Vad jag längtar!♥

Åh snart ska vi börja med makeupen, och senare blir det ju håruppsättningar med mera.. längtar som tusan! kommer bli så grymt roligt! Men många tror bara att det är så lätt att bli stylist, men det är så otroligt mycket plugg bakom allting och slit! Om några veckor skulle vi på studiebesök i göteborg på olika häftiga ställen inom denna branschen, sen kommer vi ha modeller på skolan och liknande!

Bildkälla





Och sminket vi kommer använda kommer inte vara vilket som helst, utan ett känt märke och är sviiiiiiin dyrt! hihi

Sockret pumpar i blodet...

Sitter nu och proppar i mig en massa chokladpudding! så gott och jag blir på bättre humör + piggare när allt känns jobbigt :) tack choklad pudding för att du finns!♥♥


Handbehandling värd mycket pengar ;)

Jag är inte lite död, jag är mycket död! shit så sjukt skönt att få komma hem efter denna långa skoldagen! har hostat sönder också så hela mitt huvud typ dunkar :( vara jätte nära på att dra hem men vill inte! Idag hade vi endel lektioner men behöver ju inte nämna dom tråkiga så kan ju säga det som var kul! Vi hade hantverksorientering & dä skulle vi ha fått våra sminkbagar men dom har inte kommit än så vi satt mest och tjatade men även så fick vi göra en handbehandling som inte finns att köpa egentligen för den kostar flera tusen! det var as ballt och man blev len som en baby :) sen pratade vi även om att skolan gett ut oss fel information. Dom flesta som valt denna stylist linjen trodde ju att vi skulle få välja inriktning sen i 2:an om man vill gå inom naglar, hår eller makeup men så var det tydligen inte! och vi blir ju inte diplomerade för det är ju fint dyrt utan vi får ju en portfölj som vi ska ha med oss under alla 3 åren och sen visa det hos dom som vi söker jobb hos och sen öva sig uppåt innan man kan få något riktigt jobb! så vi tog upp detta fär endel trodde att vi skulle komma ut i arbertlivet direkt och vara skrivna som stylister men så var inte läget riktigt.. aja nu babblar jag bara om skolan igen! Men svårt att inte prata om något annat :P ändå fast jag har typ 84383864 andra saker jag vill skriva ner så blir det aldrig så när jag skriver ett inlägg iaf :) men imon ska jag köpa kollege block, fick skriva i ett och samma idag! f¨år göra det på lunchrasten imon.. Ska nog hem till Sam imon också och hälsa på lite :) men idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, och plugga ska jag göra senare i veckan! typ onsdag & torsdag. Skriver senare när jag fått lite mer energi! puss så länge.

För såhär känner jag mig just nu...

Orkar inte vara sjuka mera.. :(

Tog lite hosmedicin innan, men tycker inte den har hjälpt något :( är bara jätte trött, seg & vaarm.. och jag ska dra mig snart, men är hur sleten som helst! fast kommer hem ikväll dock för det är ju skola imon, men jag vet seriöst inte hur jag ska orka med skolan imon. Jag har vart där hela veckan, pinat mig igenom trotts att jag e dålig men nu är det värre än innan och jag vill ju inte missa något i skolan nu såhär i början :(


Jag lovade ju er ;)

Åh, idag åker ***♥** iväg i 5 dagar :( men jag ska ändå gå i skolan helaveckan så vet inte om jag kommer ha så jätte ont utav det.. eller.. jo det kommer jag visst! men får bara fokusera på skolan och min förkylning så blir det nog skit bra :) och jag har inga planer för denna dagen, ingen som vill ses eller någonting så är vell lika bra att bara vara hemma idag. Nu kan ni få se mitt legg, det är inte vackert men jag lovade ju er det ;)

Sen tog jag även kort på en utav kattungarna!

Såå söt!♥
Sen käkade jag även tacos igår när jag kom hem!;)

TELL DEM

Jäkla hosta, den har gjort så jag blivit hes! Jag drog hem redan vid 23.40 igår.. kunde stannat och haft kul i stan men jag valde att åka hem och sova i min säng :) Sen är det så jävla jobbigt att vara sjuk när man går runt på stan helatiden. Men igår så sa jag ju att jag och Simone var på en rapp mini kurs typ?
detta var det:

Det var inget direkt för mig men alltid kul att testa ni vet! :)
Idag måste jag få tag på kolleage block till skolan! vi har massa olika ämnen men vet inte exakt hur många för dom har inte informerat oss så blir lite svårt :( Och imon slutar jag även 16.20.. & vet ni, jag har blivit galen nu att jag inte har några pengar. Jag har så otroligt mycket saker jag vill köpa & behöver köpa. Men mitt smink är slut så jag måste helatiden ta från mamma eller syrran och det är ju inte så jätte kul.. kan inte studiebedraget komma nu?! :(

Mobil bloggning igen.. Har verkligen inte ...

Mobil bloggning igen.. Har verkligen inte tid att blogga:p och igår gick min mobil helt sönder så man kunde inte ens prata i tele. Fick ta en gammal som vi hade hemma. Känns inte alls kul. Vill inte önska mig en heller för behöver viktigare saker. Men idag har jag ju vart på den festivalen. Sitter faktiskt på tåget nu. Jag var på en rapp kurs ungefär, höll på i två timmar och var rätt bra. Man fick bjuda på sig själv och det behöver verkligen jag. Igår var även en helt okej kväll! Kom hem vid nio i morse :) haha. Nu ikväll ska jag vara i stan. Och i mon ska jag blogga, låter bra va!?


Hej sötnosar! Nu har jag blivt riktit fö...

Hej sötnosar! Nu har jag blivt riktit förkyld som dom flesta :( borde egentligen vara hemma och vila men har inte tid med det;) idag på lektionerna så nös jag runt 13 gånger xD vi hade företag och service sen hantverksorientering :p det är intressant! Och efter det träffade jag simone i stan och lite folk och nu är vi hos sam, det blir typ fest idag ;) sen ska vi ner till nollningen ni vet? Kan förklara i ett annat inlägg men alla gymnarsie elever super ner varanandra typ;) sen ska vi sova här och imon bär det av till göteborg på en gratis festival :D skriver mer sen eller imon eftersom min mobil är cp! Ville bara uppdatera lite snabbt! Puss!


Lååånga skoldagar!

Jag sitter just nu med mitt kvälls tè som ska milda halsen mot det onda & sen ska jag ta bort mitt slitna nagellack fast jag helst av allt vill sova. Idag har jag ju vart i skolan, det vi gjorde idag var RIKTIGT sjukt och roligt som fan! Det gick ut på att vi blev indelade i grupper och fick ett papper med 23 saker vi skulle göra. Och vi skulle fota allt. Tex att vi skulle bada i viskan, göra en pyramid av oss mitt i stan och be en okänd ta kort, fråga en dam om man får ta kort på henne när hon äter glass, hoppa hopp rep med en okänd människa på stan, få rita krigsmålning på en okänd människa, gå med en katt i koppel och en MASSA mer! så ni kan ju bara tänka er.. hade sjukt kul iaf! haha. Efter det fick vi vårat schema! Det ser inte roligt ut...

