Att blogga är inte längre min starka sida har jag märkt.

Men igår var jag ju på bio och såg Devil, shit jag var som fast klistrad i stolen! tycker verkligen ni ska se den, riktigt bra och läskig :) efter det åkte jag bara hem och gick och la mig typ. Jag taggar inför idag istället, halv åtta är det ju fördrinkar hemma hos Jenny och jag är riktigt nervös faktiskt.. men jag hoppas så att det kommer gå bra.. heh.. fick även köpt en liten present till henne igår.. :) Under dagen idag ska jag bestämma vad jag ska ha på mig ikväll, och sen kanske träffa Janina nere i stan :)
hih, längtar tills ikväll...

Örhänge jag fick köpt igår från Glitter :)


Och jag vet, min blogg är en katastrof just nu.. :/

Still sick..

Hemma, och hostar sönder :( har fan inte tid att vara sjuk! och jag bara klagar i mina inlägg, förlåt ♥ Imorses när jag skulle hem från Simone träffade jag på massa olika personer, som jag typ inte sett på ett tag. Det var kul & kan inte sluta tänka på de..:) Men vet ni, imorgon ska jag till skolan. Oavsett om jag mår skit eller inte, jag måste dit. För efter skolan ska jag på bio ju osv. Och idag senare fram mot kvällen ska jag åka ner till stan och fika med en person ♥ Kommer nog dock smitta ner honom, haha stackarn.


Och, snart ger jag upp, jag orkar inte vänta längre..

"When i see your face
There's not a thing that i would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile"...

Tè & film med en underbar person.

Sitter hos min bästaste kusin och verkligen stoppar i mig äckliga halstabletter.. nyser 24/7 också..
orkar inte vara sjuk, har verkligen inte tid för det! kommer missa mycket i skolan och jag har redan mycket att göra.. har kollat lite på extra jobb idag, men inte sökt något. Har inte orkat. Har också kollat på internet vilka bio filmer som går nu, ska se Devil på fredag!


Snart ska vi dricka en massa tè, och se Eclipse för jag är ju lite efter och har inte gjort det än..sen se den där filmen om killen som uppfann Facebook eller Harry Potter ;) vi får se vilket det blir.

..♥..

GODMORGON LÄSARE!

Jag har blivit sådär roligt sjuk :( .. förkyld & ont i halsen. Men lillasyster har hög feber så mer synd om henne<3 å jag stannar hemma från skolan idag, första gången sen vi börjat! :o men jag orkar inte gå till skolan när jag är dålig, men vem orkar det egentligen?
På måndag ska vi redovisa om vårat Smink märke och jag har knappt börjat. Fyfan, vet inte hur jag ska göra. Och det gör att jag mår illa och får ont i magen, nästan så jag vill att Carro sätter IG på mig med en gång så jag slipper :P .. för det där är inte roligt. Vet även att min stylist lärare har en blogg, men kommer inte ihåg vad den heter.. skulle vilja gå in där och kika lite för hon skriver ju om smink & saker hon gör på modevisningar? :)

Det är fullt med snö ute, och snart är julen här. Ska ni göra något speciellt på jul? eller nyår? Josefin och Julia planerar något om att vi kanske ska åka till en stuga och fira. Låter lockande, men samtidigt så vill jag också vara hemma med min familj och fira..
Och vet ni, på lördag ska jag på 25 års fest. Min kusin Jenny fyller år och hon bjöd mig, och jag har typ inte pratat med henne sen jag var 13. Men nu via facebook så fråga hon om jag ville komma på fördrinkar 19.30 .. kommer vara jätte nervös! för har fler kusiner som kommer vara där.

Och jag vet, jag måste verkligen ändra hela bloggen. Vet bara inte hur jag ska göra det :) så därför har det inte blivit någon ändring än..

Igår träffade jag även klövgren och Kevin i stan, hur längesen som helst jag träffade Kevin, så roligt att se honom igen.. sen var jag med dom i några timmar och några fler, sen träffade jag faktiskt på Janina, jag vet inte om ni minns henne men jag skrev om henne i början av min blogg? jag mötte på henne på ett cafe och så satt vi oh pratade, har verkligen saknat henne! lovade henne att vi måste hitta på något roligt och börja umgås mer, för det är synd att det blev som det blev sist.. sen mötte jag Stevo oh så åkte vi hem till honom och glodde på två filmer, kollade på spök filmer typ ;) sen märkte jag bara av mer oh mer att jag började bli dålig och till slut var det dags att dra sig hemåt..har typ inte sovit någonting inatt för halsen.. blä...

IN tha school

Inte bloggat på hela helgen för har inte haft lust! min helg har vart konstig och jobbig överhuvudtaget.
Men nu när det en ny vecka och nya tag, :) ikväll funderar jag på att följa med Josefine och Julia + 2 till på hockey, gratis inträde? vet dock inte om jag kommer göra det... har redan lovat Stevo att ses :)

Sitter i skolan och har design arbete, Louis Vuitton skriver vi om. Eller, vi har inte gjort något än! hatar dom här arbeterna :)

Nu ska jag ta rast :D hihi

hihi mot sam:D

Hihi, snart ska jag och Simone åka hem till  Sam för han har vi inte träffat påevigheter, sen ska vi ut! hihi kommer säkert bli kul♥ vi sitter och dricker lite vin nu med, höhö . Nu kommer bilder ;) Puss!





NU måste jag gå!! ha en topppeeen kväll puuuuuuuuuuuusss!

