sjuuuk. men gott nytt år!

gud jag är så död idag, är trött som en jävla idiot och hostar så blodkärlen sprängs. åååh och det är kallt och jag ska frysa ihjäl idag i 40 min ;( sen när jag ska hem med inatt.. usch bara klagar. Det ska ju vara roligt, det är ju fan nyår idag och så.. men inte lätt att vara suuuper taggad inför kvällen för jag är sjuk som ett svin.

so here i'm again

Jag är så förkyld.. blev natten till igår, hade så fruktansvärt ont i halsen så jag inte kunde sova. nu gör det inte lika ont längre för jag har tagit en massa strepsil och nässpray.. nyser som en idiot typ stup i kvarten :P och nu har hostan börjat komma. undrar hur de kmr gå imon :P Men det blev värsta krångligt.. för mina bussar går bara varann timma imon och tåget imon går 16.42 från borås, och min buss härifrån går 16.17 typ så kmr inte hinna in till stan ens, så .. jag får allt hoppa på i viskafors. fast får stå där typ i 40 min innan tåget kommer och mina dudes är där, ooh kommer nog frysa ihjäl! ska stå i kläning och strumpbyxor, maybe klackskor. iihoo vad kallt. Jag har vart med simone heladagen, vi drog ner till okq8 för att hyra två filmer, sen drog vi till lilla tempo och köpte godis. så nu har vi kollat på två skräckfilmer, den ena sög men den andra var rätt ok fast den var jävligt lik en annan jag redan sett. Så nu sitter vi här typ, vi ska gå upp tidigt imon för ska gå ner till OK och lämna tillbaka filmerna sen går jag vidare hemmåt för att städa mitt rum (>.<) och sen duscha och käka mat med familjen, oh ah.. suck känner mig nere.

iioh :)


iihoo

skrev nyss ett inlägg, men dte försvann !! ah blir så arg på denna cp datan :@ men iaf... bara börja om från början. Har ju inte skrivit sen i söndags så.. men jag var typ bara hemma hela söndagen och ahde tråkigt. Men på måndagen åkte jag in med elva bussen för och träffa janina och my, vi skulle gå lite på rean, eller jag gick in på ginatricot för inte köpt ngt där på as länge :( men folket där inne slogs ju typ för sina kläder ;s helt galna! fick panik typ och ville bara ut därifrån , ville kolla mer men blev inte så.. så blir mest att jag köper mina kläder på h&m, för jag orkar inte slåss därinne på gina :P men sen satt vi på donken lite..sen åkte vi hem typ, jag var bara hemma i en timma, sen åkte jag in till stan igen för och träffa jonte, och vi tog först en fika och sådär :) men då skulle alla hålla på att ringa så det var fail -.- sen gick vi runt i alla killaffärer typ, haha :P träffade även på bekky, hon sa att hon skulle vara med oss tjejer på nyår i skene :) vi alla skulle åka samtidigt till skene imon med tåget, men jag vettefan när det blir eller något.. ska prata med janina eller nicole idag så vi får se :P kommer bara frysa ihjäl typ, med klänning och allt.. visst vi ska fira nyår i skene, är vell inte sådär jätte poppis för det är ju typ mitt ute i ingenstans men men vad gör man inte för sina dudes ;). Men iaf åter till vad jag gjort nu xD ah, iaf efter att vi träffat bekky så kom simone :) hade inte träffat henne på länge, för hon vart i fjällen och sådär.. så hon gick runt med mig och jonte ett tag, sen kom hennes tjej och sådär så dom gick hem till sig och ja gick hem till jonte :) vi drack lite jägermaister (stavning) och kollade på sunessommar.. haha och ngn annan minns inte vilken xp sen var det dags för mig att palla mig hem. Och igår så åkte jag in till stan igen för och träffa simone , vi skulle käka frukost men det blev hamburgare istället x) , sen tog vi bussen från stan hem till mig och hämtade min plattång fort som fan sen med bussen hem till henne igen, så var vi där en stund sen drog vi in till stan igen, och åkte upp till hässleholmen och träffade en kompis till simone och gick typ en promenad till hulta ^^ sen åkte vi ner och träffade jonte :) vi drog hem till han och kollade på svensson svensson, haha , och han hade bakat choklad till morsa typ vid jul som han tog fram.. simone började tugga på en och sa att det var gott , sen tog jag en och så fråga jonathan om det var gott, och liksom båda bara mm. sen tog han en och bara 'men dom var ju inte goda' hahah och jag och simone typ dog, för dom var ju skiit äckliga x) hahah så dagens ;P men sen vid halv tolv drog vi till bussen och sådär.. simone var typ fett trött så vi gick och la oss med en gång när vi kom hem, och nu för en timma sen åkte hon hem för att tvätta, och jag vet inte vad jag ska göra. Kanske åka hem till henne sen och hålla henne sällskap när hon tvättar (y) .
Är taggad inför imon :)

