blöö

Bajs, jag är skit trött! fönstrena blev aldrig bra, och gjorde bara två. fick skubba i köket istället, men jag orkar inte ! blöö.. ska snart sova tror jag, plugga får jag göra mer imorgon! sista dagen till att plugga imon också! då jävlar! vi hörs imorgon bitti hörrni, puss och sov sött!



skura fönster?

Haha, jag sov aldrig. Nu ska jag skura eller putsa alla fönster i hela lägenheten så får jag en slant för det sen :D ! cya soon



trött..

Pluggandet går inte så bra och jag har mycket kvar att plugga om jag vill klara det här..  men jag är så trött, och jag är besviken på det jag köpte idag.iallafall den gråa kläningen, jag ångrar mig men orkar intelämna tbx den. jag ska nog sova en timma nu, så jag kan plugga mer sen.

Nä nu ska jag sätta igång att plugga! cya ;)


OUTFITE IDAG!!


Slingade ju håret igår, och det ser mycket bättre ut IRL. men ser ni ngn skillnad? ;)



hej hopp sötnosar ;)

Hej på er! idag har jag vart i skolan, soft var det! efter det så drog jag och anna till stan och jag bytte faktiskt det vita linnet från ginatricot. Jag såg ut som en tjockis i den och eftersom ginatricot verkligen har kass kvalite på sina kläder och dessutom är dom dyra, så bytte jag till två enkla kläningar från h&m. Ginatricot har ju väldigt snygga kläder men gud vad jag är trött på deras skit kvalite.. H&m har vell inte världens snyggast kläder, men vissa är verkligen ett undantag! look in this ? :)


Igår åkte jag även hem till Mikael, så var därför jag bara slutade blogga så tvärt när jag bloggat heladagen typ ;p men jag sov hos honom och jag är så jävla glad att jag har dig. Du är den finaste killen på jorden. Och han sa att jag faktiskt inte har skrivit något om liseberg på min blogg, men det har jag la? det e iaf bestämt nu att vi ska åka till liseberg på lördag, med hans familj :) fast vi skulle gå själva då.. därför försöker jag verkligen snåla med pengarna!

Imorses så träffade jag på min kusin Phlip på bussen, och han typ frågade vad min blogg gick ut på, och ja ni kan ju läsa min presentaion så vet ni! han skulle även ta studenten nästa vecka, så han ville jag skulle komma dit på fredagen och fira typ! fast tråkigt dock när inte mikael han  följa med så vet inte om det är värt det.. /: sen har jag pratat med anna lite om skolavslutningen, vi har ju inget planerat? och jag kommer inte ha pengar så jag vet inte. Jag vill ju festa, men vi får vell se hur det blir med det.. nu ska jag ta något kallt och dricka sen PLUGG!

sling-blekning

Har i slingmedlet nu, men verkar värsta budget, för det skulle vara blött hår och sen lägga i blonderingen, hm okej :P och så stod det verkningstid från 15-60 minuter?!! hur ska jag veta när det ska ut? aja, tror inte det blir någon skillnad ens. vet inte varför jag ens la i detta, vill liksom ändra på mig. Jag kanske borde klippa mig istället?

I have the reason..

Jag undrar seriöst vad det är som är problemet med vårat internet.. verkar funka bra på brorsans data, men inte på min?! snart åker bredbandet ut genom fönstret!!

Jag städade nyss i ordning köket och kokat kaffe till mamma, som en liten överraskning för det är ju morsdag idag! vi firar inte det speciellt så därför jag inte gett henne något, men det här hoppas jag bli bra :) ska bara vänta tills hon vaknar.. dricker kaffe, tar sin cigg och sen så hon kan slinga håret på mig! ska tjata tjata tjata faktiskt, jag vill ha gjort det idag. Fast jag är rädd för att det inte kommer bli någon skillnad :(

Crazy hair day....

Right?

Mamma har faktiskt gjort så att vi har fått det snabbaste internet, men vet ni? det MÄRKS INTE! det är segare än någonsin och spotify cpar helatiden, låtarna vill inte spelas, kanske efter 5 minuter. får ryck på det här.. och förrästen, hittade sling mössan! eller mamma gjorde :p jaja, jag har ändå inget vettigt att skriva om .. har bara så jävla tråkigt, tråkiga söndag och tråkiga inlägg!

otur hela jävla tiden.

Great, mamma kunde ändå inte fixa den. Hon sa att vi måste vänta tills morfar kommer hit och kan hjälpa oss.. sen hittar jag inte sling mössan heller, varför ska jag jämt ha sådan jävla otur?..

Trådlösa internet, here i come!

JAAAAAAAAAAAAAAAA!:D vi har fått hem det trådlösa internet nu, väntar bara på att mamma ska fixa iordning det så kan jag äntligen sitta på mitt rum med datorn och inte i en trång hall, jipi!!

..

When love takes over.. någon låt man kanske borde lyssna på?Passar jävligt lägligt iallafall..


plugg-plugg-pluggar

Jag plugg-plugg-pluggaar! är faktiskt stolt över mig själv som tar tag i saker nu, innan så drog jag alltid ut på det och gjorde det aldrig. Senare idag funderar jag på att slinga mitt hår, fast i ljusare slingor. Mitt hår är ju redan slitet, men det är ett halvårsen sist jag blekte det. Min utväxt är ju mörkare, så om jag gör några blonda slingor i det hoppas jag på bra resultat.. vi får vell se senare:)

morshning:)

Sitter i shorts och linne, rätt skönt. Fast jag vet att jag borde hoppa in i duschen. Har till och med hunnit äta frukost, vilken snabbis jag är! ;) Det är inte dåligt väder ute men inte heller bra. Typ mitt emellan? aja hur som helst så har jag haft längst bak i mitt huvud att idag ska jag plugga! det måste jag verkligen, för på onsdag är ju provet! sen får vi vell se vad dagen har att bjuda på.. kanske en tripp till stan.


F*ck you
F*ck you very, very much
Cause we hate what you do
And we hate your whole crew
So please don't stay in touch!

hemma igen :)

Nu är jag hemma efter att vart hemma hos Anna med Aron och jenny :) Jag gick till ica maxi när jag kom till stan, träffade anna där och anna köpte 3,5 och 2,25are fast jag betalade dock ;p hihi. Sen gick vi hem till henne, kollade på lite film, käkade god mat som anna lagade. Kycklig,potatis, stekt ris med någon krydda och vitlöks sås typ? det var skit gott ! tack för kvällen underbaringar!

Nu ska jag till sängen och sova, är trött. Kram på er!


bye så länge :)<3

Vet ni vad? JAG SKA HA KUL IKVÄLL!!

Puss på er!:*

Tjosan!

Heej! har ni saknat mig?
Jag har inte vart hemma, eller haft tid till att blogga. Igår när jag kom hem så duschade jag fort och sen åkte jag hem till Mikael, och sov där. Och jag hann aldrig starta datan heller. Vi kollade på avatar innan dag, och ja filmen är så bra! har ni sett den? om inte, se den! sen vid fyra bestämde jag mig för att åka hem och typ äta, duscha och liknande. Så nu har jag precis ätit pizza med tommy och nu väntar vi på att mamma ska komma hem. Hon är i ullared med felicia. Blir inte mycket bloggande idag heller, men måste bara säga FAN VAD SKÖNT MED HELG! var så jävla trött igår på praktiken, och alice frågade om jag var på dåligt humör. Fick endel cp kunder så det gjorde ju inte dagen bättre heller. Men hoppas ni får en trevlig helg eller har, så hörs vi senare! kram

Confused shit..

Jag är väldigt confused, har skrivit samma mattetal två gånger. Haha, ordet trött som jag tjatar om jämt. Det luktar mat i lägenheten också, mamma lagat mat ♥ fast jag är inte ens så hungrig. men det går alltid ner. Har jag tur blir det något över så jag kan ta med det tills imon.

Mitt fritidskort går ut den 14 juni, och det är ju faktiskt snart. Och eftersom inte jag kommer ha något sommarjobb måste jag få lite pengar utav mamma. men hon visste inte om hon kunde bidra med det. kanske blir ett sommarlov hemma. isf skjuter jag mig själv.

när det är svårt.

Jag saknar Mikael som fan.. har haft en cp känsla i några dagar nu om att det är något som är fel men jag bara unviker den helatiden och puttar bort den. jag vill bara ha honom, vill bara leva med honom. ingen annan, och jag är trött på folk som inte förstår det. jag tänker inte lämna honom för någon annan, ingen. och jag hoppas han känner det samma för mig, att han inte tänker lämna mig för någon annan heller.

jag dödar dig känsla, fattar du.

Dåligt med bloggandet...

Vad tycker ni om den? :)


En sak som jag stör mig på är att oftast när jag sitter på bussen in till stan, eller hem så är alltid den dära äckel gubben på bussen. Han ska fan prata med allt och alla, hade vart en annan sak om han pratade om normala saker, men han pratar oftast bara snusk. så jävla äcklig är han och vill spy över honom varje gång!

