känns bättre!
16. klackskor eller sneakers? - klackar:P
17. Kjol/klänning eller jeans? - klänningg ;P

Tio fakta
1. Hemstad/ort? - Svaneholm, men snart boooråååås!
2. Håfärg? - blond
3. Längd? - 167
4. Frisyr? - axellångt lockigt
5. Ögonfärg? - blå
6. Skostorlek? - 39
7. Humör? - trött och glad!
9. Civilstatus? - singel :)
10. Vänster eller högerhänt? - Höger

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - Ja
2. Tror du på kärlek? - Beror nog på..
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Ja..
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Ja..
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Mhm..
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Nepp
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - Uhm, ne?
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Både ja o nej
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Ja?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkasstet? - Lite granna ja

Tio saker
1. Kärlek eller pengar? - kärlek
2. cider eller öl? - ööl
3. Dag eller natt? - natt
4. One night stand eller förhållande? - eeehm... får vell säga one night stand. vill inte ha ngt förhållande just nu så!
5. Tv eller internet? - Internet
6. Pepsi eller cola? - cola!
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? - Asså, vild fest! men ibland vill jah också ha romantisk hemma kväll...vilket var för längesen.
8. Färgfoto eller svartvita? - färgfoto
9. Telefonkontakt eller face to face? - Face to face
10. Bilddagboken eller myspace? - Bdb

Tio Har du nånsin
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - jaa
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig ? - aa..
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - jaaaaa
4. Har du hoppat bungy jump? - nej, men vill!!
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - jag tror det?
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - neej
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - japp
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - nej
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? -jaa
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - ja!

Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? - mja
2. Är du glad? - ja
3. Är du fundersam? - ja!
4. Är du uttråkad? - nej :)
5. Är du tysk? - nee
7. Är du italienare? - nee
8. Är du fransk? - Nee
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - nepp:P
10. Gillar du någon just nu? - jaa

Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu? - 18.34
2. Namn? - Viktoria
3. Vart bor du ? - frågan har redan vart -.-
4. Hur många barn vill du ha? - 2 tror ja
5. Vill du gifta dig? - jag vet inte
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - rullar
7. Har du ätit sushi? - nej men vill :P
8. Favoritglass? - vte inte :O
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - 2 tror ja
10. Humör? - trött och glad!


Fyra Grejjor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - aa;o
2. Har du en hund? - ja :)
3. Sover du helst själv eller med någon ? - hmm, ibland föredrar jag att sova själv :P
4. Tror du på spöken? - mjaa tror de

Skulle
1. Skulle du vilja vara längre? - neeej!
2. Skulle du vilja väga mer? - nej
3. Skulle du vilja dricka dig full nu? - neej:P elleR? XD

Kan
1. Kan du röra på öronen? - Ah?XD
2. Kan du slicka dig på näsan? - nej:P
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - aa
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - jadå
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - tror inte dE? :p
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - njaaaaaaaaaa hahaha
7. Kan dina vänner lita på dig? - Jaa
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln ? - har redan gjort det ;)
9. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - aa

Har
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - aa.
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - jaa:)
3. Har du syskon? - jaa
4. Har du ljugit på någon fråga? - neej
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - jag vet inte?
6. Har du varit full den här månaden? - aa
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - ja -.-XD
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? - neej
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - aa
10. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - aa

Vem
1. Vem älskar du? - familj,vänner <3
2. Vem kan berätta allt för dig? - alla som vill!
3. Vem vill du bli full med? - haha!