Måndag: 09.20 - 16.20
Tisdag: 08.15 - 16.10
Ondag:  08.30 - 15.10
Torsdag: 08.00 - 15.30
Fredag: 08.30 - 11.40

obs att varje gång jag börjar 08.30 måste jag vänta 40 min i stan innan vi börjar för inga bussar passar in. MITT SHCHEMA ÄR INTE ALLS KUl!:( Men eftersom jag verkligen älskar skolan så överlever jag det. Eller, våran första lektion är imon! så vi börjar på riktigt tomorrow. Måste fixa kollege block till varje ämne också och vet inte hur många ämnen vi har :O & nästa termin skulle vi skifta schema med stylist 1 (jag är i stylist 2). Kommer döööö ! hahaha. Vi ska redan börja leta praktik asså apu och vart kan man praktiser som stylis? får ta detta mer sen för annars kommer jag babbla på i all evighet. Men efterskolan så gick jag, Jennifer & Emma på subway ;) sen hämtade jag ut mitt ID-kort för det hade redan kommit!!! JIPPPIIIIIIIII nu har jag det :D ni ska få se det, men inte idag. ;) Mja vi hörs imon igen för orkar inte blogga nu mera, har även funderat starkt på att ta en blogg paus. Vad tycker ni om det...? ps. Har pratat med Anna och hon trivs jätte bra, redan nya vänner & allt och jag funderar på att åka och hälsa på henne på lördag! ds.


Redan blond igen.. :(

En annan sak innan jag sticker. Ni vet ju att jag tonade mitt hår bara för ca en vecka sen? färgen har nu gått ut och jag är helblond igen.. det skulle ta upp till 8 veckor innan den försvinner! så bara skitnsnack alltihopa :( jag vill inte vara blond asså.. ska jag behöva köpa svart hårfärg för att det ska stanna?

Ca en vecka sen:

Och nu:

Såå tröttsamt! och ja mitt ansikte vill inte vara med :P

HIHI :) ♥

Godmorgon! Har egentligen inte tid att skriva, men jag gör det iallafall! idag vaknade jag upp med hals ont igen! orkar fan inte med den här skiten mera ;/ men det kan nog också bero på att vi är ute nästan helatiden, eller vi har vart ute typ hela denna veckan! och det börjar ju bli kallt ute.. jaja. Igår var det en bra dag! I skolan gick vi aldrig ut i skogen utan vi stannade innne & gjorde lekar heladagen och sen fick vi våfflor & grädde :O med cola. haha! vilken skola brukar få det? ;) efter det följde jag med Jennifer till Subway (vilket var sjukt gott) och där tappade jag min mobil! men jennifer ringde den och tjejen på Subway som också hette Viktoria svarade i den :O men jag fick tillbaks den nästan med en gång! inte för att den är något att ha längre men har ju alla nummer i den.. Senare på kvällen gick jag till thai silk och myste med ***** :)  hihi.. & ja jag somnade ju på bussen hem igår så fick gå en bit!:O somnade runt ett inatt :(  Men idag börjar jag tio & jag gick upp jätte tidigt idag pga halsen.. och jag slutar klockan två. Vi ska även få vårat schema idag, LÄNGTAR tills jag får se det! 

Vi hörs efter skolan! puss

Dålig bloggning asså! Men jag har haft e...

Dålig bloggning asså! Men jag har haft en toppen dag, är nu på väg hem. Jag somnade på bussen så får gå en liten bit :) jag berättar mer imon om min dag efter skolan. Kommer dock vara död imon;) sen har min mobil gått sönder ännu mera nu så är as trögt att skriva. Men jag skriver imon, puss!


Kära läsare.. :)

Jag gillar min skola mer och mer, pratar med fler & fler också. Känner på mig att dom här 3 åren kommer bli jobbiga, slitsamma och tröttsamma men helt jäkla UNDERBARA! Vi kommer antadligen ha långa dagar, mycket praktik, osv. Men folket verkar helt awsome asså. :) Är så glad att jag hamnade där och inte på almås. Trotts att en gubbe av dom olika partiena som är i stan tycker att friskolorna bara köper in billiga elever och han sa att vi inte kommer bli någonting på det vi jobbar med nu. Han behöver ju inte vara så negativ! Vi gick nämligen runt i grupper idag och hade en massa frågor vi skulle ta reda på. Alla partiena tjatade sönder ;) Imon ska vi ut och vandra heladagen! Och på fredag börjar vi våra riktiga lektioner. Ser fram emot allt men jag vill gärna ha helg nu!! är döö trött redan nu :)

Fårse om jag tar en tupplur sen eller om jag åker in till stan & träffar Simone :)



Skriver igen när jag har tid!♥

Jag var typ hemma i en timma sen hörde Anna av sig så jag åkte in till stan och träffade henne + några underbaringar till!♥ Sa hejdå till Anna & det var skit jobbigt men jobbigast var igår. Hoppas hon kommer redan till helgen & hälsar på, om inte det så kommer hon ändå den24 september för då ska vi uttttt!! OCH jag tog även mitt legg IDAG! Hade knappt smink på mig och håret var ruffsigt & efter skoltid tog jag det. Ni kan ju gissa hur det ser ut, SOM FAN. Blev besviken like hell. Ska hämta ut det om några veckor, dom skulle skicka ett sms samma dag tror jag det var. Då ska jag visa er.. Ser inte ut som jag, ser ut som ett nulebarn! Som tröst av mamma sa hon att det bara gällde i 5 år! -.-

Jag är sjuk trött nu och hungrig igen! fårse om jag orkar gå upp och äta något, klockan tickar ju ändå iväg. Har inte blivit något roligt inlägg på länge, men ska göra det när jag orkar! lovar :) för just nu är jag bara så trött och lite trött på att blogga. Så jag skriver igen när jag har tid! PUSS SÅ LÄNGE. NI LÄSERE ÄR GULDVÄRDA!♥ glöm aldrig det ;)



Hellu, jag står nu och väntar på min bu...

Hellu, jag står nu och väntar på min buss hem. Har vart en lång dag och jag är jätte trött och hungrig, bara ätit frukost idag. Skolan idag var helt okej! Vi gjorde massa lekar typ och så. Sen fick vi reda på att när vi ska ha min stylist lärare på vissa speciella lektioner får vi inte ha smink! Jag kommer dö. Som hon sa, det kommer förstöra ens image! Och jag har väntat på en kompis nu i några timmar och letat efter Anna eftersom det var bestämt att vi skulle ses idag men har inte hört något av någon så nu drar jag hem och käkar sen sooover!


En psykolog talar!

Jag läste detta på internet & jag tänkte om någon är i den är situvationen så ge inte upp för såhär skriver en psykolog!