Imon är det fredag!

Hej hej! Mina fötter bultar och ömmar som tusan. Och mitt huvud känns tungt.. Denna dagen har vart samma som igår typ, jag gjorde en helt misslyckad glass idag. Kunden titta snett på mig men sa inget :p Men övning ger färdighet.. Är verkligen glad att jag fått Alice som handledare, hon är super mysig! En dag kvar imon, sen är man ledig hela helgen! så jävla skönt.. för är så trött så jag orkar knappt hålla ögonen öppna, och så ska man orka blogga, och plugga och prata med folk. Skulle träffat Anna idag efter jobbet, men hon ringde och sa att hon glömt av att vi skulle ses, och vi bårda var trötta så vi sket i det. Tror vi ska ses imon ikväll, vi får vell se om jag orkar. Träffade även på Darco och vi tjötade en stund, ska bli så skönt att få se alla igen nästa vecka och ha skola bara. Man är så jävla bortskämt egentligen. På lunchrasten idag gick jag till gina och köpte det dära linnet iaf. Det är genomskillnigt så lite tråkigt, måste alltid ha ett linne under om jag inte vill flasha allt då. Kan lägga upp bild på den senare. Nu hade jag tänkt kolla bloggar,fb, bdb och msn. Sen äta och plugga. Har även tänkt på att jag skulle vilja göra en hiss & diss, fast det gör jag när jag orkar mer ;p hejsvejs så länge!

Jag är duktig!

Nu har jag vart duktig! Har pluggat endel, och mer blir det! har även läst min tidning som jag får på posten varje månad, Hänt extra eller något heter den. kändes skvaller! OCH just det ja!! det är ju inte alls desperate housewife idag, gud det var ju igår.. fan nu blir jag besviken :((( hade ju sett fram emot det.. Men då kan jag ju passa på att göra matlåda tills imon !

HAPPINESS!

Förlåt läsare om jag skriver om tråkiga saker, eller att det har blivit dåligt med inlägg nu det senaste, men känns som om jag har fullt upp helatiden, att jag måste hinna med och leva ett liv utanför också. Borde verkligen börja plugga nu för jag skjuter på det helatiden.. och har bara en vecka kvar på mig att plugga. Men jag är så trött heelatiden, jag behöver energi! men egentligen tycker jag att jag BORDE vara hemma nu dom sista dagarna och faktiskt ge gärnet med matten, ist för och jobba. Men så tycker inte skolan så.. Vet ni, jag är faktiskt ganska lycklig. Har inte vart det på jätte länge, för jag ser bara negativa saker helatiden men nu har jag verkligen försökt se det mesta bra. Jag menar, ingenting kan vara perfekt och man kan inte få allt, men jag är lycklig!




Lång dag!

Kom hem för ungefär 40 min sen. Dagen har vart lååång! Det dummaste är att min handledare verkar inte riktigt veta när jag slutar, utan att hon håller kvar mig så länge tills jag säger till. Så idag gick jag vid 16.17 , helt slut var jag! På lunchrasten när jag och Isabella, en praktikant satt och åt på macdonals så får jag sådan mensvärk så jag mår illa och känns som om jag ska svimma, så vi går tillbaka till jamjam och ber alice om en alvedon, fick något annat men det hjälpte. hon sa att jag kunde komma hem men jag valde att stanna kvar, visst är jag duktig? Sen kom det en tjej som verkade känna min handledare, hon frågade om jag trivdes, om ja var en praktikant och om alice var snäll mot mig. Sen sa hon sådär uppkäftigt ' Gör ditt jobb så går det bra!' jag bara öh? som om jag inte gör det eller något, så konstiga människor det finns! Sen har jag verkligen försökt och inte slösa en ända krona på skit, för dom ska ju till liseberg. Vet fan inte hur det ska gå, för var inne på ginatricot idag och såg ett så sött linne med volanger på så jag dog nästan, jag vill haaa!

Idag måste jag plugga lite på matten, har jag lovat mig själv heladagen. och sen vid nio är det desperate housewife, sen sooova!  jag skriver sen igen, puss <3

byebye!

Jag ska nog sova hos älskling inatt, så blir inget mer bloggande från mig idag. Bloggar imorgon igen, fast till kvällen eftersom jag kommer komma hem så sent! kram på er!

G i matte?

Kom hem typ precis! Jag till idiot tog på mig sandaler imorses, och ja ni kan ju bara gissa hur mycket jag frös om mina fossingar. regn regn och åter igen regn på dom! så nu när jag kom hem tog jag på mig vaarma tjocka strumpor. Jag var ju som sagt på viskadalen, och ja jag hittade ingången, var rätt enkelt. Och han som jag skulle prata med, var en gammal lärare till mig!:D haha, han bara' har vi träffats förut eller?' hehe jag tänkte som fan och svaret var ja. Så då hade jag enklare att koppla av.. Men, han sa tyvär att jag måste ha Godkänt i matte innan jag får komma in. Så innan jag slutar skolan så måste jag skicka in intyg på om jag klarat det eller inte, för annars så strycker dom mig från listan typ :( Och nästa onsdag är ju det där förbannade slut provet... Det är den som avgör min framtid. Hör ni hur sjukt det låter eller?! ett fucking papper och penna avgör min framtid... om jag inte får G vet jag intee vad jag gör. För fristads folkhögskola där man faktiskt kan läsa in grundskolebetyg är försent att söka till.. Han sa även att dom haft så man kunnat läsa in mattebtygen och att det fortfarande står på deras hemsida m.m , och det var väldigt dumt att dom inte ändrat det tycker jag för var ju så jag fick reda på det.. GE MIG TUUUUR! JAG MÅSTE FÅ GODKÄNT I MATTE NUUUU! just nu vilar det i mina händer, men efteråt i lärarens.

På praktiken gick jag ju tidigare, och så sa Alice att det fattades 400 kr ur kassan sen igår, och att vi inte var noga nog och blabla, men om hon nu är så petig med sin kassa hur kan hon då låta folk i 14-18 års ålden som inte har ngn erfarenhet om det ta hand om en kassa och sen typ bli irriterad för att man gör fel? jag fattar verkligen inte det där.. men jag försöker ignorera det. jag är helt jävla slut nu, och imon slutar jag klockan 16.30. kommer vara en död man :p
Skriver mer senare... kramen

Tagen imorses! :p

Godnatt på er <3

I hate my self for what i'm doing
I hate my self for what i'am not doing.. 
And i hate my self because i dont be suitable to anything for you :(...

Ibland känns det bara som att jag inte duger nog för dig.


20.34

Min statistik har ökat!:D jag undrar vad det kan bero på, för inte bloggar jag mer än vanligt. Snarare tvärtom :p

YESYESYES! min morfar är bäst, han hämtar mig vid borås bad hus 14.10 imorgon bitti! men jag tror jag kommer få ta bussen från viskadalen, och har hört att dom inte alls går så ofta. Kanske får gå hem i värsta fall? är ju typ en mil eller så. Från viskadalen till mitt hus iallafall. Isåfall hoppas jag på BRA väder!

Vet inte om jag kommer få en blund inatt igen för katten som skriker så jävligt.. jag vill ju ha söömn och INTE vakna upp med huvudvärk på morgonen! verkligen inte okej.. eller vad tycker ni? brukar ni vakna upp med huvudvärk?

Sen föörsöker jag prata med Mikael på msn, men han är väldigt seg på att svara. Han spelar vell. Suck, killar... ;) jag hoppas jag kan träffa han en sväng imon.. beror på hur sent jag kommer hem, och han också för den delen. Saknar honom men han frågar inte så mycket på msn!!:(
Imon ska jag upp i tid har jag bestämt. Ska duscha och äta fruskot! ps. mamma sa att hon sätter in mat pengar imon ;)

orättvist.

Blir så avis på min bror ibland. Bara för att han fyller 16 fick han 1800 kr av mamma, + sitt barnbedrag. Jag vill också fylla år, få pengar bara sådär utan att ha jobbat för dom. jävla orättvist..

Mormor och morfar kommer om en stund och ska äta tårta med oss, ska även skaffa mord till mig och fråga morfar om han kan köra mig till viskadalen imon! hoppas hoppas hoppas!

När ska det få bli jag...?

Hemma !

För det första så höll jag på att försova mig imorses, hade gått och lagt mig i syrrans rum för hon har iaf en dörr till sitt rum som inte jag har, men anledningen till att jag gick in dit var för att kattjäveln löper. Hon skrek faan heela natten och nu med när jag kommer hem. helt jävla otroligt, så äckligt dessutom! Ingen hemma heller. Felicia vet inte vart hon är, Love hos sin pappa men kommer hem ikväll, och mamma och bror e på rättegången.