S.T.A.L.K.E.R

När jag bodde i en håla som kallas fritsla i en annan kommun för ca 3 årsen, så hade jag en granne som hette **** , jag festade ihop med honom någon gång och redan då verkade han lite störd... han e NÅGRA år äldre också. Och nu, hela detta året har jag sett honom på stan i mellan åt. Han glor något så in i HELVETE, och skrämmer mig nästan. Tex när jag ska ta varbergs tåget med Mikael innan hem till viskafors så går tåget förbi Fritlsa och då var han där killen där igen och glodde som fan. Hur känner han ens igen mig? men han har aldrig sagt något, förutom idag typ. Då såg han mig igen och tittade som en idiot och sen visslade han och alla vi tjejer som skulle gå till bum vände ju oss om och bara vafan? och han tittade fortfarande. Tycker det är läskigt, för hur kan han känna igen mig och jag pratade med honom för flera årsen en gång typ. Har ni vart med om något sådant? ;o


Tjat? ;)

Igår satt jag inte ens vid datan så jag kunde inte blogga! var i skolan och så :) idag var jag också i skolan, och våran svenska lärare ska åka på semester snart så vi fick typ ett ton med läxor, orkar intee! men ska ta tag i det på måndag, hade jag tänkt. Imon ska även jag, och några söta tjejer från klassen typ ha roligt!:D vi får se hur det blir men vi ska nog gå ut iallafall.. känns så bra, jag är ju inte vän med någon så direkt men börjat hitta några, känns verkligen toppen.♥  Och två utav dom bloggar också, Jossan och Julia ihop ;) Jag var i stan nu efter skolan också men jag åkte hem för behöver det typ, kommit hem sent nu det senaste. Ska tvätta några kläder ikväll om det går! och inget plugg tills imon, göööööööööttt! Jag önskar att jag hade tagit kort på sminkväskorna, men har ju ingen kamera med mig! och igår gjorde vi en vardags makeup, alltså en helt vanlig sminkning, tog ca 2 timmar!:O men gå in på Julia och Jossans blogg här. Där finns det bild på sminket!:D aja jag bara tjatar en massa skit nu, jag skriver sen när jag har något kul att säga! puss

Natti♥

Nu blir det sängen för mig. Så jag orkar upp imon, fast vi börjar halv nio måste jag åka 07.20.. för inga bussar passar in! så får vänta i 40 min i stan, eller i skolan typ. Men imon ska vi få använda sminket, wiiiiiiiiiiiiiihooooooooooo :D haha, ska bli super spännande och kul. Och inte bara sitta på en stol med teori helatiden ;) Längtar även tills vi fått en ny stylist lärare, men mest av allt önskade jag Sally kom tillbaka!

Vi hörs imon bitti, om jag har tid slänger jag in en outfit imon på morgonen! pusss♥


IDOL! :D

Idol börjar ikväll! klockan 20.00 är det va? wiho!! :D


I aam back! hihi

Nu har jag haft så mycket att skriva egentligen det senaste så är nog därför jag inte har orkat blogga för det blir bara en massa tjat om mina problem och eftersom jag fått höra en jävla massa skit om att jag bara klagar hit och dit så ska jag hålla käften, eller, det är ju min blogg så jag får ju bestämma om exakt jag vill skriva om! om ni inte gillar det ni läser, get off bara? inte så svårt :)

Hur som helst, allt går bra i skolan och igår fick vi våra sminkboxar! var 12 olika foundation och massa annat, *kääär* :D det ända jag inte förstår är ju att våran stylist lärare har slutat! hon var verkligen as grym, hon ville vårat bästa och hon hade stora planer med oss redan nu och så säger rektorn att hon slutat..Så en tjej i klassen ska få vara med på interljuver när folk söker som lärare till oss, så vi får bestämma! också altså.

Mamma smsa innan också och sa att våran ena kattunge har dött, den hade fått lunginflammation för det är så kallt. Hörde hur den lät igår och den kunde knappt andas, så jävla hemskt men jag var inte så fäst vid han så jag tänker inte så jätte mycket på det men så jävla tråkigt och ledsamt ändå :( stackars liten, hoppas verkligen du har det bättre där du är nu....  ♥

Och ang flytten, det känns så jäkla konstigt! men ändå så bra att vi ska flytta in till stan men ändå inte nu när ja hör en massa saker :( & det kommer bli krångel med busskort när vi flyttar till stan för då kommer jag inte ha något skolkort och lite jobbigt för måste ju ta mig till skolan och gå vägrar jag och på fritiden behöver jag judet också! Så jag hoppas verkligen det kommer lösa sig med busskort... för annars vet jag inte om jag tänker följa med, kanske kan skaffa mig en etta nåågonstans som alla vill!