Hur märker du, att du är redo att börja älska igen?
När du börjar lägga märke till andra människor. När en annan person börjar träda fram inför dina ögon. Skuggarna drar sig tillbaka och färgerna träder fram. När man är i sorg ser man inte andra människor. Men när man börjar tänka: ”Hmm, vilken intressant person.” DÅ börjar man bli redo. Även om du fortfarande känner smärta i ditt hjärta börjar det att bli plats för någon annan därinne. Du kommer då att försiktigt och långsamt börja närma dig den person som väckt ditt intresse. Du kommer kanske att vara rädd för att bli sårad igen. Påminn dig då om att älska är att vara levande.


Anna ♥

Kan inte sluta tänka på att Anna flyttar i övermorgon, alltså på tisdag. Vet inte hur jag ska klara mig utan henne :( vi har umgåtts mycket nu det sista & allt. Har lovat henne att komma och hälsa på verkligen, och detta är inget jag bara säger. Du betyder så mycket för mig och jag hoppas verkligen du får det toppen på den nya skolan!♥





Bara för det ska jag göra mig chokladpudding nu :( och min näsa rinner och det kliar i ögonen. Djuren fäller så mycket och jag har ju ingen vägg som sagt så kan ju inte stänga in mig! :/

..♥..

Aaah jag har sådan mensvärk! inte roligt någonstans! :( & har inte något hemma :/ får överleva det ändå! Men jag har iallafall gjort ordning lite i mitt rum, tog ner lite saker osv. Blev skit tomt men sa till mamma att vi måste sätta upp något annat! :) och har städat. Kan ju verkligen säga att det behövdes!! Och nu när jag bara kommer ta det lugnt idag så kanske man skulle baka något? det var faktiskt längesen. Eller ta en lång promenad men musik i öronen? Bara vara lite för mig själv och tänka.


Känslor smälter, känslor svälter, känslor försvinner.


Party all the week.. & nu blir det skola!

Igår så slutade det med att jag söp mig själv under bordet igen, inte bra! haha men jag hade det rätt trevligt :) Slutade med att vi drog hem till Sam igen (shit vi har vart där hela veckan?!) Men jag trivs sjukt bra där med alla! Men alla drog typ vid elva, värsta tråkigt men så är det ibland så jag drog också hem! Satt ute i garaget med brorsan en sväng innan jag hoppade i sängen :) Har sovit rätt så bra inatt.. Idag blir det bara soft i think, söndag ju. Sen så bråkade jag med massa folk igår, blir så jävla lack. Förstår inte hur människor orkar? om jag nu vart en sådan hemsk människa så sluta skriv till mig? Någon måste ju vara efterbliven. Aja, jag försöker verkligen att skita i det! Ska bli rätt roligt imon även att skolan börjar dra igång och även få för alla! Jag har inte fått något schema än som sagt, men har även ett litet schema om vad vi ska göra hela denna veckan som kommer! Och imon börjar vi 09.00 och slutar 13.00 :) men är jätte nervös verkligen :) wish me luck!


Osäker..

Har precis duschat, sitter nu här med den kläningen jag köpte från H&M. Jag tycker den ser lite *** ut om jag ska vara ärlig.. den är genomskilnig längst uppåt och samma där bak. Jag vet inte om jag ska ha på mig den..                                        

Vad tycker ni? behöver lite råd!

About the school... :)

Blev aldrig någon uppdatering igår för jag åkte klockan nio på morgonen till skolan & sen kom jag hem halv fyra inatt :p och jag mår inte alls bra.. men jag hade sjukt kul igår kväll/natt! Ni är bara så bäst friends ♥ Hur som helst, ka berätta lite om hur det var att komma till skolan! Satt typ 100 tjejer i ett rum där jag gick in och alla glodde, haha. Pinsamt så skulle man ta fram en stol man kunde sätta sig på men så fick jag inte ner den, det var en sådan fällbar? aja skitsamma, sen presenterade sig rektor och lärare! Sen fick vi gå till våra två olika klasser, vi är blandade spa & fitness & stylister :P Men det skulle inte vara våra klasser helatiden när det gäller saker utan att man kommer i olika grupper sen? hehe jag fattade inte så mycket men det ska nog bli jätte bra. Kom dock inte i Jennifers klass :( och det är bara tjejer på hela skolan, och vi är ca 50 st :P snacka om att det kommer bli mycket skit snack, tror jag iallafall! Sen pratade rekton om något papper alla hade fått hem på posten innan om man behöver extra hjälp med något ämne tror jag det var och liknande, och jag har inte fått det och jag behöver ju verkligen extra hjälp i matte :O vet inte riktigt hur jag ska göra nu?? men iallafall vi ska typ vara ute hela nästa vecka också, typ i vandring i olika grupper för att lära känna varandra bättre :p det var lite smått om skolan, jag är nyfiken hur allt kommer bli!!


Och jag var med massa roligt folk igår, men jag förstörde mina byxor.. gick hål i dom!:(
jag skriver ett inlägg senare igen.. vet inte varför jag gick upp så tidigt idag när jag kom hem så sent inatt? och då spö regnade det verkligen! det var lite galet.. :) Mja idag får vi se vad som händer.

Och faan vad jag gjorde bort mig igår... :(




Jag har lite lätt panik!!

Har ju sådär sjukt ont i halsen & haft hela veckan. Nu börjar det komma vita prickar på halsmandlarna som är svullna och röda, kollade på internet och det är varproppar som bildas när man får hål i halsmandlarna och det tyder på halsfluss :( ÅH är så äcklad så det finns inte för det är INTE mysigt någonstans! Så ska jag till skolan imon och allt. Faan inte roligt detta!!

My dress

Här är kläningen jag köpte på H&M häromdagen. Priset var sjukt billigt.

Tänker nog inte använda den till vardags.. mer en partykläning :)


Jag somnade mitt i sängen innan när jag hade kypt ihop i foster ställning :O skulle bara glo ut egenom fönstret lite så sov jag i 2 timmar! hur ska jag nu kunna sova inatt? När det är skola & allt. Och ja, jag stannade faktiskt hemma. And i just thinking of you..

Söndag, eller torsdag?

Varför känns det som söndag..? haha jag tror helatiden det är söndag idag för skolan börjar imon, jag menar hur ofta är det att skolan börjar på en fredag? det är bara upprop så skolan börjar verkligen på riktigt på måndag, men whatever känns ändå så konstigt och jag kan fortfarande inte fatta att skolan börjar imon.. inte fått in det i hjärnan än :) bara sitter och fantiserar om vad jag ska göra ihelgen, nästa vecka osv.. så kommer det upp 'ops, det är visst skola då' haha.. Sam ringde innan och frågade om jag ville komma idag igen, men jag tror jag skippar det. Jag måste vara hemma lite.. Skulle ju kunna åka dit och åka hem tidigt men jag vet att det inte kommer bli så, kommer bli så att jag tar tolv bussen hem och kommer vara jätte trött imon :P Måste vila upp mig lite.. fast ändå har jag sjukt tråkigt nu!! och vill bara göra något, haha. nej men seriöst jag får nog bara vara hemma idag fast jag har lust att dra till stan och ha roligt istället.. jävla alla som ska hålla på!;)

Och snacka om att det var längesen jag hörde denna låten.. den är bra!