ahaa

Nu är julen äntligen över! 
Jag skrev inget inlägg igår för jag mådde verkligen fifån så dåligt! var ute i fredags, jag och bekky drog på en fest men jag var typ bara där tio min eller en kvart, för sen spydde jag ner deras .. balkong eller var det var med rödvin överallt :( mådde dåligt och alla skulle gullegulla när man satt där och spydde och det var ingen höjdare så hade kallt någon tjej för jävla bitch osv, haha usch vet inte hur hon såg ut men minns hur hon typ grinade över de. aja, så ringde mamma och dom kom och hämta mig i stan, bekky följde mig ut. Känner mig dum mot bekky, hon hade ändå väntat på mig i stan i flera timmar, och så kunde jag inte vara med på festen för jag druckit för mycket :( så typiskt mig. Men igår var jag bara hemma och kollade på film med familjen, skräckisar såg vi på ;s kan ju bara säga att jag drömde mardrömmar inatt! och jag gick upp vid tolv, känns som om man sovit bort heladagen då, men jag har inget att göra idag ändå :( snön regnar bort så det blir slask, och det är = gummistövlar!(y) för det läcker in i mina. jag vill hitta på något! men antadligen kommer jag bara sitta hemma hela denna dagen :( men imon ska jag in till stan, mellandagsrean :o

Ge mig det nya året NU!


jul..

julen hittils har vart rätt okej, :) inte gjort så jätte mkt,det gamla vanliga typ när det gällealr julen! dom andra är ute och kastar snö på varandra nu, och jag är så tråkig som sitter här nu. men jag är trött och har ont i huvudet. julklapparna var oxå helt ok :) fick 2 typ festkläningar från h&m, den ena var förstor så vi ska in och lämna tillbaka den..sen ett par blåa klackskor, en sminkväska och en tjocktröja och linne, halsband med. jaja, jag nöjer mig! har börjat få ont igen i mina visdomständer (stavning) och det är skit jobbigt.. jag vill faktiskt bara att julen kan ta slut och ge mig nyår, och sen ett nytt år. btw det med håret, gick inte att färga så vi ska sälja det på nytt igen. får vell vara korthårig ett tag fram över nu iallafall.. orkar inte bry mig typ. Jaja, nu kan julen ta slut tycker jaaag!
och god jul till allaa! :)

färgblinda säljare!

Fick hämtat löshåret idag, på internet stod det att det var silverblondt, ah in my ass det är fan mörktblondt!! fifan vad allt ska krångla :/ får typ färga det blondare men då slits det bara som fan på det, och det är inte säkert det ens håller. Tycker inte jag ska behöva bleka det! Men nästan allt remy-hår man får hem från internet måste man typ färga/bleka. Tycker bara det är så synd att jag lagt ut pengar på de och sen måste jag ta risken och kanske förstöra det..Människan som sålde det måste FAN vara färgblind!!. Mamma ska in till stan imon så ska be henne köpa hem en blekning.. önska mig lycka till :(. Idag var jag även och lämnade tillbaka ett linne jag köpte igår från h&m,det passade inte alls ;s så köpte ett par nya byxor/leggins istället och nu är pengarna slut. Får pengar .. redan imon! men det är bara 400 kr ungefär, och så måste jag fylla på min jävla mobil med 150. Och så åkte vi till hemska fritsla och hämta lilla Love, sen hem. Det är jul i övermorgon. Sen nyår. Sen, på börjat på ett "nytt" liv?