Och jag MÅSTE VERKLIGEN vara hemma mera och ta tag i mitt rum!! har inte vart hemma på veckor och nu bad mamma mig att komma hem och vara hemma som barnvakt, och hade hon inte gjort det hade jag antadligen vart i stan med mina underbaringar. Love u, guys!

Btw, i november får jag ta med någon till skolan som modell och sminka!♥ VEM STÄLLER UPP?? hihi inte en kille dock :( ;)

Som ni märkt så bloggar jag inte mycket ...

Som ni märkt så bloggar jag inte mycket nu. Har inte tid... När jag är tillbaka igen ska jag ändra designen på hela bloggen:) är lite nere nu oxå för min stylist lärare har slutat. Vet inte vad som hänt för hon var verkligen bäst och pepp på att lära oss.. Så våran rektor ska gå in för oss så länge tills vi hittat en ny.. Aja cya mina läsare <3


Crazy yesterday, ont i handen, flytt inom kort.

Igår var det en crazy kväll och natten var lugnare! Igår så åkte jag ju in till stan, träffade Jenni och några. Sen drog Jenni och vi andra fortsatte hem till en kille som heter Robin och där var det vilt :P Var massa jag kände där! och träffade på kompisar som skulle till samma fest och allt så var rätt trevligt där :) och robin visade oss en bild på hans ena öra, en liten bit som han förlorat i slagsmål! det såg så vidrigt ut för örhängen satt kvar i. Och en massa andra saker, men det kan jag inte ta på bloggen.. men efter det drog jag vidare in mot stan och träffade Jakob och Sam. Vi drog hem till Sam och satt där och chillade :) till klockan halv fem dock xD då orkade inte jag längre så gick och la mig! Sen åkte jag hem vid tio. Ska åka in till stan vid två och köpa hårfärg, för mina sista pengar -.- men vill ha det! eftersom det blev lite fail sist. Sen ska jag se om Simone kommer till borås för hon har vart hos våran Nils i skövde :) Och prata lite med henne. Till kvällen får vi se vad som händer.. Saknar Anna och önskar hon var här nu!! Men även igår så var det en tjej som verkligen spelade skit full så hon trillade runt överallt och landade på min hand så den svullnade och nu har jag typ en bula där. Mamma tror mitt ben har spruckit men jag orkar inte åka till sjukhuset så får gå med ett töntigt band.. pinsamt! och ang sjukhuset, det är dit vi ska flytta! inom en månad eller två. Utanför sjukhuset precis, altså ganska centralt. Vi ska bo i samma hus som min moster och hennes familj! Ni vet Jennifer jag skrivit om, hon är ihop med min kusin och det är i deras hus vi ska bo i fast i lägenhet då :) Känns så konstigt ! har inte riktigt tänkt på det och vi har ju ändå bott i Svaneholm i 3 år. Men kommer bli så skönt för då e det nära till skolan och allting.

Så här ser det ut.. :(

Nu blir det typ duschen.


NOT TIME!:O

Fööörlåt kära blogg! men jag har haft fullt upp, har tusen läxor :) och igår var jag ju som sagt i stan med vänner , me love!♥ Och idag efter skolan så följde jag med när Jennifer slingade håret :) och efter det små shoppade vi!♥ Och nu är jag hemma, ska göra mig iordning och sen dra in till stan för att ha roligt! hinner inte blogga nu mera men ska göra det när jag hinner! tror jag komnmer ta en liten paus, så ni vet.

Ps, Vi har fått en lägenhet i stan!!!

Mitt tips till er :)

Jag vill tipsa er om en sak som jag tycker om! Mamma har länge köpt mer "kända" hår shampoon & balsam men inte denna gången! Vi har bland annat nu Elvital och Sunsilk, en jätte bra kombination!

Det är Elvital nutri gloss & Sunsilk shine! håret blir jätte mjukt på det verkligen och luktar super gott!