Jag har även börjat skriva av mig privat och inte bara i bloggen, för det går ju bara inteberätta allt i en blogg. Lovar om ni skulle se vad jag skriver så skulle typ 80% tappa hakan.. :)

You know, dont tell me that you sorry..

Ja är vell ingen mening att be om ursäkt för min urkassa uppdatering. Men jag har inte vart hemma inatt heller, men inatt ska jag vara det. Idag ska jag vara hemma hela dagen, vilket låter tråkigt som tusan men imon börjar ju faktiskt skolan. Och jag har blivit sjuk, inte kul alls. Har haft ont i halsen i 3 dagar nu men inatt blev det värre än innan så jag typ dör nu.. Känns spännande att börja skolan imon, men jag hade velat ha nya kläder nu vid start. Hade kännts bra och allt. Men no money and then no funny.. Så jag får komma till skolan såhär iallafall! sjuk och sliiiten.. har druckit i 4 dagar i rad nu så min kropp börjar balla ur. :P Idag ska jag ta det lugnt igen men imon kör vi igen! :D hem till Janina och hennes pojkvän imon efter skolan :) hoppas bara på att jag kan få lite fick pengar av mamma, behöver verkligen det imon. Har levt på andra människor hela veckan och ni vill inte ens veta vilken ångest jag har över det.. Men jag har verkligen haft så j'vla kul och mysigt dom här dagarna så det är sjukt :) har tillbringat min tid med Anna mycket, som ett avslut ungefär, eftersom hon flyttar snart. Jag kan faktiskt inte ens fatta det, Anna är en utav mina bästa vänner och så ska hon åka iväg.. men jag och Sam har lovat att hälsa på henne så ofta vi kan :) Kommer bara bli så jävla tomt utan dig gumman... :(♥ Kommer bli sjukt jobbigt..Men på lördag ska vi hem till en kompis som en sista gångs vi ses på ett tag, buhuu! :( Och ni vet, jag åkte till vårdcentralen imorses men det gjorde jag helt i onödan, kärringen som jag fick var skit otrevlig och allt hade blivit ett misstag så jag tackade nej till allt och drog igen, var skit sur. Ni förstår säkert inte vad jag menar men mamma hade bokat en tid till mig på vårdcentralen för en sak och så trodde jag att jag bara skulle komma dit och prata och få tabletter utskrivna, men så var det inte alls utan det skulle vara en gynundersökning.. hatar det verkligen, har så jävla dåliga minnen från det så tänker aldrig mer göra det förrän jag verkligen MÅSTE ni förstår.. Nu babblar jag även bara på, men jag känner att jag vill det & behöver det. Men skola imon ja, omg redaaaaaaaaaaaaaan!

Ni får en sötbild på min sötboll Tessi ♥

Tschoooo

Hej snyggingar;) förlåt för min uppdatering igår men jag var inte hemma som sagt! jag åkte aldrig till göteborg heller utan var med kompisar :) sovde över och så. Gissa när vi gick upp idag? klockan halv sju och vi somna typ runt tre! helt jävla död var jag :) och nu är jag hemma och har faktiskt inga planer för dagen..:O ska nog äta något till att börja med sen hoppa in i duschen och ringa någon rolig filur! hej så länge :)

Nu får ni 3 bilder på mig, hoppas det är okej! :O;)




Morsh!

Godmorgon! mamma har väckt mig hela morgonen när hon har hållt på i köket :P och jag gick upp vid halv elva. Ska snart hoppa in i duschen och bara tvätta av mig på kroppen. Sen hitta några schyssta kläder och käka frulle! det är regnväder idag igen men det ska vell inte få stoppa någonting..? nejdå! tror jag måste ringa Anna sen igen också, haha. Antadligen åker jag till göteborg idag ju så kommer nog inte blogga något. Mamma hade även bokat tid till mig på vårdcentralen på torsdag. Skaa bli skööönt att äntligen få komma dit! dock kommer jag få vänta jätte länge för ingen buss passade in. aja nu ska jag sluta babbla! Vill ni se hårfärgen nu förrästen?

Det syns inget på dom hära bilderna, men ska lägga in andra sen!


Ny hårfärg!

Wow, jag är inte blond längre. Fan vad ovant det känns.. alltid vart det typ. Nu är det mer mörkblondt. Eller typ, askblondt! lite grått i, blondt & brunt. Ni ska få se bild imorgon bitti. Hehe jag har lite ont i magen för vet inte om jag kommer trivas i det, men jag hoppas verkligen det! nu ska jag fan sova snart. I'm crazy.

Typ såhär ser det ut:


HOME!:D

Asså nu när jag kom hem hade jag 64 epost meddelanden, helt sjukt ju! haha. Jag har haft en helt great dag! var ju i stan med mamma och Love, skulle ju ta mitt legg som tänkt men man var tvungen att betala direkt och det kunde vi inte så förhoppningsvis blir det på fredag då skolan börjar och allt! ville verkligen sparka i något jävligt hårt, vart fly förbannad för fan vad mitt legg ska krångla! iallafall, efter det gick vi lite i stan och jag hittade en jätte SÖT kläning på h&m! måste lägga ut den imon för idag orkar jag inte ;) sen köpte jag hårfärg också. Sen träffa jag Nils, jätte mysigt var det. Senare drog jag hem till Sam och träffade Anna och Jakob :) hihi. Vi hade en soft kväll, drog till stan sen, sen till rydboholm oh sådär. Nu är jag hemma! och tänkte faktiskt färga håret.. vet att det är jätte sent för att göra det men vill verkligen! e nyfiken på vilken färg det blir! hihi. Och imon ska jag till göteborg, så aah haah! vi hörs imon på morgonen eller efter att jag färgat håret. Puss så länge!

Varberg<3


Kanske lite onödigt inlägg :P

Denna veckan börjar alla skolan och det känns.. konstigt! sommarlovet har gått så sjukt fort verkligen. Men vill bara säga tack till er alla underbaringar som får mig att vilja leva livet mera ;) Underbart sommarlov har det varit och snart börjar verkligheten igen! På fredag smäller det med andra ord ;) för mig! man kan ha sjukt kul i skolan också ju, right? haha måste vara positiv! aja nu ska jag stänga av datorn strax för ska ju in till stan med mamma & Love, ska möta upp Anna snabbt också! och jag hoppas verkligen inte att man måste ha med sig pengar och betala med en gång när man tar legg för då går det inte.. isåfall får de bli på fredag :(

Morning!