helgen

Usch, mår sämst idaag. vilken jävla helg. I fredags satt jag mest hemma, iallafall på kvällen och drack det där rödvinet och det var inte så poppis för efter tre glas kunde ja inte dricka mer, helt onödigt egentligen att ens dricka så när jag inte skulle göra ngt, men jag skulle egentligen in till stan men jag dissade borås. istället stack jag till viskafors ;s fifan det skulle jag aldrig gjort, mitt jävla , att jag aldrig fattar någongång. Fattar inte att man får sanningen rakt i fejset och sen ändå inte ger sig. Jagt är sjuk. helvetes kärlek! jag går sönder pga dig.Sen på lördagen kom jag hem vid tolv.. duschade och så sen träffade jag linn och philip i stan, så drog vi upp till sjöbo med johan och sebbe och så satt vi hemma hos johan och drack till klockan nio ungefär, sen kom robin och hämtade mig , linn och philip, dom andra stackarna fick ta bussen till hillared :P  Det var rätt trevligt där men endel konstgit folk , och ngn jävel slog philip så han svimmade av och fick jordens fläskläpp ;s var ett jävla liv , men dom flesta drog sen och hans pappa kom och hämtade oss så åkte vi sedan hem till dom. Förutom detta var det skit kul, innan vi åkte och sen när vi väl var där :) träffade lite gammalt folk elr vad jag ska säga, haha! Så imorses åkte jag hem , förästen jag vaknade med världens huvudvärk och mår fortfarande illa som ett svin. När jag väl kom hem så la jag mig typ i sängen och försökte sova.. gick inte så bra för love skulle åka till sin pappa så fick hjälpa henne att packa för mamma var i väg och handlade, sen kom camilla och håka och skulle hämta tången som man tar ut limm med, och sen kom mamma oh dom hem med pizza, så nu mår jag ännu sämre. För jag kom på att jag inte ätit ngt sen julbordet i torsdags kväll. Fattar inte hur jag klarat mig, men typ inte vart hungrig och nu när jag käkade så fyfan ;s Hade velat gå på bio idag och se Avatar.. men vet ingen som vill gå med mig :( .. nu rässten av kvällen vet jag inte vad jag ska göra.. kanske försöka sova igen, men vet inte om jag kan. Kan inte sluta tänka på idioten så vafan ska jag göra, känns som om jag plågas till döds av mina tankar och känslor ;s. Därför vill jag vara sysselsatt helatiden men det går ju inte. hatar kvällarna när jag ska sova, dom är värst!  :( Men känns som om jag inte orkar grubbla mera, har gjort i flera månader och inget hjälper. Gammal kärlek rostar visst.. botemedel mot olycklig kärlek ngn? ring mig.

Allt jag kräver är ett svar på allt

Känns tråkigt att skriva blogg när ingen läser den! kommentera om ni läser så jag vet för annars vill jag inte blogga mer om ingen läser! Julbordet igår var helt okej, alla fick presenter och så av Åsa:) Hon är den coolaste handledaren jag haft! (:)) Men det började klockan 18 och jag, madde och ingela drog vid 7 för dom ville hem, och min buss gick hem vid 20.40 och jag skulle följa med madde en sväng, så vi fick åka bil hem till henne, sen på vägen till dörren så höll jag på att halka, och så sa jag 'fy vad tur att du var där madde, annars hade jag ramla...' pang. plast på rumpan och fy faaasen vad ont det gjorde!tog tid innan jag kunde ställa mig upp :( så idag har jag värk från rumpan upp till ryggraden och skuldrarna och ena benet. gud jävla vinter! så fucking kallt. Men jag kom hem sen, och nu idag har jag vart barnvakt åt Love för mamma skulle handla julklappar..så jag och love har spelat spel och spelat tvspel.. Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på. Kanske ska jag åka till jonte en sväng iaf? :) bättre än och sitta här iaf ;s fan vill inte ha jullov. får nästan ångest.. Vet att jag kommer sitta hemma och må dåligt om jag inte kommer ut. Vill ha ngt att göra helatiden för annars tänker jag för mycket. Men ska joina Pihlip & Linn till en fest i hillared imon, skulle ringa han imon så vi bestämmer tid och så, att jag kommer dit innan vi åker dit. Vill ju inte åka dit själv :P så tror vell vi dricker lite innan vi drar med?. btw, grattis till förlovningen :D ni passar så jävla bra ihop. Så imon hoppas jag bli en lyckad kväll! Fick även ett brev här innan , ett julkort med 200 kronor i. Kan ni gissa vem det var ifrån? nej det kan ni inte :D . Sen vill jag att Tommy ska fira jul med oss även fast det är som det är nu, så vill jag att du är med och firar med oss! VI saknar dig och vill ha dig hemma. Iallafall jag. Hoppas ni får en bra helg iaf :) jag ska försöka ha roligt. Träffa människor!