Men nu till hur min dag har vart!
Alice, min handledare var och är supertrevlig men bestämd. Jag slutar ju vid 16.00 enligt mina papper, men så sa hon att jag får sluta vid 16.30 istället. Egentligen får hon nog inte göra så, eftersom jag inte får börja en timma senare.. fast, vi har faktiskt en timma lunch varje dag! och jag var den ända hon mött på som röker där på jamjam, vet inte om hon gilla det eller inte men så är det bara.. hon ville lära mig att stå i kassan. Så det är vad jag gjort idag, sett sura människors blickar på mig för att jag inte kan kassan. Inte när någon tar kort, eller har köpt lösgodis. Så svårt verkligen! en utmaning :P sen mest bara stått upp, inte gjort något speciellt. Men hon släppte mig tidigare idag, för hon sa att det är ju trotts allt första dagen så jag fick gå typ tjugo över tre. På min lunch rast träffade jag Simone en timma och vi satt i parken och åkte buss.. Imon vill jag ha med mig pengar så jag kan äta ute. (!!) Vet inte om mamma går med på det, men det får vi vell se.. Sen på hem resan i bussen åkte jag med Linn, vi pratade och så :) Hon bor ju preci efter viskadalen, och hon sa att bussen som jag ska med imon till viskadalen går aldrig ! aah vet inte hur jag ska göra?? kan ju inte komma en timma tidigre dit och bara glo..? jag får kolla upp hur jag ska göra. Men nu måste jag ut med hunden för han stirrar på mig, sen typ schasa iväg  katten eller något , så blä är dom när dom löper verkligen!

Seg kväll !

Är trött, och jag måste ju in i duschen men, jag är lat. Vill inte att det ska bli måndag, för jag tycker det är jobbigt. Och det ända min hjärna vill tänka på är Mikael och min underbara säng.

Säger hejsvejs till er här på bloggen, vi hörs imorgon bitti! om jag överlever dagen då :)

PUSS & SOV SÖTT SEN!

Bjuder på denna !

Hemma efter en helg med älskling !

Hehe skrev i förra inlägget att brorsan fyller år idag, ops han fyller ju imon! haha.
Kom hem för en timma sen ungefär. jag och mikael har bara busat och hjälpt hans föräldrar med saker, fast han gjorde det! :p sen pratade vi om att åka till liseberg om 2 veckor. Jag ska nej först för det har ju inte jag pengar till! kommer få 700 kr av mamma och har en MASSA saker jag måste verkligen ha, soom inte ens räcker med 700 kr till. Men skulle vara så sjukt nice att åka till liseberg med honom, hihi så vi ska nog göra det?. iaf vad vi sa så skulle vi det! åter stå vell att se. Men jag måste verkligen köpa en ny väska, min har vart sönder ett tag nu. går inte att dra igen den! så sjukt irri, folk ser ju in i min privata väska! ;p

Har inte heller löst riktigt hur jag ska göra på tisdag då jag ska till viskadalen, vet inte om jag kommer hinna i tid för bussarna eller vart jag ska hoppa av.. jag får vara modig och säga till busschafören att han stannar vid viskadalen! hm,kommer vara så häääääääääääääär nervös! och är även nervös inför imorgon, gud! men jag hoppas det är trevligt på jamjam.. önska mig all lycka !! kom gärna förbi om inte annat :)
Ska nog duscha lite senare också, och bestämma vad jag ska ha på mig, fast det skulle tydligen bli regn imon!:( inte OKEJ!! sen ska vi la käka tårta IGEN eftersom brorsan blir 16.. gud, vart så mycket tårta det senaste och jag får ALDRIG nog <3. Men ikväll blir det bara slappt! puss så länge!

Hos M

Är fotfarande med älsklingen, sitter hemma hos honom just nu. Vi gick upp rätt tidigt idag :p ska hem lite senare och förbereda mig inför imon då jag börjar på JamJam klockan 08.50 ! tror bara att jag kmr komma försent för den bussen e alltid sen.. men men, skriver emr senare!

Brorsan fyller 16 år idag också!! ♥


The end!

Har nyss läst ut boken "Så Dumt!" av mia törnblom och den var riktigt riktigt bra! den är en sjävlbiografi och handlar om hur hon tog sig ut från all kriminellt, våld och droger. Så jävla super bra hon är! Vi ska även skriva en bokrecenstion i skolan om böckerna vi läst, egentligen för längesen men jag ska börja snart. Eller, har redan börjat men vet inte riktigt hur jag ska skriva.. Men, LÄS DEN!


Blogging,

Har inte ringt Anna än. Har bara duschat och målat om mina naglar! vet inte vad jag ska skriva heller, finner inget intresse! vet bara att jag ska hem till mikael igen vid sex. Kram♥

:)))))))))))))

Hehe nu när jag kommer hem så såg jag att jag fått en kommentar från http://endoflifeasweknowit.blogg.se/ altså Alinde, hon hade lagt upp en gammal bild på oss och Lina sen i sommras, då man var galet rik och hade galet roligt! saknar det :( Jag hoppas verkligen denna sommaren blir lika kul, även fast man inte kommer ha några direkta pengar!

Det var trevligt igår på middag, fast vi drog ändå rätt tidigt. Bara för vi fick åka bil hem så det blev så. Sen sov jag hos Micke. Och nu är jag hemma!:D ska käka frukost snart, sen fårse vi se. Antadligen duscha och kanske ringa Anna, jag träffade ju aldrig henne igår iaf.. men senare var de tänkt jag skulle hem till Mikael igen.Vi får la se! :) Men idag har jag bestämt mig att ha på mig shorts UTAN strumpbyxor under ;) kommer vara säkert någon som glor, MEN det är ju faktiskt sommar ute nu!!♥ Puss på er!

Original bilder ;p




Alla kläder från Gina & HM!

Regn regn regn..

Hej alla! Det är verkligen inte min dag idag. Imorses var jag jätte trött, och så pinade jag  mig egenom skolkdagen, sen har jag tjatat på mamma ända sen igår att jag måste ha 100 kr. Men, hon skulle föra över pengarna, men då funka inte sidan, sen blev de strömavbrott och sen drog hon till stan. Och vid fyra, ska jag, mina två systrar och Mikael gå hem till min moster från viskafors. Det är typ 4 km eller något. I ÖSREGNET! och det är = frissigt hår, sminket halvkletigt och blöt. fifån, jag hatar det här förbaskande regnet.. MORR! e inte ens sugen på att gå, men nu har jag inget val typ --. Efter det ska jag nog hem till Mikael. Eller just det ja, Erica ville jag skulle komma hem till henne en sväng nu, men jag har då inte tid! sen ringde anna nyss och ville jag skulle joina på fest ikväll.. sen ville simone ses en sväng ikväll oxå :) HAHA, vafan, jag önskar jag kunde DELA på mig! vet inte vem jag ska välja.. suck..

Ni ska senare få se min outfite, inget speciellt och inte så jätte snygg klädsel, men jag e för trött för att typ bry mig. Kommer ändå se ut som ett mongo när jag väl kliver innan för dörren till Marita.

NU blir det läggdags!

Blir ett till inlägg iallafall! Vid den här tiden brukar jag ligga i sängen, men inte idag, det känns inte ens som att det är skola imorgon så jag har typ förträngt det och glömt av tiden.. Har även suttit och kollat på en film som heter Marley och jag. Handlar om hur två par bildar familj och har en jävligt jobbig hund, den är rätt lång seg men väldigt sorligt slut.. eller, jag kollade inte färdigt hela för jag grät och ville iinte visa brorsan det :Phaha bara han inte läser detta för då skäms jag ;) men hunden dog och ja.. nu berättar jag slutet men whatever, den var ändå bra ♥


Sista inlägget för idag!:D

Hahah Mikael ska springa ner till mig nu, för han sa att han blev sugen på att springa? så ska gå ut och träffa han snart :) hihi blir nog sista inlägget för idag, vi hörs imon! puss & kram

Läser om svartsjuka!

Åh, sitter och läser om svartsjuka. Det är faktiskt riktigt ledsamt, att man verkligen inte kan inse att man duger som man är och att ens ''partner' verkligen älskar den för den man är och ingen annan.. bara att vissa behöver ju bekräftelse behov, se om man fortfarande duger på marknaden och det är så ledsamt..

"För att stilla osäkerheten försöker svartsjuka personer att skapa kontroll. Strävan efter att skapa kontroll kan gå överstyr och personerna gör saker som de sedan ångrar och skäms för, som t.ex. att läsa partnerns mail eller söka igenom hans/hennes personliga saker. Svartsjuka upplevs som ett svart hål som personen försöker fylla genom att stoppa in en massa saker men hålet går inte att fylla igen. Information som den svartsjuke får fram genom sitt snokande lugnar endast för stunden."  

Nu syfter jag inte på någon eller något :P men jag hatar svartsjuka..


Vart tog blogg lusten vägen?..