Godmorgon! vart vaken i en timma ungefär, haha jag börjar gå upp tidigt nu asså! tredje dagen i rad, så jäkla duktig är jag! ;) och gissa vad jag ska göra idag? JO jag ska ta mitt legitimation! äntligen! tar ju några veckor innan jag får hämta ut det men ändå :) efter det ska jag invänta nils, han kommer till borås vid fyra för han ska jobba natt här. Vi ska gå runt i stan och jag ska kolla efter hårfärg! tänker inte vara helblond längre. Ska leta efter en lite mörkare färg till mitt hår. Bara jag inte ångrar mig sen, för blond kommer bli svårt att bli igen och jag tänker inte slita på mitt hår på det sättet, räcker med plattången. Men sen ska vi bara vara och sådär, sen fårvi se vad jag ska göra! hihih ;) ♥



Nytt people=alltid roligt!

Är nu hemma igen efter en toppen eftermiddag/kväll :) träffat nya människor och så som faktiskt bor i närheten! lika roligt varje gång:) så nu ligger jag i sängen och är hungrig.. orkar dock inte ta något att äta, haha kanske gör det sen men allt är nersläckt här så lite segt! Vi har även fått kattungar idag, maya födde ut en död igår och tre levande idag! dom e klara om ca 8 veckor och är då till salu, dock är det perser ras så mamma tar mycket pengar för dom:P ni ska få bild på småttingarna sen när dom blivit några veckor äldre, nu ser dom bara ut som råttor, haha.

Nu kommer en hiss och diss! :D

Hiss!
träffa nya människor
jag bara älskar det, lika spännande och kul!! som jag skrev innan ;)

börja gymnasiet
jag ser verkligen fram emot att börja nu, åh! ska bli så roligt! skulle egentligen följa med jennifer imon och kolla på skolan men blir inte så tror jag eftersom vi inte snackat ngt om det mer och det var nio imon på morgonen så..

singelivet
ja för er som inte visst det så har jag faktiskt gjort slut med mikael... jag själv har velat hur länge som helst och vet du vad jag vill, jag älskar honom men jag känner att jag vill vara själv nu ett tag framöver!

Diss!
Mörkret
ja det närmar oss, för varje minut. Det börjar redan bli mörkt ute tidigt nu! men det är inget mot på vintern då det blir mörkt vid halv fyra.. usch!!

skulder
ja en STOR jävla diss till det!

Var nog allt för mig idag, vi hörs imon ;)

Nu ska jag dra igen! hörs ikväll :)

Hej! jag har hunnit vara hemma en timma och ska faktiskt snart åka igen :P ska träffa Anna i stan och prata lite med henne, hon flyttar ju nu den 24: de :( till en folkhögskola. aja hur som helst, hinner jag aldrig vara hemma! men lovade mamma att komma hem till kvällen. Är ju min sista vecka för sommarlov och då ska jag nog bara ta det lugnt & vara hemma för det mesta. Har även vänt tillbaka på dygnet helt nu, känns jätte bra eftersom det är igång nu på att göra det ;) Jag har iallafall haft en toppen helg :) ♥ Och samma dag som skolan börjar så har jag blivit bjuden på en fest med kompisar, till kvällen då dock. Kommer bli roligt! Jag måste även sätta fart nu med att sminka mig och platta håret, så vi hörs till kvällen igen när jag har mer tid! och även mer tid till min familj!

Bilder från pappa!














Hos dady!

Sitter nu framför pappas bärbara data och jätte sega internet! har även ont i huvudet :( men jag kom till pappa för några timmar sen, och vi har grillat och jag har busat och läst saga för Linnea :) har även tatt lite kort, men dom kommer upp imorgon bitti när jag kommer hem! eller på måndag:) har även tänkt på en sak. Nu när jag faktiskt är iväg & typ inte kan ta mig härifrån så är det hur många som helst som frågar om man vill ses eller komma på fest :p kan det inte vara så när man är hemma och har tråkigt? utan alltid när man är upptagen :/ lite tråkigt! men jag ville bara uppdatera mig snabbt, hade även tänkt ta en kall dusch sen! är sjukt trött för gick upp vid halv nio idag tror jag det var och blö orkar inte hålla uppe ögonen längre och klockan är BARA sju! inte okej.. :P VI HÖRS SNART IGEN :D:)

Hej! Jag har haft en bra kväll/natt igår...

Hej! Jag har haft en bra kväll/natt igår så jag tror inte på fredagen den 13 längre :p haha.. Jag är på väg mot staden nu och där ska jag ta bussen till pappa :) han och min lilla syster hämtar upp mig i ullricehamn. Ska bli mysigt och jag förväntar mig käk! Haha är sjukt hungrig ;o får se om jag sover där, men tror det. Annars blir det fest i borås:) haha vi hörs sötnosar ;)


Ha en toppen helg nu!♥

Hej sötnosar! idag gick jag upp vid ett, vilket tyder på att jag sovit i 12 timmar! kommer inte roligt sen när skolan börjar kan jag säga er.. men jag är vell inte den ända som kommer ha problem med det :P och jag kommer inte vara hemma på hela helgen :O haha jag ska bort! hihi. Kommer mobil blogga! lovar jag :) har även LOVAT er att jag ska göra ett videoinlägg när jag kommit hem efter helgen :P för nu hinner jag inte! ska även berätta sen vad jag gjort när jag kommer hem på söndag/måndag :)


Hej :) just nu mobilbloggar jag trotts att...

Hej :) just nu mobilbloggar jag trotts att jag satt vid datorn innan. Kom hem vid nio ungefär och kvällen var helt okej :)<3 träffade goa människor och allt. Ett år kvar tills nästa torsdagskvällarna börjar dock.. Var mest med malin helakvällen och tjötade. :) alla skryter om krogen och snart Jävlar ska ni oxå få se mig där! :D vänta bara! Nu ligger jag i min säng och kan inte, trodde jag kunde innan men nej. Tänker för mycket och planerar redan nu vad jag ska äta till frukost imon.. Gissa vad? Jo ägg på macka med kaviar! Jami! Haha jag skriver imon igen, Love ya!


Boråås <3

Hem till världens bästa Simone nu och sen träffa världens bästaste kompisar i stan, ni gör verkligen mitt liv, hoppas ni vet det!♥♥



Skjorta och shorts från ginatricot!

Suck...

Hur kunde jag veta och känna på mig det? blir alltid något ivägen! är så himla trött på det! Har vart tänkt att jag skulle ta mitt legg i två veckors tid nu men mamma kan inte! förstår varför men ändå säga att vi ska gå och ta mitt legg i 2 veckors tid och sen samma dag så blir det inte så..  Och jag åkte hem nu vid elva för jag har inte sovit hemma inatt. Och så blir det såhär.. men aja, jag ska ändå hoppa in i duschen alldeles strax för ska åka hem till Simone & sen ska vi åka och fika! sista torsdagskvällen idag också, inte ens en aning om vem som spelar.. Spelar ändå ingen roll!