jahapp

Blev bjuden på julbord på torsdag av 4H :) kl 17.00 börjar de. och jag slutar ju 16.00 så jag får börja lite senare bara och sen fixa mig sista timmen, om jag inte joinar med madde hem till stan för de e ju bättre :P bara Åsa går med på de ;) . Idag var det rätt lugnt på praktiken.. försovde mig, eller ah. gick upp i tidigt men hittade inte kläder jag kunde ha på mig och att platta håret tpg 30 min (!!) dålig morgon, sen när jag kommer till 4h slår jag upp knogen :( men sen satt vi la där i ngn timma sen städade vi lite, tog in marsvinen och släppte ut pelle och hugo. sen typ inget mer, haha petra e sjuk och inga praktikaner för de e ju sista skolveckan för grundskoleeleverna :P Men igår fick jag och magnus mocka fårskit mest heladagen. det var sådär men tiden gick ju:P Men så fårse vad som händer imon där, ;P. Mamma kom hem innan med lite nya kläder till sig, blir så avis, vill också ha, fan alla mina e så jävla gammla nu :s och kan inte köpa efter jul då jag fått mina pengar för d ska jag betala mamma 500 eller 600 för removen som kommer ta bort limmet i håret och sen clipsen :P allt får jag om en vecka ungefär, känns såå bra! Nu när jag kom hem innan vid halv fyra så gick jag och la mig direkt, var jätte trött och det kliade i hela halsen och ögonen ;s tror de var filten som låg i min säng, bobo och maja ligger där helatiden. Och jag hade sett fram emot kvällen, det skulle ju vara desperate houswifes, men nepp! det måste vart sista avsnittet förra veckan :( så inget mer houswifes förräns nästa år. Jag längtar till nyår :)

kort hår ;'(

Har tatt ut löshåret nu, och det är fullt med limknutar i hela håret som jag och mamma kämpar med att få ut. Har gråten i halsen helatiden, ser förjävlig ut i mitt korta hår, iaf när det är kort och blondt. passar inte alls , blir bara påminnd med en massa hemska minnen. Vill bli mörkhårig igen, då kanske det inte ser lika förjävligt ut. men just nu, ser jag ut som skit, usch att man kan bli så ledsen över att man har kort hår :( var tvungen att slänga löshåret med, var bara tunna stripor kvar. Kanske köper klämor etfer jul för mitt studiebedrag, hade behövt dom pengarna till annat men nu är det kris.. :'(

fuck göteborg

Asså, kvällen igår.. Först kommer jag till skene, hem till nicole och vi fixar och sådära, lite senare kommer my.janina och tobias och vi dricker lite förutom tobias då för han skulle köra oss till göteborg partyt, det var skit trevligt i bilen och så, sen när vi väl kommer fram så är det ungefär 2 timmars kö, haha vi träffade på endel roligt folk och nicole blir så aggressiv när hon dricker, huhuh ;P Men så kom det en kille som skulle fixa in oss tidigare, så vi alla gick och ställde oss längst fram i kön, och vakten var rätt sträng han skrek och grejer, så  kom vi tillslut in men så skulle en kille visitera mig (stavning) och så frågade han om jag hade druckit, och liksom ja lite grann, jag var ju inte direkt full eller så. men så fick jag göra blåstest och jag kom inte in!! fyfan vad arg jag blev. Har fan sett fram emot det hör hur länge som helst.. och alla gick in och jag blev själv ute. NIcole och janina, my, ringde och sa att jag skulle försöka igen, men ingen mening för har dom gjort alkohtest så kmr jag inte in sen även fast om dom inte minns mig. Så jag fick panik helt själv i frölunda och killar som följer efter en och dreglar, fyfan ;/ men så kommer han killen som fixade in dom tidigare till mig så jag beklagade mig hos honom och han bara skrattade.. vi gick till macdonalds och käkade lite, eller jag gjorde. Sen ringer mamma och hon fixar en som kan köra mig hem, och väntade ett bra tag för han hittade aldrig, jag sa ju bara att jag var på macdonalds i göteborg, och det finns ju hur många som helst. Men när han kom var jag gladast i världen. Vi åkte hem. Så idag ska jag hämta mina grejer i skene hos nicole, har allt där, smink plattång, tandborste, borste, kläder.. så vi åker la och hämtar det senare. Sen kommer nog camilla hit. åh, detta är så typiskt. Men men, sådant händer vell.