Sitter och funderar på om vad jag ska skriva ? har typ glömt bort hur man bloggar om roliga saker.. jag skriver bara en massa om mina problem och min vardag, jag kanske borde skriva om något kul som ni läsare vill läsa om istället? men jag har typ ingen blogglust.. hjälpa mig? En sak som jag kan säga är att jag skulle få låna 200 kr av mamma tills jag får mina pengar :) ska fylla på mobilen ! ÄNTLIGEN! har vart jätte jobbigt utan pengar på den, och rätt dött också för den delen.. Har även tänkt på och köpa en avslutnings kläningen, men är det någon mening ens när jag bara försvinner från IV? om inte annat kan jag alltid snoka på mammas fina kläningar.. ;)



Gammal bild och rätt ugly men bilden äger!*


Kära läsare

Vet att det blivit dålig uppdatering.. men jag har bara inte orkat eller haft tid till att blogga så mycket. Och igår åkte jag hem till Mikael och sovde där. Sen har jag vart i skolan heladagen!(y) var den ända på läsnigen sen skulle vi kolla på film och då kom de typ 3 pers, och eftersom jag vart där längst fick ja bestämma om vi skulle ha rast eller inte ;) seg dag, men jag överlevde den! Sen ringde viskadalen och ville jag skulle komma på interljuv på tisdag klockan 14.40! bara att jag har ju praktik den dagen och jag vet inte riktigt vart det ligger, så har lite problem.. sen hade han ringde hem till morsan fick ja reda på nyss, och hon uppfattade det som att jag var tvungen och ha G i matte. Men det fattar jag inte? stod ju om jag skulle plugga grundskolebetyg?? hoppas verkligen det inte är så, för isåfall hade han vell inte tagit in mig på interljuv?? :( blev så glad när dom ringde men sen när mamma säger så, så sjönk allting igen... men aja.. vi får vell se hur det går, en sak i taget!
Imon ska vi även på middag hos min moster som fyller 40 idag, runt fem tiden. Mikael ska ju även följa med, är glad för det så jag har någon och stå vid <3 Vet bara inte vad jag ska ha på mig? mamma tvättar just nu så jag får vell kika imon när jag kommit hem från skolan vad det finns som är rent..

Märker ni även att det åskar ute?

SKIT

Är skit trött, har huvudvärk och är varm. Fan vad varmt det är ute! typ kletigt. Mitt smik typ bara rinner och och jag stinker. Nu när jag kom hem så skulle vi ju fira Love, men dom hade tydligen börjat utan mig så blev skit sur för då kunde jag ju istället åkt till Mikael. Men nu vet jag inte om det är alternativet längre heller, för är inte på humör någonstans.

Nyvaken?

Jag gick och la mig lite efter fyra, sov som en stock tills mamma väckte mig vid 19 och sa att jag ska gå upp och spela kort med henne :p är fortfarande trött, men nu får det vara nog. ska ju faktiskt kunna sova inatt också.. Vi har fått nya grannar precis brevid, har satt dom vid busshållplatsen innan på morgonen men nu bor dom precis brevid och verkar jätte trevliga :) det är par :) & dom ville vi skulle låna nya beck filmen, men den har juu jag redan sett men inte mamma! ;) städa blev heller aldrig av, haha får göra det någon annan dag istället.. målade även naglarna innan jag somnade, jag har faktiskt sparat ut dom nu. Inte gjort det på flera år så det känns lite wierd :P brukar alltid klippa av naglarna för jag inte tycker det är snyggt med långa naglar på mig. Men nu växer dom :p

Ska kolla på Uglyt betty klockan 20.00 och sen desperate housewife 21.00 så kommer inte bli så mycket data nu till kvällen heller :) Men vi hörs senare iallafall!

Puss

Till min älskling <3

Älskling ringde nyss, och jag vi pratade lite! eftersom vi inte pratat sen igår morse. Han ville jag skulle komma såklart, och jag vill men jag har ingen ork att ta mig dit. Så lat är jag. Saknar honom jätte mycket faktiskt, men ändå orkar jag inte åka hem till honom :/ är trött, fast jag blev faktiskt lite piggare när han ringde :p hihi. Men honey, jag kommer imorgon! Love fyller även 7 år imon och vi ska ju fira henne en stund, så jag får vara med på det och sen åka hem till mikael. skiter i om det blir sent! :D förlåt för att jag inte kom älskling..


Love makes me think of gealousy..*

Annars har dagen varit seg.. och jag försöker verkligen att inte tänka negativt, men dte är så svårt! är jätte trött, som vanligt och tänkte äta något! sen försöka fixa med min ipod för det funkar fortfarande inte.. kanske att jag städar efter det, eller om jag sover först! hehe måste ju vara ut vilad :D

ja, saker som stör mig.

Hej :)

Kunde verkligen inte somna igår, låg bara och tänkte på en massa! som jag glömde skriva igår, så satt det ett fyllo på bussen ner till svaneholm, och jag lyssnade på musik så hörde inte vad han jidra om. Sen säger brorsan bara'hörde du inte vad han sa?' han hade tydligen suttit och sagt rasistiska saker om några utländska som satt längre bak i bussen. Dom var barn också, så jävla elakt! sen när jag hade ställt mig upp och skulle gå ur bussen hade han vräkt ut sig att jag var den som knullade med allt! tur att jag inte hörde för hade jag gjort det så hade det inte vart så roligt. jävla fyllo..

Sen så såg jag ett gammlt strul på stan igår med Anna, inte sett han på över 3 år. För det var såhär att jag och Emelie åkte till göteborg den gången och skulle festa med den här killen som jag hade träffat via nätet, allt var bra & så och vi var på G. När vi skulle åka hem så lovade han att ringa och blabla' sen går det några dagar och han ringer inte, så jag ringer honom men då klickar han. Och blockade mig på msn, och lunarstorm. (var altså på den tiden, altså jävligt längesen) så jag sket i honom men blev jävligt sårad och undrade varför han gjorde som han gjorde. Därför tyckte jag det var så komiskt att jag såg idoiten igen! Har ni varit med om något sådant? att ni typ blivit lurade av någon kille?

Sen vill jag också säga att jag är så skoltrött, är trött på allt som har med skolan att göra. Har dålig närvaro (fast dock inte på mattelektionerna) men ändå så kan han inte säga om han kan ge mig G eller inte. Men det ser inte ut så och det knäcker mig verkligen.. som ni kanske märkt, för jag tjatar väldigt mycket om det här på bloggen. Men för om jag inte klarar det, vad händer då? inget gymnasie.. vet inte om ja kommer in på viskadalen heller, för dom har inte hört av sig. Jag kan ju inte gå hemma? hoppas så att folkhögskolan hör av sig!

Så, nu har jag skrivit av mig lite granna. Iallafall det jag kan dela med mig om, finns mycket som man inte kan skriva ner här på bloggen och det är tråkigt men så är det ju.. Jag är hemma tidigt idag för jag gick inte på idrotten, som jag aldrig gör, och jag hade tänkt städa idag. Låter inte det vettigt? har inte gjort det på ett bra tag så kanske dags nu. Sen så hade jag ju velat träffa Mikael, men jag vet inte hur det blir med det. Kanske bäst och vara hemma och hjälpa till. Men han och jag har faktiskt kollat klart på Prison Break nu. Det slutade väldigt sorligt, ska iinte berätta slutet om det finns vissa av er som kollar på det eller så ;) känns tråkigt att det är slut och det kan ju inte komma en femte sesång så.. men! han som spelar michael scofield ska vara med i en ny film som kommer ut i augusti, jag längtar för att få se honom där!


SÖMNIG!

Nu funkar det iallafall, fast har ju knappt några låtar på datan så det suger! men efter att jag är klar med detta, så ska jag äta något och sen in i duschen om jag orkar, men tvivlar på det! är helt död känns det som. Sen tänkte jag öppna matteboken en sväng. !

ipod problem..

Håller på med min Ipod, ska ta bort en massa låtar men då cpar bara allting. Den vill inte ta bort, den vill bara lägga till alla låtar som jag har i datan i Ipoden! helt fuckat :P eftersom mobilen kan jag inte lyssna på längre, har blivit glapp i mobilen..

städade nyss undan lite i mitt rum, och att vara social med min familj inkommer inte :p ingen som säger något speciellt ändå och jag orkar inte gnälla, så whatever.