Detta testet gjorde jag igår, men åker ut idag!:)

2010
Hur har året 2010 varit för dig? Helt galet bra!:)
Bättre än förra året? JA!
Har du träffat några nya vänner? jaa:)<3
Någonting du aldrig kommer glömma från 2010? eh ohja!
Har du flyttat under år 2010? nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? haha jaah
Har du kysst en främling? mjaanjae

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit 2010? oj, både bra och dåligt..
Har du varit kär? ja
Har du sagt jag älskar dig till någon? yes
Har någon sagt jag älskar dig till dig? japp
Har du haft ett hemligt förhållande? haha neeeej :P

SORG&HÄMND
Har någon i din närhet tagit självmord? nej
Har någon i din släkt avlidit? nej
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? nej
Har du varit i slagsmål? aa

PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar? aa:/
Har du skämt ut dig? JA XD
Har du ljugit för en vän? ja
Har du varit ute en hel natt? ja!
Har du blivit tagen av polisen? nej!
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? aapp!

SKOLAN&FRITIDEN
Vilken skola går du på? ska börja på drottning blanka som sagt
Har någon varit elak mot dig i skolan? ja
Hatar du någon i din skola? inte vad jag vet än, haha.
Har du haft alla rätt på ett prov? neej
Har du förlorat en vän? ja :/
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? ja :)
Har du gått bakom ryggen på en vän?  njae?
Har du ljugit för en bästavän? nej
Har du många killkompisar? många? inte för många iaf :P

FEM SKULLE:
Skulle du vilja vara längre? nej!
Skulle du vilja väga mer? nepp
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon? nej
Skulle du vilja ha sex med en kändis? haha vem skulle inte vilja?
Skulle du vilja dricka dig full nu? njae har huvudvärk as hell!

TIO KAN:
Kan du röra på öronen? aa:P
Kan du slicka dig på näsan? nej
Kan du kolla i kors med ögonen? japxD
Kan dina föräldrar lita på dig? jadå
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? aa
Kan du vara på fest utan att dricka? njae xD
Kan dina vänner lita på dig? japp!
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? nej xd

FEMTON HAR:
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? ja
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? ja
Har du ett syskon? flera
Har du varit full den här månaden? haha flera gånger, ops!
Har dina föräldrar ljugit för dig? har dom säkert :P
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? njae
Har du borstat tänderna den senaste timmen? aa
Har du pussat någon som är fyra år äldre? aa
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? aa
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? aa
Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? japp
Har du ljugit på någon fråga än då? nej:P

SJUTTON VEM:
Vem är din bäste vän? Har flera!
Vem älskar du? hur många som helst, galet! <3
Vem vill du bli full med? ..... XD
Vem är den bästa artisten? shiit, många!
Vem pratade du senast i telefon med? Anna :) eller var det mamma? :P xD
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? Mamma eller till något fattigt land. På tal om det var det en utländsk kvinna som kom fram med sitt barn och gav min kompis en ros, utan att säga något först. Sa till henne att hon måste betala för den. Hon gjorde det och kvinnan sa att hon behövde pengar till sitt barn.. barnet såg magert ut och hon tackade så mycket.. hemskt.
Vem är snällast i världen? Simone :D
Vem vill du prata med?ehm..
Vem sov du med senast? Simone
Vem såg du full senast? Min granne
Vem vet allt om dig? Ingen vet allt^^
Vem kysste du senast?
Vem kramade du senast? Simone
Vem kan berätta allt för dig? Dom som vill :)
Vem kan du berätta allt för? Simone :)

ANNAT:
Vad blir ditt namn baklänges? Airotkiv
Har du gjort en snöängel i år? Aow
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? i några timmar eller ett dygn
Har en dröm gått i uppfyllelse? JA!
Tycker du att sengångare är söta? hur ser dom ut? :P
Har du någon gång testat karate? nej :P
Första sporten du gick på? fotboll
Minimorötter eller pommes frites? minimorötter :P
Vad längtar du mest till just nu? många saker..
Hur gammal har du tänkt bli? så gammal som min kropp vill?
Har du haft vattkoppor? ja
Vad drömde du inatt? en skum jävla dröm om min pappa
Vilken tv-serie är bäst? 2 and a half men
Vad åt du senast? två mackor
Vad är du mest rädd för i hela världen? att bli lämnad ensam
Läser du på baksidan av mjölkpaketen? nej
Vad har du för färg på ditt påslakan? rosa
Bikini eller baddräkt? Bikini
Snyggaste läraren? ingen? :P
Är du mörkrädd? Ibland
Har du någon gång haft på dig ett par trosor? nej :o-.-
Riktig gran eller plastgran? jag föredrar riktig gran men plastgran blir typ enklare
Tänt eller släckt när du ska sova? SLÄCKT.
Godaste drickan till frukosten? Juice
Har du spelat tjej i en teater? aa
Duscha eller bada?  Duscha
Har du gråtit i skolan nån gång? Aa
Hur tar du dig till jobbet? -
Sjunger du på toa? ibland:)
Vilken färg har din jacka? har en jeans jacka
Använder du långkallingar? på vintern :P
Är du höjdrädd? nejdå ;)
Vilket land vill du åka till? alla
Vad var det senaste som fick dig att skratta? typ på msn :P
Vad ska du göra NU? svara på frågorna :P
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? ja
Har du sett din bästa vän gråta? ja <3
Vilka vitaminer åt du när du va liten? c vitamin tror ja, eller d xD haha
Har du fått någon komplimang idag? aa:)
Har du varit med i en rättegång? nej
Är du polare med grannarna? aa några
Vilka språk talar din mamma? Svenska?
Vilka länder har du bott i? Sverige
Senaste piercingen? naveln
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? idag
Gay?nää
Har du däckat/spytt för att du druckit? aaa..
Har du täckt någons hus med toalettpapper? ofta? :P
Suger det här? aaa faan segt xD
Har du varit på stranden? jaa
Har du haft en stalker? njae? typ:P
Minns du din/dina musiklärares namn? aa
Hur bra är din syn? bra tror jag
Har du varit på ett party? hhha mm :P
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? Kan tänka mig det.....
Har du varit utomlands? nä
Vilket är de bästa bröllopet du vart på? på min mosters :)
Var är dina syskon just nu? ute, på rummet :P
Vad var den senaste drömmen du minns? orka :P
Vilken tid gick du upp i morse? tio typ
Vad ska du göra i helgen? skulle på grillfest, men det blir typ inte så så jag vet inte!
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? är i en park och äter godis :)
När var du riktigt sjuk senast?  innan sommaren
Vem är den senaste kändisen du tog på? vet ja inte du!
Vad finns i din bakficka? inget?
Har du färglinser? nopp
Vad gjorde du kl 2 inatt? kollade film
Vad är det första du gör på morgonen? går på toa
Vad ska du göra efter det här? chilla

Jävla skulder hit och dit!