:)

Har vart på toppen humör heladagen, idag var sista dagen i skolan för sen nästa vecka är de praktik och sen jullo Så idag på svenskan så kommer bosse in med en tomtemössa på huvudet och öronen sticker ut (xD) och med lussekatter, godis,pepparkakor och julmust.. det var mysigt, men tråkigt att säga hejdå till alla, kmr inte va i skolan på 5 veckor :( Ni alla är så underbara. Åkte även med bussen till skolan med tony, och sen hem med med tolv bussen, skulle bara åka runt för skulle åka in med mamma igen för vi skulle gå på stan en stund, hon köpte julklappar till flisan, och så handlade vi lite till ikväll , idol u know, final. Bara jag och mamma hemma ikväll jue, alla skulle åka iväg..tommy till tyskland, bror ngnstans, systrarna till sin pappa.. så ah. Sen träffade jag även på en gammal lärare som jag hade i nian innan, haha att hon ens såg att det var jag, och vilket minne hon har! var lite jobbigt med känsliga frågor, men thats it :P sen åkte jag och mamma hem, Jonatan skickar sms och frågar om jag är kvar i stan för vi skulle antadligen ses en stund , men jag hade precis kommit hem och orkade inte åka in till stan igen :P vart många jag skulle träffa denna veckan men de blir alltid att jag struntar i det, vet inte riktigt varför men palla första bästa liksom..så ikväll blir det bara jag och mamma, sen skulle hon hjälpa mig om vad jag ska ha på mig imon, e ju whit party (!) vettefan vad jag ska ha på mig asså. ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD!! ;) så åker härifrån vid tolv imon, sen tåget till skene :) är framme vid halv två sen åker vi på kvällen.. wiho längtar! sen på söndagen åker jag hem, och camilla ska komma hit och ta ut mitt löshår, hmm får se hur de blir :s och NU ska jag sluta plåga mig själv. THATS IT!! inget depp, inget kolla inget gråta! sysselsätta sig och tänka när tankarna kmr fram, NEJ STOP!

lördag i want now..

Club nordic på lördag, och fy fan va jag längtar, när festade jag senast?

skit inlägg.

jag älskade dig mest av allt, även fast jag inte alltid visade det. du fanns oftast där och jag älskade det, jag älskar allt med dig, dina ögon, ditt finfina ansikte.. ditt allt, du var helt seriöst mitt liv och nu är jag ingenting längre. Jag kan tänka tillbaka, usch vad pinsamma saker jag gjort, hur du ens kunnat stå ut med dom. tex tappa ut hela godiset som DU köpt mitt på stan.. eller som när jag fes eller rapade , mänskligt iofs men de är ändå pinsamt, eller när jag verkligen gjort bort mig helt över saker. Förstår inte hur jag kunde gå på fester och träffa andra killar och du fanns inte riktigt i mina tankar, jag får ångest när jag tänker på det, för just då så visste jag att du stannade kvar ändå och det är jävligt fel utav mig.Ända sen slutet av nian har det varit du och jag. Minns alla gånger jag fått se dig gråta och när jag sårat dig, blir riktigt ledsen när jag tänker på det. Och när vi fick reda på den stora nyhetern, hände något. Du försvann och jag stod ensam med ett liv i mina händer som jag skulle få bestämma helt själv hur jag ville göra. Den perioden var hemsk, men ändå underbar! jag kände mig begåvad på något sätt, att du skulle komma ut i världen. Utav den tanken fylldes jag med kärlek. Men samtidigt visste jag vad andra tyckte och vad du tyckte. Jag hade ångrat mig, jag ville inte längre. Ville inte du skulle hata mig eller strunta i mig, så jag tog tag i det och det försvann. Den dagen var den värsta i hela mitt liv, bara ett sms från dig och inget mer. Jag ville inte ha med dig för du skulle ändå inte få vara med så mycket, men efter allt kände jag mig ensamaste i världen och funderade över vad jag gjort. Var under ytan helatiden, och jag saknade dig något fruktansvärt. Sen dess har vi knappt pratat med varandra, verkar som du gått vidare i ditt liv, och jag står fortfarande kvar och väntar på dig som en patetisk, jag vet inte vad. Känner mig så jävla löjlig när jag hoppas du ska komma tillbaka och säga att du vill kommatillbaka, men det kommer aldrig hända. På dagarna plågas jag inte så värst, det är mer på kvällarna när jag är hemma och tänker på allt och vill helt allvarligt ta livet av mig. Jag kan inte leva utan dig, men samtidigt kan jag inte med. Fyfan för att jag skriver det här dumma inlägget, men detta är det ända som snurrar i mitt huvud om dagarna. Om dig, den finaste människan jag vet men som nu är borta ur mitt liv.