Inte vart hemma :P

Eftersom jag inte har vart hemma sen i lördags så har det inte blivit någon uppdatering! Ni vet ju att jag åkte hem till Mikael fast jag stannade där en natt till än vad jag hade planerat. Och idag var det ju då skola, vilket jag verkligen inte pallade med. Gick typ på två lektioner, var skit trött verkligen för har sovit skit dåligt inatt! Hade ett litet samtal med min matte lärare, han sa att om jag gör 3 prov till, och ett "slut" prov på allting och om jag klarar det, så får jag G! suck säger jag bara, kommer fan inte bli lätt. Kommer få plugga plugga plugga.. Sen fick jag reda på tiderna på jamjam, det skulle vara från 11-18 :S sa emot typ men min lärare bara" det är så det är i arbetslivet", men jag gick till jamjam och pratade lite med dom och typ presenterade mig, så fråga hon hur mina tider skulle vara och blev chokad :P så jag ska komma klockan tio i nio nästa måndag istället, så får jag sluta tidigare antadligen! för palla sluta så sent, gud! men hur som helst så var jag med Anna med av hela dagen, sen med kevin också. Sen med Simone! vi gick till donken och drack kaffe & jag brände mig på tungan om ni ville veta! ajaj. men gott var det. Men sen åkte jag hem, jag måste prata med mamma lite och så! sen har hela min familj blivit sjuka :S fyfan, jag som precis blivit frisk ju!! nu ska jag iaf kolla lite saker här på internet och vara social mot min familj.. puss så länge!

Sen har jag inte ens vart sugen på att blogga, för jag har nästan inga läsare. Hur ska man göra för att få fler? risken är ju stor att man lägger ner bloggen...






Ett till inlägg! om TRÖTTHET!

Hehe bara måste skriva ett inlägg till. För, jag känner mig så jäävla trött. Minns inte när jag kände mig såhär senast? herregud jag har ju bara åkt till stan fram och tillbaka, gick upp sent och hur trött kan man bli på det?? känns iallafall som om jag kommer somna när som helst.. så ska man orka ta sig hem till mikael oxå, gash ! haha jag har även tvättat bort mitt kletiga smink, så jävla skönt utan! man borde gå utan smink oftare.. fast det hade inte vart så himla fint, eller vad tycker ni? Jag vill bara gå och lägga mig i sängen och soova, men det går inte!! inte på en lördag kväll :)

Gillar muggen!

Han också!

Mikael :)

Nyss ringde Mikael och sa att han kommit hem, så ska åka till han vid åtta! så kommer inte skriva något mer nu för är jävligt trött också, haha :P pussen!

Viskadalens svar, vart är det?

En sak jag stör mig på, är att jag inte fått hem något svar från viskadalen än! Simone skicka ungefär in samtidigt som jag, och hon har redan fått men inte jag?! vad är detta?? :(

Hemma från Secon Hand ;)

Vilket väder det har vart ute idag. Typ fuktigt och kvavt! så fort jag gick utanför dörren lockade håret ihop sig, jätte kul när jag stressat för att få det platt! hemma hos Camillas secon hand butik hittade jag lite saker, synd bara att man inte flyttat hemifrån än för då hade jag köpt en hel del snygga saker! men hittade två tavlor som svart vita, bara att camilla skulle torka av dom så hade det blivit blåa ränder från trasan, tråkigt! mamma sa att vi skulle ta måla färg på .. men det är typ tyg tavlor så vi får vell se, gav bara 10 kr för dom ändå :P sen en annan sak, men den är hemlig! hih träffade även på Simone och hennes kille, dom ville jag skulle följa med på något som heter "live", och det är rollspel typ. Jag har ju vart hemma nu i några dagar och klagat att ingen vill ses, och nu när någon ville har jag ingen lust :P

Mamma steker köttbullar till oss, köttebullemacka & kaffe♥

Hej Hopp!

Heeeeeeeeeej :D vilket väder vi har här utanför! regn regn regn.. just nu när jag ska åka in till stan :/ men det ska inte få stoppa mig ändå! ska åka vid tolv så jag måste faktiskt skynda mig nu, sitter bara i en tunika och ruffsigt hår. Vi hörs senare dudes♥

Kvällen inkommer..

Dåligt med besökare idag ser jag! :( tråkigt! men Malin har grejjat med min blogg igen som jag bad henne om, så nu har jag en annan header :) vet inte om det blev så mycket bättree men det får vara ! bättre än förra iaf ;) jag har typ bara spelat kort med mamma hela kvällen, och snart ska jag vell ta något att äta och sen glo på tven! och nej, anna ringde aldrig som sagt.. skit dryg fredag, men jag har inte vart hemma på flera helger så är vell dags nu! sen fick jag ett super gulligt sms från mikael innan, damn i miss u so bad! tror han kommer hem imon eller på söndag.. men iaf, jag och mamma ska hem till moster Camilla imon och kolla på lite saker som hon säljer ut nu :) secon hand u know ;) hoppas ni har/haft en bra kväll! solen har vart på topp, det ända som fattades innan var ju pinacolada..

Puss!

Har väldigt dåliga minnen från pinacolada, men visst ser det gott ut?

vårmarknad idag tydligen!

Det är ju vårmarknad i borås idag & jag hade velat åka in och bara kolla för skoj skull. Men nu är klockan för mycket så jag kommer komma in till stan sent isåfall, men sådan tur är så är det en dag imorgon också! smsade kevin och frågade om han och anna hade lust och ses men tydligen inte.. isåfall senare skulle dom ringa, men dom har inte ringt än. Så jag har bara varit hemma idag och solat på balkongen :) solen tittade ju trotts allt fram! fast fick röda utslag på låren när jag solade dom.. ingen aning om vad det kunde vart? sen har jag inte skrivit så mycket, för jag skriver bara en jävla massa onödiga saker när jag är hemma och har tråkigt! Har tänkt väldigt mycket på att jag måste skicka in mina papper till länsstryelsen och göra en syn undersökning! detta är då till mitt på börjande körkort men eftersom jag inte har någon att köra med så dryger jag ut på det helatiden.. Min mamma har inget, och pappa bor för långt bort. Morfar kunde, men jag fick inte köra hans bil.. jag vet faktiskt inte hur jag ska göra?!

bad morning..

Jag är vaken, och min morgon kunde inte börja sämre.. jag vill ha en vägg till mitt rum! vill inte ha alla katterna i sängen/skrivbodet/fåtöljen hela tiden, eller en grusig hund i sängen! tog upp detta med mamma men då blev hon bara sur.. så palla. Jag flyttar hemifrån snart på ett eller annat sätt!!!

hahah

Haha jag har rätt kul nu ändå! msn folk & lady gaga musik! hur kul kan det vara? xD tydligen jävligt flumm!

Fixa designen och mer kommentarer!

Jag vill inte ha den här designen som jag har på min blogg nu! och eftersom jag inte vet hur man gör så kan jag inte fixa det heller.. MALIN! FIXA MIN BLOGG! haha :P men seriöst, jag måste lära mig!
sen vill jag ha mera KOMMENTARER! jag blir så glad så fort jag får ett epost om att jag fått en ny kommentar på bloggen här :) så kom igen, ni gör endel utav min vardag!


Ring mig någon!

Jag vill bara att någon ska ringa mig och säga typ' vill du ses? kom hit nu!' för jag kan dock inte ringa någon eller skicka sms eftersom mina pengar på mobilen är slut som jag tidigare har nämnt.. känner väldigt seg, ledsen och trött :/ vet inte riktigt varför men..

Jag vill titta på PB, som jag älskar


tven!

Nu ska jag sätta mig framför tven med endel utav min underbara familj och äta lite godis! skriver senare♥

HÅR

Seg dag? ohja! onödiga inlägg? ohja!;) försökte ringa Anna innan vid tolv, men hon svarade inte. Men jag hoppade in i duschen och tog på mig nya kläder. Låter håret vila idag från värmetången, det skadar håret något enormt! igår när jag satt i mikaels kök så tog jag mig i håret så känner jag att topparna går sixsax (stavning) och tappar tussar med hår i handen! det kan ju inte vara normalt.. så diss åt plattången och hiss mot spraybalsam! måste även skaffa värmeskydd ..

Den här använder jag till mitt hår emellan åt,
eller rätt sällan faktiskt för håret blir väldigt klippigt utav det!



Det här var min frukost igår

Visst ser det smarrigt ut ? :)


Jag känner mig ensam!

Jag har ingenting att göra & jag bara tänker på Mikael helatiden.. han ska med mig och min familj nästa fredag på släktmiddag för min moster fyller år, och jag tycker det ska bli spännande! mikael har aldrig varit med mig på sådant innan tror jag, så mycket snurrar i mitt huvud. Jag vill träffa någon, men alla är upptagna.. Simone är med sin nya kille, emelie är i örebro med sin kille, anna är la med kevin osv.. :( har inga pengar så kan inte göra något direkt kul.. Och sen är det ju en röd dag idag så bussarna går ju bara varannan timma här ifrån! åh jag känner mig ensam... ;(


chill!

Nu är jag hemma, var med mikael och simone ett tag igår sen sov jag över hos honom! så hans föräldrar körde precis hem mig, för dom skulle ändå åka ner nu :) kommer sakna mikael jätte mycket, men han ska ju inte vara borta länge så vet inte riktigt vad det är med mig ;) skriver lite senare för nu ska jag äta frukost. Puss!

rubrik, vad är det?