Alltså Elvital shampoo

Och Sunsilk balsam!

Testa skadar ju inte, eller hur? Klart så är det säkert mycket bättre med ett dyrare märke om man verkligen vill ha ordning på håret men jag tycker detta blir super bra och billigt för ett mjukt hår :)

Ritch bitch

Nu har jag pluggat klart. Men när jag precis skickat uppsatsen till min svenska lärare inser jag att jag glömt att dela in texten i styckindelning!:( fuuuck! .. Och vill bara säga en sak som min stylist lärare sa idag, vi ska börja skriva ner bra saker som vi hör och fixa ett närverk. Alltså kontakter, men jag suger ju på sådant! för vi behöver det sen i framtiden! någon som har något bra tips när man är så blyg som jag? Och har ni märkt att jag vart hemma varje dag efter skolan nu förutom igår? :D känner mig så duktig! men imon ska jag inte vara hemma, då ska jag vara i stan hela kvällen! hihih

Nu kommer äve en lista på saker jag behöver.
1. Mascara
2. Foundation (!!)
3. Bodylotion
4. Skor
5.Jacka
6. Kläder (!!)
7. PENGARRRRR!

Kommer bli galen snart... behöver massaaa pengar som jag inte har. Och alla verkar så rika helatiden..?
Vet inte hur jag ska kunna lösa detta heller. Men jag försöker verkligen prioritera saker. Men när jag får lite pengar går dom direkt på ciggaretter. Fan jag måste sluta röka!


Och kolla på denna, denna hade jag på min och Mikaels förra blogg som han nu tagit bort.. men visst är den nice? :D


plugg pluggg

Jag kom precis hem och har en hög med läxor! :( kanske inte så jobbiga men är svenska uppsats typ, mattepapper, engelska glosor, kolla hur en politik tar i hand??! så jag ska snart sätta igång.. Jag är super trött och längtar som en tok till helgen som jag känner på mig att den kommer bli bra!♥ Idag i skolan fick vi tvätta bort vårat smink och göra ansiktsbehnadling typ, det var roligt & skönt att bli av med sminket! och min hosta har blivit lite bättre, men idag på engelska lektionen började jag hosta som en idiot så var tvungen att gå ut, då är det inte kul.. och min näsa rinner än.. Aja nu ska jag fortsätta snacksa på mina tortilla chips, lyssna på musik och sätta igång med plugget! sen även prata med mamma om att åka till tjön.
Sen behöver jag verkligen göra en lista på saker som jag verkligen behöver och sen saker jag önskar mig när jag fyller 18.

Plugget dödar mig redan :O ;)

Hej unika besökare!♥
Nu var det över ett dygn sen jag bloggade, men det är vell okej? hoppas jag! eller nej. Det är inte okej men vissa dagar så blir det så! Igår var det en lång dag i skolan och jag har lite plugg jag måste göra tills på torsdag & fredag så jag har inte tid med datorn och knappt kompisar heller! Många frågar om jag vill hitta på något roligt helgen (flera olika förslag) men jag liksom vet inte, jag känner för att ta det lugnt med en påse godis framför soffan med någon man tycker om istället för festa hejvilt, har blivit så trött på det.. Men jag & Sam har pratat om att åka och hälsa på Anna ihelgen ju, men jag vet inte om fritidskortet gället till Orust i tjön? Är det någon som vet så säg gärna till! asså det ska ligga inom västra götaland annars går det inte.. för isåfall får vi skjuta på det och ta det en helg när vi båda har pengar istället, för jag behöver ju leva i orust också under helgen :P så om jag ska vara ärlig tror jag inte det blir av..  Men idag slutar jag 15.10!! iiiiiiiiiih :D haha hade det vart för ett årsen hade jag dött för att vi slutade så sent men man lär sig att uppskatta tiderna ;) Vi hörs efter skolan dudes, och då ska jag plugga! puss♥

Men nu blir det frulle & sen smink tajm!
och såhär ser jag just ut nu.. alltså dö trött!

RSS 2.0