dagen

Hade bowling idag i skolan, gissa vem som vann? jo jag! blir bjuden på fika imon av Peder ;) Resten av dagen har jag bara sovit, kom hem vid tre och sen plask ner i sängen. Senare blir de tven, desperate houswifes, har saknat det.

helvetes skit , orkar fan inte :(

Jag mår uppriktigt jävla dåligt, orkar ingenting fast jag vill släpa dig ur mitt huvud så går det inte.
Vet faktiskt inte vad jag ska ta mig till. Känns som om jag kommer.. gå under på något sätt om jag inte gör någonting åt det, jag vill inte ha det såhär. Försöker tänka positivt, men vad är det? Det ända jag lever för just nu är mina vänner, mina människor. & min familj. Inget annat. Känns så löjligt att ens skriva ner detta, men vart ska jag ta vägen? jag kan inte sova om nätterna längre för tankarna plågar mig till botten.
Jag vill ut ur detta mörkret :'(

When i look in the mirror i just see terrible memory

Er

Erik hassle, aah. http://www.youtube.com/watch?v=NXAbXYE8iQk

sug.

inte vart ngn bra kväll hittils iallafall. skulle träffa freddie nu ikväll men hans telefon fungerar ju inte elr vad det är, och så skulle simone komma hit men inte fan får jag tag på henne heller ;( så nu blir det vell iallafall sitta hemma en fredag till och titta på väggarna. känns som om jag har ett typ vulkanutbrott här inne och jag blir så arg på allting som fuckar. fucking känslor och hormoner som aldrig försvinner ur min jävla kropp, är så trött på det nu för jag vill inte bli påmind helatiden, för jag saknar ;( så patetiskt


fredag

Livet suger, men det duger.

härligt med helg, men dåligt väder..
Hatar att det ska göra så jävla ont, du måste bort! :(

kort på simone :)

Simone har klippt sig jätte kort, och jag tycker de blev fräänt!

"omg, jag ser ut som en flata!!" haha

torsdag

Jag blir sur. Jag vill ha nya kläder! för det första nya jeans, alla är bara gamla och slitna, nya underkläder, (!) , t-shirstar och tröjar överhuvudtaget.. vantar, finns ett par på stadium som jag vill ha! jätte mysiga ;) ny halsduk.. men dte är ont om pengar ;/ köpte fritidskort och nytt smink för hela studiebedraget.. och så röka på d med?! ah heller hur. för de gick inte så bra att sluta, jag höll uppe i en vecka ungefär och sen, njae dit igen. men ingen mening att ens röka för har inte råd med det.. jag kan ju alltid önska mig i julklapp, men ah elle rhur de ja behöver e ju iaf för ngra tusen ;P baajs på d. Men, Simone kommer hit vid halv sex för vi måste ju planera NOGGRANT denna gången när vi ska åka till skövde, tänker fan inte vänta 3 timmar igen i herrljunga xD, sveriges dödaste stad verkar det ju vara.. så de blir på lördag vi åker iallafall. så ingen bio för mig ändå, ;P skulle ses med en annan imon så tummen upp för det (y).

onsdag

Har inget speciellt att skriva.. bara vart på praktiken från 10. - 16 varje dag. rätt segt :/ imon är det likadant men jag överlever vell precis som alla andra dagar. Var ju tänkt skövde till helgen, men vet inte om jag är lika sugen längre. Antingen ska jag på bio på fredag, med daniel? och åka på lördag istället. Vi skulle ju stanna där hela helgen och yehahu. ingen lust ;( för är så trött på killar så jag verkligen spyr. Dom ända som är snälla och roliga är på 4H :).
<3

RSS 2.0