Äntligen är det desperate housewife ikväll och jag kommer inte missa det som dom senaste tisdagarna! egentligen skulle jag ju gått till praktiken imon, iaf vad min lärare tycker men han får nöja sig med att jag ringde dit och sa hejdå typ! han ville ju jag skulle gått dit alla 3 dagar och bitit i de sura äpplet och blabla.. så trött på det!
jag önskar bara att min älskling vorre här just nu, det hade vart perfa!♥

The day!

Dagen har bestått av

  • Ringde till min praktik och sa upp mig typ.
  • Åkte till skolan och gjorde det muntliga nationella i matte, gick skit kan jag bara säga! förbannade lärare..
  • Åkte hem till Anna och glodde på alice i underlandet (igen) med henne,kevin & jenny! senare kom en kille som heter robin och var jävligt fluummig :P han måste haft mundiaree!
  • Vid halv tre åker jag till stationen och möter upp min älskling! vi har haft det super mysigt, & vet inte om det är sista dagen för denna veckan som jag träffade honom, eftersom han åker i övermorgon! sen höll jag på och missa bussen med, men han skulle ringa mig imon lovade han.
  • Felicia syster fyller 14 år!!
Jag missade när min familj käkade tårta här hemma och när hon öppnade presenterna, och har inte haft några pengar till att köpa något heller tyvär. Så när jag kom hem så käkade jag en jätte stor bit själv, grattade henne och fråagde vad hon fått! jag kom ju hem för att vara lite social med henne men hon gick in på sitt rum och läste i sina nya böcker, så tänkte det är vell lika bra att jag sätter mig här då ;)
Imon så får vi se vad som händer, vet bara att till kvällen så ska jag hem till Anna igen! :)


its not fair..

Blev aldrig så att jag träffade anna eftersom hon var med kevin, fast hon ringde dock nyss och ville jag skulle sova hos henne imon. men det går ju inte eftersom jag måste ringa imon tidigt och mamma ska hjälpa mig om vad jag ska säga till dom.. och så ringde min efter längtade sötnos, & ville också ses, men jag dissade alla. Istället gick jag och köpte 300g choklad och spelade spel med Love i ca 2 timmar. Sen upptäckte mamma att min nya tunika har fullt med fläckar på sig, men det visste jag ju redan från början, men det gick inte bort i tvätten och den har blivit tvättad 2 ggr. sen den rosa nya tröjan, har blivit skit liten och sömarna har vrängt sig! sen har jag ju glömt ett par tights hemma hos mikael, men ja e nästan 100% säker på att jag tog med mig dom hem igår.. men tydligen inte, för nu ligger dom inte i väskan!! jag hoppas så att dom ligger kvar hos mikael och att jag inte tappat dom :(

deprimerad till högsta grad...


släng er i väggen!

Jag blir så jävla trött på skolan! ni kan fan slänga er i väggen! kasta ut mig, ja men gör ni det.. jag pallar inte!
Nyss ringde min lärare och frågade om jag gått till praktiken idag, jag svarar nej, han frågar om jag ringt, jag svara nej. Då säger han att jag måste gå dit och iallafall säga hejdå och vara där i två dagar nu, men jag säger att jag vill inte gå dit mera. Och om jag inte gör det, får jag hög frånvaro och jag måste "smyga" med det. Blir så irriterad. hur jävla svårt är det för han och ringa dit och säga att jag inte ska gå dit mera? alltså avsluta min praktikplats. Han sa att han kan göra det, men tänker inte göra det.. utan att jag får ta ställning till det själv.. jag förstår det ur hans synvinkel också, men hallå jag jobbar inte precis där. Och imon har jag ju nationella prov i matte, så han sa bara att ja vi ses imorgon bitti så får vi se hur du gjort! .. pratade med mamma innan och hon sa att jag skulle ringa imon och säga att jag avslutar praktik platsen och har ett en ny. Och kommer inte bli det lättaste preciss.. kommer skämmas som en apa, men tur att dom inte kommer få se mitt face när jag säger det. Men min lärare tyckte dom var värda ett hejdå , men det tycker inte jag! blir så arg på honom.. ska ringa på morgonen och sen när jag träffar min lärare senare under dagen ska jag fråga om han faan är nöjd nu.. men iaf, han hade ringt till jamjam och ja dom tog emot praktikanter.. fast jag skulle gå dit och presentera mig innan. Börjar inte förrän om två veckor där. Men det är inte så svårt och gå dit.. tror knappast det är bättre där men jag vet inte, är ju bara 2 veckor det gäller. Just nu vill jag bara hoppa av den fitt skolan!!!!!

bloggtorka in my head.

Jag känner inte för att blogga direkt idag...

däremot ska jag baka senare och anatdligen hem till Anna panna ♥


godnattis!

Jag hade inte så mycket ork till att svara på kommenteren, kände att jag kunde gå djupare in på det men jag är för trött. Tänkte gå och äta något nu, sen lägga mig i sängen och läsa igen. Och imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Ska vara hemma iallafall vilket ogillars så stort asså...fast jag har ju valt det själv nu. men hellre det än och gå tbx dit!.. (jaja ska sluta grubbla på de nu:P) Saknar även min goding något sjukt mycket.. han skulle ju ha fixat datorn idag, men ändå har han inte vart inne på msn & inte ringt, och inte jag heller för den delen.. bara för det får ni stå ut med att jag slänger in en bild på honom nu!♥

Dock gammal bild :) men det spelar ingen roll, lika snygg som alltid! 




svar på kommentar

Postat av: anonym
Jag förstår inte varför elakhet alltid blandas ihop med avundsjuka. Det behöver inte alls vara så. I vissa fall, ja, men långt ifrån alla. Jag har mina åsikter, t.ex att jag inte tycker att det är särskilt snyggt när hon har fixat läpparna. Jag tycker det ser onaturligt ut, och fult också för den delen. Jag tycker inte att hon är ful, tvärtom tycker jag att hon är skitfin precis som hon är. Utan alla extragojs. Jag kanske är avundsjuk på(eller vill ha) allt det hon har, och på hennes utseende överlag, men inte är det på hennes fixade läppar iallafall. Och det var väl ändå dom jag kommenterade nu? :)

Svar: Jag vet vad du menar, men det finns rätt många människor som är avensjuka och som kastar ut sig en hel del elaka kommenterar för ATT dom är just avensjuka. Men ja, jag vet precis hur det menar och det kan lika väl vara så också :)

When i close my eyes, i dream..

Kom ur duschen för ett tagsen, gud så skönt! jag har känt mig så äcklig och smutsig så var på tiden nu.. sen sa jag även till mamma och tommy att jag var sugen på godis och kakor.. och några timmar efter det kommer lilla Love till mig och ger mig några kakor! så himla söt :)
Har även suttit och läst kissies blogg, den är rätt underhållande! mer behövs la inte sägas:P ? jag skulle också vilja vara rik, och ha en 150 000 tusen läsare varje dag, men jag tror nog att det finns mycket illa bakom allt! att vara känd inebär ju liksom att man får ta en jävla massa skit.. eftersom så många är avensjuka! men bara för man är avensjuk, måste man vara elak för det? :s

Jag är glad för att jag är den jag är iaf ;)...

bilder sen helgen (:

Jag behöver tydligen ingen sladd.. vara bara att sätta in minneskortet i datan och så vips, var alla bilderna där :) men stör mig ändå på att sladden är borta.. hoppas den dyker upp snart!

En Anna med sina häftigt gröna naglar!


Min outfite i fredags!


Min goda drink!

Jenny & Aron :P

Vi var även en sväng utanför min skola på kvällen, kolla himlen!


En Mikael :P hahaha (en känsla utav att han inte
kommer gilla denna bilden xD men tur är så kollar
han nog inte min blogg just nu ;)!!)


dom flesta blev la på mig xD haha :P
min sötnos åker även iväg på torsdag och hela helgen :( kommer sakna han så mycket! :/ ♥

ang skolan/praktik, behövs inte läsas :P !

Pratade med mamma lite ang praktiken.. och ja, det kanske är som hon säger. att jag bara vill höra att jag gör rätt i att stanna hemma. Men det handlar inte om det, för dom på min praktik vet inte ens att jag ska sluta.. för min så kallade lärare har inte ringt dit och skulle jag inte gå imorgon bitti så skulle ju dom undra vart jag tagit vägen.. men om jag är hemma måndag, gå till skolan på tisdag för np, onsdag är jag hemma, och torsdag/fredag är man ju ledig. så blir ju bara 2 dagar jag är hemma då jag inte borde vara hemma egentligen om ni förstår.. för näst nästa vecka är de ju teori vecka, och då måste ju mina lärare ha hittat ett nytt !! han måste ringa till min praktik och säga att jag inte ska dit mera.. men han tycker ju ändå jag ska gå dit i 2 dagar och bita i det sura äpplet.. bajs, jag vet inte hur jag ska göra. Eller jo, det vet jag. jag kommer vara hemma men det vill jag inte egentligen, men jag vill inte gå dit heller. Jag bara väntar på att jag ska få en ny.. men mamma undrarde då även hur det blir med min frånvaro om jag inte går dit.. och ja, det vet jag faktiskt inte... jag får vell frånvaro men det skiter jag i nu. jag e så trött på allt... känns som om min framtid fuckar för att jag inte hittar ngn praktik plats och att jag skiter i att gå på den jag är i nu.. men det handlar ju om mitt mattebetyg som jag måste klara, e ju drf jag går på skolan. tur att jag slipper den här skiten snart!!