Nu är det två timmar kvar innan min buss går in mot stan & jag är redan färdig.. vad ska jag göra under två timmar? fan vad segt det känns! Pratade med mamma om Polen innan men hon undrade hur jag skulle ha råd med det eftersom jag har fått en skuld sen jag jobbade förra sommaren, tror jag nämnt det innan men det är bara för att jag inte betalade pensionpengar(!!) och jag visste ju inget om sådant så heja heja på mig.. skulden är på 1500 kr och vad ska jag få dom pengarna ifrån? betalar jag inte det förrän den 14 november eller vad det var så kommer jag hamna på kronofogden och det vägrar man ju, eller hur?! Kommer få betala med mitt studiebedrag och känns inte kul alls :( för dom pengarna behöver jag ju till annat. F-A-N V-A-D J-A-G B-L-I-R L-A-C-K P-Å M-I-G S-J-Ä-L-V.. Har iallafall svarat på kommentarer och sådant, ni är jätte söta ♥
Ni ska även få se en outfit bild ;)




Jag har typ inte tid att blogga men nu har jag!

Godmorgon :) längesen jag skrev ett morgonsinlägg när jag var hemma, right? haha. aja, jag hade ca 15 sms imorses när jag vaknade och kollade på mobilen. Shit, sover inte folk på natten längre? :P haha. Tony smsa mig igår och fråga om jag vill följa med till Polen i november med några kompisar, hur kul låter inte det? :D kostade bara ca 700 kr med allt och inte alls dyrt.. får kolla hur min ekonomi ser ut då & jag hoppas verkligen kan följa med! sen han janina skickat typ 8 sms :P sen ringde hon och hon skulle hem till nicoleboll idag och ha kul, frågade om jag ville joina & skulle vart super roligt men eftersom jag IDAG ska ta en fika på stan & imorgon ska jag äntligen ta mitt legg! och det ska jag göra tidigit, så det blir rätt tjajt med allt. Grill festen som skulle bli av på lördag struntar jag i, för Simone ska ju flytta och det blir också för tajt. Haha värst vad allt blev tajt :) Mamma har även äntligen fått hem aceton så jag kan NU fixa min naglar, haha det första jag gjorde idag när jag vaknade var att fixa naglarna så dom är redo för att målas om på nytt ;) Igår var jag även i stan en snabbis med Simone, gick förbi ginas fönster och fick panik :p så mycket snygga kläder dom fått in och är speciellt en tröja jag fallit för! 
Alltså denna! Jag vill haaa!♥

Polen i november...?


Ett film tips!

Har sett filmen Rember me idag och en till, och två igår. Men Remember me var bara så bäst.. Så den kan jag tipsa er om ni vill gråta lite! hihi


Hej bloggen! E fortfarande inte hemma men ...

Hej bloggen! E fortfarande inte hemma men mamma ringde precis och sa att jag kommit in på drottning blanka igen! ÄR LYCKLIGAST I VÄRLDEN!


Förlåt för att jag har svikit er idag igen...

dsc01153 (MMS)

Förlåt för att jag har svikit er idag igen, men jag har knappt vart vid datan. Har vart hemma och vart barnvakt en snabbis sen har jag vart med simone:) är nu hemma hos hennes pappa och vi ska kolla på film nu! As chill. Vi tog även ett glas pinacolada som på bilden;) vi hörs imon! Lovar att uppdatera mer när jag har tid:) puss!


Godkväll :)

Jag gick och la mig en stund runt sex tror jag det var, & gick upp för en stund sen. Skit trött efter kvällen/natten ju. haha. Saknar även Simone jätte mycket, inte okej!:( Men vi ska kanske skulle ses imon, om inte hon ska iväg och fiska då. Annars hjälper jag henne att packa imon eftersom hon flyttar om en vecka :P men aja, ikväll händer iallafall ingenting roligt, ska bara sitta här och sega eftersom jag sov innan så kommer jag nog inte kunna sova så mycket inatt :)

Jag vill åka & sola...

Ajaj i magen för cider!

Har märkt att jag inte längre kan dricka cider, för varje gång jag gjort det nu det senaste så har jag fått så sjukt ont i magen så jag vill dö!

Det är skit gott men min mage tål det verkligen inte.. vad tycker ni om 7.0 cider?



Hemma från götet ;)

Är nu hemma från göteborg och jag vill bara säga att jag hade det skit trevligt! var ju på en slags fest med Simone och det var rätt roligt :) har inte så mycket mer att säga om det bara att det var kul ;) bara att jag fick så sjukt ont i halsen inatt och har fortfarande det så jag börjar antadligen bli sjuk :S iinte alls kul! och jag vill bara säga tack till Simone för att du är en sådan underbar vän, sommarlovet med dig har vart helt super!♥ dom gångerna vi har umgåtts iallafall! Och nu är pengarna helt slut och det är regnväder ute. Typ ett bra avslut av sommarlovet ;) men det är ju faktiskt inte riktigt slut än!! en vecka kvar ungefär :) Simone skulle på maskerad på torsdag, man skulle klä ut sig till zigenare? haha jag kanske ska med på det, jag vet inte riktigt än men :P och så var det något grillparty på lördag. Det blir nog sista helgen för allt festande på ett bra tag då :) känns som om jag druckit/festat i flera veckor i rad nu :P aja, jag bara tjatar en massa onödigt men som jag känner att jag vill skriva ;) ska bara chilla nu iallafall! fårse vad resten av veckan har att erbjuda..



Hejdå Borås, Hej Göteborg! :D


Hej<3 är just nu inte hemma men ska åka ...

Hej<3 är just nu inte hemma men ska åka hem alldeles strax:) ska ta en dusch, sen leta fram några kläder, föna och platta håret. Sätta på mig lite smink och sen dra till göteborg med Simone :) ska bli roligt, hoppas jag! Skickar ett smsinlägg till sen när jag sitter på bussen till gbg:) puss på er<3


Dåligt med bloggning.. :/

Fan vad dåligt jag har börjat blogga, förlåt mig! men jag har ingen lust. Måste få lusten tillbaka, eller hur?! för just nu skriver jag ju bara lite kort om min vardag och inget annat, måste ju vara jätte tråkigt för er liksom! men jag vill ändå berätta nu vad som jag gjorde igår.
Jag åkte in till stan, träffade Anna där och grejer. Lite senare kom Mikael & vi drog upp till en kille som Anna och Kevin kände, vi var där och typ drack lite granna, var rätt trevligt! men grejen är den att jag missade när freddie sjöng igår!! har verkligen ångest över det för det är ju så stort för honom och hade ju lovat att komma och titta. Känner mig skit taskig och försökt skicka sms men han svarar inte :/ förlåt!♥ hur som helst så drog jag och Mikael sen när det började komma lite mer folk. Och är nu hemma och tänker att det är only 2 veckor kvar tills skolan börjar. Eller knappt det, vissa börjar på måndagen den 16, eller 18, eller 20. Jag börjar den 20:de. Vet inte om det blir almås eller drottningblanka.. står förtillfället kvar på almås :( 