FREDAG <3

Hej♥
Här sitter jag hemma nu, kom hem för ett tagsedan. Bara väntar på att klockan ska ticka, typ sådär vid sextiden för då kan jag ringa Simone oh se om hon ska vara med ikväll, om inte så åker jag nog till kinna/skene. Vi får se vad som händer ikväll,vet att de blir party och utgång men inte vart än:) proven idag gick även ganska hyfsat, kommer nog få G iaf...

Här är en bild på mig sen imorses! och senare under dagen..


Vettefan vad jag gör med ögonen men det är meningen att jag ska visa outfiten, haha

Sen busade jag,jennifer & louise lite i sminkstudion, vi satte på lösnaglar:D

Jag hade tänkt ladda upp en bild på en party sminkning som ja gjorde nyss men blogg.se vill visst inte det:(

Måste skärpa mig..

Fan vad arg jag blir nu! jag kan inte koncentrera mig på något idag... har 2 prov imon, ett i smink teoretiskt och ett omprov i matte. Blir arg på mig själv som inte orkar något längre, jag har blivit rikigt lat! ' orkar inte plugga verkligen och de skrämmer mig :(
Idag har jag ju som sagt bara vart ledig så bara gått hemma heladagen .. och lyssnat på musik.

Jag längtar tills helgen, det gör jag alltid för det är lika med härliga stunder med härligt folk♥ kommer bli en goer helg som alla andra♥

Nu är jag tillbaka :D med internet ;)

Yes, nu är jag tillbaka. och här kommer lite bilder under tiden som jag vart borta ;)






















Lite gott och blandat ♥

I take U to the moon and back..

Är hemsk ledsen över uppdateringen, har mer blivit som en blogg paus nu när vi fortfarade inte har internet. Det skulle ju kommit för länge sen, men våran hemtelefon har också lagt av så telia sa att dom skulle fixa det imorgon, men man vet ju aldrig med dom.. så vågar absolut inte lova att vi får tillbaka det snart :) sitter just nu hemma hos Simone och vi kokar ägg, och är dödströtta. Jag är ledig imon så ska sova här inatt, sen ska jag ner till Svaneholm och hjälpa mamma städa i våran gamla lägenhet och kanske säga hej till våra f.d grannar.
Idag hade vi även praktiskt prov i smink, jag fick VG-, blev lite besviken men jag gjorde så gott jag kunde :)  Är riktigt glad idag, var längesen jag kände glädje. Och längesen jag gjorde något överhuvudtaget efter skolan, har annars bara suttit hemma och tänkt, tänkt, tänkt OCH tänkt på mitt liv. Idag när jag kom ut träffade jag härliga människor och lyckan spred sig.
Vi hörs vell när vi hörs, då blir det ändringar här på bloggen fanimej.



Min bejb har skaffat dreads, jag satte i dom, hihi, fast nu ska hon göra riktiga :)
puss på er <3

Skulle fått internet idag.. Har det kommit...

Skulle fått internet idag.. Har det kommit något internet än? Nej :(


Nej, jag har inte fått tillbaka internet hemma än..:(

Det skulle ha kommit igår men sen så hade dom skickat sms till mammas mobil och sagt att det slår på den 12:e, vilket är på fredag.. och ihelgen blir jag ensam hemma! mamma åker iväg till Polen, så jag oh brorsan blir dock hundvakt.. men jag har ändå inte tänkt att vara hemma så mycket, som vanligt :P men det är ju så tråkigt utan internet, kan inte kolla facebook, inga bloggar, kan inte plugga ens! Har bara internet här i skolan och anledningen till att jag sitter kvar här än är att jag har utvecklingssamtal om en kvart, sen ska jag hem till en kompis och glo film oh chilla :) sen får jag åka raka vägen hem.. Är så stressad helatiden, har 4 prov nästa vecka och massa redovisningar nu dom kommande 3 veckorna, jag vet inte hur jags ka göra dom eller plugga så då blir det att jag stor lipar och sen skiter i alltihopa.. jag måste lägga av med det. Sen har jag även tappat bort mitt fritidskort som det var 2 månader kvar på i förra veckan, jag är så jäkla dum... har inga pengar så jag kan betala något nytt heller!  Det som är bra är att vi bor inne i stan och att jag har nära till allt & att jag älskar min skola fast det kanske inte låter så, det är bara plugget som gör mig stressad :) dock blev jag så glad innan när jag fick G+ på politik arbetet, hade fått mycket högre om jag inte missuppfattat uppgiften, fan asså :/ men men..  
Jag har haft ett sjukt bra lov, och det kommer komma upp en massa bilder sen när jag fått tillbaka mitt internet! 
sooo, cya soon!  Kram♥

What I did to you was hurtful  What I'm going through is hurtful    1 advent.
Btw.. Mycket snö som har kommit idag !! kaos var det i trafiken imorses..
 


Har inget internet hemma förrän på måndag....

Har inget internet hemma förrän på måndag.. Så därför jag inte bloggat något:p nu är jag en stadstjej och känns så sjukt konstigt att ha allt så nära sig... Går inte riktigt beskriva, men jag har svårt att sova på nätterna när det är mycket trafik utanför. Iaf innan jag ska sova och tidigt på morgonen. Jag har köpt nya skor nu under lovet iaf, och fikat på stan<3 nu sitter jag på bussen till göteborg och är sjukt kissenödig xD haha. När jag är framme i göteborg ska jag äta något... Men vet ni vad, jag är tillbaka på måndag. Hoppas ni läsare har det bra, puss på er!


RSS 2.0