Jag orkar inte med det..

Har nyss tagit endel tvätt, tagit diskmaskinen, dammsugit den staionära datorn för den lät som helvete..  och nu när jag är klar med det så nepp inget blir någonsin bra! man försöker bara hjälpa till men då får man bara skit för det.. e så bajs trött .. får jämt höra att man aldrig hjälper till hemma och när man väl gör det är det ändå något som är fel.. suck. jag vill bo ensam.

mobil..

Och en annan sak som jag stör mig på som fan, är att mina pengar på mobilen är helt slut! kan fan inte få tag på någon eller så.. och det stör mig jätte mycket.

well..

Det är mors dag idag tydligen.. haha det hade jag helt glömt tills mikaels mamma sa det! och mamma är inte ens hemma så får la säga grattis när hon kommer hem! och Anna fyller även 18 år idag!! STORT GRATTIS till dig my dear <3<3 sen vill jag gärna träffa Simone, men hon har tydligen fullt upp helatiden som vanligt, vilket är väldigt tråkigt.. pratade med henne nyss men hon var hemma hos malin fortfarande och skulle snart färga hennes hår. Innan var vi skit tajta, men nu vet jag inte längre hur det är :/ .. är samma sak som med Madde, henne har jag inte heller pratat med sen jag slutade på 4H... och knappt freddie heller. Jag har ju inte förlorat mina vänner, men jag glider fan isär med en hel del. Varför blir det så?

Vissa stenar är lena mot kinden.. men stenar är även hårda och kan skapa mycket ilska..


HEMMA!

Hej:)! förlåt för att jag knappt skrivit något nu dom senaste dagarna, men jag har inte varit hemma så mycket och som sagt, mikaels data har ju inte funkat! efter att jag åkte i fredags så var jag ju med Anna,Kevin,Jenny,Aron & Jogge. vi gjorde inte så mycket, typ chillade mest och drack lite. efter det åkte jag hem till mikael och det  blev så att jag stannade hela helgen :P utan om byte eller något.. haha så jag känner mig sååå äcklig just nu! vi har mest kollat på prison break eftersom han fixat sesång fyra nu så.. men man blir rätt slö efter ett tag när man bara har kollat på tv .. vi gick även upp runt halv ett iddag, shit säger jag! haha minns inte när jag gick upp så sent senast :o men var vell på tiden eftersom jag alltid har gått upp tidigt nu dom senaste veckorna/månaderna.. nu hade jag tänkt kolla fb, bdb, bloggar och liknade! sen ska jag käka lite och antadligen hoppa in i duschen :P sen får vi se vad dagen har att bjuda på :) kommer ju som sagt vara hemma hela veckan, och usch får så ont i magen när jag tänker pådet! Och en sak till, min SLADD till kameran är BORTA!! jag och mamma har den tsm och hon hade den senast tror jag och har verkligen letat som en idiot efter den men hittar den inte :/  hade ju tänkt lägga upp bilder sen i helgen, typ min outfit osv! aja hoppas jag hittar den senare.  ♥

så jävla trött på dig

Varje gång jag säger till dig om vad jag känner, så blir du förbannad. Vafan är det med dig? kan jag inte får säga att jag känner mig utanför, ledsen, trött på allt utan att du blir arg och skäller på mig? jag orkar seriöst inte.. det är alltid något fel på mig, alltid vart i alla jävla tider!!

nu ska jag hoppa in i duschen och åka hem till Anna för här hemma orkar jag inte vara...
uppdaterar senare idag eller imon!

trötthet,glad,ilska..

Hej everybody! jag skrev aldrig något inlägg igår för Mikael hade tydligen fått virus på sin data! vilket är väldigt tråkigt, men jag hoppas han får fixat den iaf!puuh jag är så jävla trött! kom till skolan idag med samma smink som igår och skit trött. Skulle göra matte provet, men det gick inge vidare så försökte få så att Anna hjälpte mig,men självklart märkte läraren det!.. En annan sak är den att jag gav fel papper till Anna som hon skulle kopiera åt mig till viskadalen. Blev skit sur, men ska hem till henne senare idag och kopiera ut RÄTT denna gången, sen slänga det där förbannade brevet på posten!! är så skönt att det är helg nu.. men ändå inte. Vet inte riktigt vad jag ska göra ihelgen, pengarna och allt är ju slut! Men Anna skulle ha något litet ikväll för att fira sin 18 årsdag som hon fyller på söndag. På lördag vet jag inte, vi får vell se hur helgen blir.. bara att på måndag har jag ingen jävla aning om hur jag ska göra! att gå till praktiken i 2 dagar som jag inte ens trivs med är vell ändå ingen mening! Bosse sa att han skulle ringa nästa vecka om han fårr tag på något nytt till mig.. typ som vanligt. Mamma kommer iaf inte gilla att jag kommer vara hemma ! :/ men men, det får jag ta då! nu ska jag tänka positivt :) igår var jag i stan med carro, jag köpte en svart cardigan på ginatricot som var rea på, sen någon grej för torr hud i ansiktet! ska tydligen tas morgon och kväll, haha :P sen sov jag ju som sagt hos Mikael inatt...



JAG HATAR DIG!! Jävla *******

Så sant till vissa! :)

Look inside, look inside your tiny mind
Then look a bit harder
Cause we're so uninspired, so sick and tired
Of all the hatred you harbor

So you say it's not okay to be gay
Well, I think you're just evil
You're just some racist who can't tie my laces
Your point of view is medieval

Fuck you, fuck you very, very much
Cause we hate what you do
And we hate your whole crew
So please don't stay in touch

Min lärare sa även idag att "skolka är som att pissa ner sig, först blir det varmt och skönt, men sen blir det kallt och obekvämt"

ajaj!

ajaj, min mage är inte snäll mot mig asså! :( hade också behövt duscha men vettefan .. tror det är försent nu, för isf måste ja blåsa OCH platta håret! vi fårse, men tror det blir sängen och sen gå upp halv sex imon och duscha, visst låter det för trevligt? :) sen kommer det något till våran skolan imon som ska ha föreläsning, så gäller att inte komma försent! aja, sov sött mer er! skriver mer imorgon bitti när jag är hemma hos älsklingen :)


Tittut ;)

Hej kära läsare <3

Har blivit lite dålig uppdatering för det är rätt mycket just nu. Och jag vill alltid prata ut allting med mamma, men hon verkar aldrig ha någon tid direkt.. och när hon väl har det känner jag mig bara tjatig.. så får vell skriva ner lite här då! Idag var jag i skolan som vanligt, hela dagen också :) Imorses fick jag ett oväntat prov i matte, min matte lärare sa att det kunde hjälpa mig på det nationella provet som jag ahde så dåligt med poäng i, men bara det att det vara svårare än själva det nationella provet så det var inte alls kul! :( sen pratade jag med min lärare ang praktiken, och han sa att han inte kunde fixa något i en klädbutik osv.. men han skulle kolla med JamJam om dom ville ha någon praktikant, men dom som jag har pratat med tycker inte det låter så nice! hellre karamell tydligen, haha aja vi får vell se! sen undrade jag också hur jag ska göra nästa vecka, och han sa att eftersom vi är lediga torsdag/fredag + att jag har np i matte muntligt på tisdag så blir det ju bara 2 praktikdagar, och han tyckte jag skulle gå tillbaka till där jag var nu och gå dom dagarna.. men jag vill inte! sen känner jag mig jävligt taskig som inte ens sagt hejdå till dom som jag faktiskt tyckte om där.. men hur tycker ni jag ska göra? ska jag gå dit i två dagar, (som jag inte ens vill) eller vara hemma HELA veckan? för det är så det kommer bli isf, och det vet jag att mamma inte kommer gilla alls :P och inte jag heller förden delen.. hatar att vara hemma på veckodagar. Sen åker Mikael till danmark med från torsdagen till söndagen, och jag kommer sakna ihälj mig efter honom för dte första, sen kommer jag inte ha något att göra direkt :P så vi får vell se hur det blir med praktik plats men tycker det är sjukt jobbigt att inte veta hur det blir.. hatar att inte ha kontroll! Men jag är så jävla glad över att jag har Anna i skolan, utan henne hade jag inte klarat ett PISS!. Hon blir även 18 år på söndag, så hon skulle nog ha en slags fest på fredag :) och jah kan inte ens köpa något åt henne... men jag ska nog göra något personligt till henne ! .. sen har jag också vart hos mikael idag, han har skaffat fram säsången 4 på PB så jag är glaaaaaaaad! :) så vi kollade endel på det, sen gick vi ut och mötte Simone en sväng :) hon har också tydligen sökt till viskadalen.. så komiskt!! ang de ska jag skicka in det på fredag.. =) Imon ska även älsk klippa sig, så ska antadligen gå till hårsalongen efter att jag slutat och vänta på honom där och sen åka hem till homom :) Haha känner att detta blev ett lite långt inlägg men det behövs ibland :)

Det finns ingen eller inget som är perfekt.. alltid finns det en massa problem, men problem är till för att lösas, right?