Min frukost!♥

IDAG & IGÅR

Hej! Jag orkade aldrig uppdatera igår så därför det inte blev något inlägg :) hade inte ens möjligheten om jag ska vara riktigt ärlig.. men jag ska inte ens ta mitt legg idag iallafall :( brorsan skulle iväg och mamma typ kunde inte eller orkade inte åka in till stan idag med bara mig så vi ska ta det nästa vecka istället, men då hoppas jag verkligen att det blir av! för jag MÅSTE ha mitt legg!! Snart ska jag in i duschen & sen be ge mig mot stan. Ska träffa Anna och antadligen många fler. Sen vid åtta blir det att stå längst fram vid scenen och glo på freddie :) aja, nu ska ni få dagen igår i bilder! iallafall några bilder :)









Uppe med tuppen :)

Åh, fan vad dum jag är! skrev ett inlägg nyss men det försvann för jag hade glömt och publicera det! så får bli ett snbbis inlägg nu får snart går bussen! ska med Simone till vårdcentralen & sen ska vi åka in till stan och vänta på tåget till skövde! har med mig kameran så kommer bli några smarriga kort idag som ni får se när jag kommer hem runt nio tiden ;) har dock inte ens sovit inatt, så kanske jag svimmar av trötthet ;) haha aja vet hörs ikväll! Ha en toppen dag!♥


Bildkälla!

Inte haft någon lust att blogga idag..

Men jag har vart hemma heladagen, gick upp vid två :O Mamma sa att jag fått hem papper om drottningblanka, och att hon skickat in det nu att jag vill då där igen. Jag hoppas jag får svar snart igen om jag kommer in igen eller inte. Kommer bli skit ledsen om jag inte gör det :( men har ju redan vart intagen där så jag tycker jag borde få bli intagen igen.. men beror ju helt på om det finns plats :( men hur som heslt, Janina och hennes pojkvän ringde innan idag och frågade om jag ville följa med på laserdome, men jag skulle aldrig hinna i tid då doom skulle dit, men sen erjböd dom mig skjuss men jag sket i det! men skulle nog vara kul att testa det någon gång :) Jag, mamma och Felicia var ute och sprang innan en liten runda med! det var inte så jobbigt att springa men fyfan det kändes som om jag skulle spy efteråt! var så sjukt längesen jag rörde på mig. Kom ihåg då jag spelade fotboll regelbundet och gymmade, utan rökning, vem hade världens bästaste kondiotn då tro? haha. Sen ska även mamma, jag och brorsan in till borås på torsdag och ta mitt och hans legg! ska bli så sjukt jävla nice, har riktigt längtat efter det! fast vi får ju hämta ut det efter några veckor.. typ perfekt till dagen då jag ska ut på krogen ;) wiho längtar ihjäl mig!! Imon ska även jag och Simone åka hem till våran kompis Nils i skövde, ska bli roligt! vi åker dock tidigt, eftersom vi båda måste hem samma dag. Aja jag kanske skriver lite senare, om något kul!;) ♥

Hem ljuva hem

Har vart lite överallt idag. Men har vart en bra dag iallafall, när jag kom på andra tankar än bara problem :) nu är jag jätte trött och jätte hungrig, inte ätit något på hur länge som helst. Vi hörs imon igen! för detta inlägget blev lite tråkigt. Men ska fortsätta min kväll på msn och lyssna på musik, sen gå in i syrrans rum och sova! Puss♥

Hur kan det bara vända så?

Jag mår inte alls bra.. för någon dag sen kändes livet underbart. Nu känns det precis tvärtom! jävla skola åt helvete..

Kom in på almås.. VILL INTE! ;'(

Jag är så jävla ledsen.. Jag hade glömt att jag tackat ja som reserv på almåsgymnasiet, och nu har jag kommit in där. Det är också stylist men en kommunal skola, och jag känner inte någon där. Mamma ringde och pratade med någon, dom sa att det var inte alls lätt att byta tillbaka. Så vi skulle få hem skickade papper idag, där jag ska fylla i att jag vill gå på drottningblanka igen MEN jag blir reserv. Så nu blir det altså helt tvärtom. Och snart börjar skolan så jag vet fan inte hur det kommer bli :( :'(

Film :)

Jag och Felicia har ju sett två filmer idag redan, men snart ska vi se en till! Fast jag har ju redan dock sett den på bio.. Sex and the city 2 ;) ska snart gå och göra mig en kvällsmacka. Har knappt ätit något på heladagen. Bara frulle med Simone och sen lite hallonpaj! inte vart hungrig heller så kanske är dags nu! Efter filmen blir det sova, är jätte trött! Hade velat sova för flera timmar sen, men kan inte. Vi hörs imon när jag vaknat!


Jag har bara mig själv att skylla, bara mig själv..



Vinnare av veckans blogg (avslutas lite tidigare)

Eftersom jag bara har haft en dag som veckansblogg på hela veckan så var det inte många som var med!


Tyckte ni hade en VÄLDIGT bra blogg! och nu eftersom jag är så efter så vet jag inte riktigt hur det går till när man anser någon som vinnare, men jag tror detta blir bra! haha. För att komma till denna blogg, klicka här!

Movie-time!

Märker att det går trögt för veckans blogg. Jag har ju som sagt aldrig haft det innan, så vet inte riiiktigt hur det fungerar. Men jag kanske lär mig med tiden, right? ;) Har kollat på en skräckfilm med sis, Rec 2. Den var äcklig! & vi har bestämt oss för att se en till film, Tai hong. Men först ska vi gå till OKQ8 som ligger typ 2 km härifrån och köpa något gott! hehe så altså en skön slapp dag! :) vi hörs senare ;)



Är ni mycket för skräckfilmer?

Aldrig haft en veckansblogg innan, så tänkte ha en nu! innan söndagen är slut ;)




Ni är bäst♥

Jag är jävligt trött efter gårdagen. Var ju med Simone & Anna, var så jäkla kul! vi röjde nästan helanatten tills det var dags att åka hem! Har även lovat Simone att skriva vad som hände igår på bloggen, altså om Anna. Hon var rätt borta igår och hon var så jävla rolig, inte skratta så mycket på länge! Hon trillade framför en bänk när hon skulle springa till den, hon hittade en katt som hon skulle gosa med, när vi ropa att bussen kom så tog hon katten under armen sådär spontant och skulle ta med den till bussen. Kanske inte låter så kul, men när man ser de och är med, fyfan ja trodde jag skulle dö! :P Jag vill bara tacka för kvällen brudar, ni är bäst!♥  Skriver mer senare för Simone är fortfarande här. Kram!


Är inte bakis idag, men har testat dom här innan, hjälper inte, inte på mig iaf!

RSS 2.0