Mycket att göra på kort tid!

Asså det känns som om jag har så jävla mycket att göra tills på fredag :

  • Hinna byta praktik, altså prata med min lärare om det. Kommer bli sjukt jobbigt för vet inte vart jagska vara, eller hur lång tid det tar innan jag kommer få komma dit. om jag till o med kanske blir hemma hela nästa vecka.
  • Hinna kopiera mina betyg hemma hos Anna till Viskadalens papper.
  • Hinna få hem personbevisen till Viskadalen
  • Hinna ha utvecklingssamtal någon dag i veckan
  • Hinna posta brevet
  • Hinna göra ett matte prov på fredag som är Geometri och jag fattar nada
  • Plugga på en bok recenstion..
Och ändå sitter jag här... Nu ska jag ta tag i lite saker !! btw, hade början på två hål :) -.-'

Bilden säger allt... * * *


Jag i ett nötskal!

Haha, fan vilken jävla nöt jag är! här har jag stressat helt i onödan :P trodde jag skulle vara hos tandläkan om ca 40 minuter så gjort mig i ordning och allt för inväntan av bussen, men sen kom jag på att det var ju klockan 15.25 -.- aja.. vad ska jag göra nu då? ;o



FÄRGNING

Är verkligen sjukt trött på mitt blonda jag nu... Tror jag ska färga det i en mörkare nyans!! eller vad tycker ni? har en stor beslut ångest men har varit blond nu i ett helt år utan att färga de mörkare eller så.. det är jätte fint med blondt hår, men jag vill ha lite variation! jag måste vell våga testa ? behöver ju inte färga de svart men lite brunare bara ...

en sjukling..

Jag försovde mig imorses, mamma kommer in och väcker mig precis när bussen har gått. Och jag mår inte alls OK så jag stannade hemma idag. Kan inte komma till skolan försent heller, eftersom vi har temadag och då har jag redan missat en annat och det är ju jätte pinsamt att komma in ibland folk som inte är min klass! så jag ska bara ligga i min säng och tycka synd om mig själv idag. förutom runt två, för då ska jag till tandläkan!

Puss och godnatt! :)

blö, nog för mig idag! ska snart hoppa i sängen. Skiter i hur mycket klockan är, jag är helt slut! hoppas eran dag har varit bra :) om inte, keep the smile up! godnatt på er!♥


Min älskling, gud vad jag saknar dig!!!!

rubrik?

Vi har miljötema dag imorgon bitti i skolan heladagen. Man ska vara två personer heladagen fast i en stor grupp med blandande klasser.. blööö jag skulle vara med Christian, så lite tur har ja iaf! hade vart värre om man fick vara med någon som man inte pratar med alls... sen borde jag plugga på geometri provet.. men det ska jag nog göra imorgon bitti istället. För ikväll ska jag läsa i min bok.. Är vädligt trött för har ju inte sovit ordentligt på två nätter nu! men vet ni, nu ropade mamma så måste dra igen! puss så länge.

skolan är bara problem..

Hej alla läsare! idag har jag vart i skolan, och jag fick inte den roligaste nyheten precis!fick reda på att jag fick IG i nattionella proven i matte, 21 eller 25 var G och jag fick 11 så ni kan ju tänka er.. Men min mattelärare sa att jag skulle få göra ett gemotri prov, sen ett slut prov på allt så får vi se hur det blir, för han tyckte jag ändå gjort bra ifrån mig på alla proven hittils.Kan ju bara säga its fucking sucks.. så eftersom det inte är ens 50% säkert att jag kommer inpå gymnasiet l'ängre så håller jag på att söka till viskadalens folkhögskola som ligger lite längre härifrån.. man var tvungen och fylla i en massa papper, sen bifoga massa skit! så anna ska följa mig till skatteverket någon dag i veckan och hjälpa mig.. sen kopiera mina grundskole betyg.. vet inte om det är försent att söka än, men jag gör det ändå. Anna hade ju gjort det innan och fick komma på interljuv förra veckan och kom in :) så vifår se hur det blir med mig.. känns så jobbigt när allt är så oklart. Men annars har dagen vart helt ok, åkte in till stan tidigare idag för att jag skulle köpa mitt förbannade nässpray, fifån vad bra de känns nu! bara att man tappar lukt sinnet och mina öron kliar så jag dör, och min hals gör ont för jag hostar så! har blivit hes lite med :P haha illa! Efter skolan så var jag på stan med Anna och käkade lite, sen åkte vi hem till henne och spelade kort.. och nu är jag hemma, tänkte prata lite med mamma om detta som jag skrev här, om skolan och allt... SUCK SÄGER JAG BARA!

jag dör

Jag vill bara dö. dö dö dö dö. Mamma hade inte med sig något näs spray. Jag har så svårt att andas och det känns som om mina ögon kommer ploppa ut när som helst för det gör så ont i mina biholor. Känns som om ingen förstår heller. Hur ska jag kunna sova inatt? hur ska jag kunna gå till skolan? jag döööööööööör :'(


Mikael, jag önskar du vorre här just nu..<3

Håller ni inte med..?

Att det man inte vet, har man inte ont utav? jag syftar inte på något speciellt, men ibland önskar jag att jag bara visste mindre...♣



bajs :-/

ÅÅH :( mamma ringde nyss och sa att hon kommer hem framåt kvällen! bajs också! kommer fan dö tills dess :(
sen kom jag på att jag glömt min nya tunika hemma hos mikael som jag spillde lite vin på i fredags..    sen har jag märkt en sak till. Dom flesta bloggarna jag läser, allaihopa har typ slutat uppdatera ! iaf väldigt sällan. jätte tråkigt!
Jag kanske inte heller ska pina er med så många inlägg idag så jag kanske tar en liten paus nu  ;P




Home....

Nu är jag hemma.. Stackars Felicia, har vart hemma själv hela helgen! :P är bara jag och hon hemma än så länge. Bororsan och syrran + mamma OCH Bobo kommer vell hem senare.. men vill ha mitt nässpray nu innnan ja dör -.-'
Valborg vart rätt kul, men ändå inte.. behöver inte dra upp det här på bloggen men det blev inga bilder iallafall, haha jag glömde totalt bort det! har vart på bättre fester om man säger så.. :)  Och imon är det skola, ogillar vi stort! fick ju hem den där skit lappen från skolan.. kul och gå dit då! nej men imon ska jag prata med Bo om min praktik.. om att jag inte trvis där direkt och att restaurang inte är något för mig! får se hur det kommer gå.. annars blir han sur och säger att jag måste gå dit.. make me säger jag då! nej men det ska nog gå bra tror jag :) fast egentligen kan jag inte ens gå till skolan nu när jag är sjuk xD men får jag mitt nässpray sen och ngn halstablett så klarar jag mig finfint! ♥

SJUK!

Bara för att jag inte uppdaterat i helgen förlorar jag typ 30 läsare känns det som ;) Jag är som sagt fortfarande hemma hos M, men ska åka hem inom kort. Mår skit faktiskt! började med igår morse då jag hade lite ont i halsen, sen har det bara blivit värre och värre..så igår blev ingen rolig kväll :( försökte titta på Alice i underlandet, men tyckte inte alls den var bra som många säger att den är? :s men men så Micke stängade av den sen gick vi typ och la oss.. men jag vaknade igen vid ett, kunde inte sova för min näsa är egnom täppt! och jag tycker det är sjuuukt jobbigt att ha det, finns fan inget värre :( sen somnade jag igen vid 4, vaknade vid sex, somna om, vaknade vi halv nio, gick upp vid halv tio typ. Blä är skit trött och det värker i bihålorna.. VILL INTE VARA SJUK! Och Mikael ligger fortfarande i sängen och sover.. Jag vill hem, och jag vill att mamma ska komma hem också, fast med nässpray till mig!!!!!




Dålig uppdatering :)

Hej hopp! hade väldigt dålig uppdatering igår, för gjorde mig i ordning sen åkte jag hem till micke och sen var det ju party på kvällen! kommer nog hem imon så då tänkte jag skriva lite. Tänkte bara säga att jag lever och att det var kul igår så länge de vara :D


Hur var eran Valborg? :)♥

RSS 2.0