så trött.

Jag kan inte sova, för jag är helt chokad. jag läcker mjölk och jag mår nu som sagt bara skiiiit

Det sura äpplet

Ja, usch vad jag var trött igår kväll. gick och la mig lite innan tolv, och då ringer simone och säger att hon måste sova här inatt! så hon kom vid tolv, men vi snackade typ inte ens utan bara raka vägen till sängen x) och fattar inte vilka idioter det är som sprider dom jävla ryktena om henne? har folk verkligen inget bättre att prata om? hatar fula rykten överhuvudtaget. Så imorses åkte hon hem till sin mamma, och jag gjorde en ansiktsmask och kokade kaffe, smsade med Nils och sådär. Jag och Simone hade tänkt att åka dit nästa helg igen, och stanna hela helgen ungefär. Vet inte vad vi skulle göra? men Simone sa något om rollspel och fest, ja vi fårse vad det blir! Men jag ser faktiskt fram emot det. Men annars idag har inte hänt så mycket. Jag har bara gått runt i min morgonrock heladagen. Pratat mycket med mammsen och sådär. Och imon är det ju praktik, helaveckan utan madde. tror jag vill försvinna ett tag eller typ bli sjuk. Men jag får bita i det sura äpplet helt änkelt och tänka att det kan vara bra att komma hemifrån, hade ju vart värre och sitta hemma heladagarna och låta tankarna äta upp en ;s oh alla är hemma ska vell gå och lägga sig snart, men jag funderar på att se en film som börjar kl 21. har ingen lust att komma till drömlandet än, även fast jag kanske borde för att orka upp imorgon. Och detta inlägget känns typ sådär onödigt, men jag har inget bättre för mig, vilket jag önskar att jag hade. Kanske borde ta mig i kragen och våga träffa den där i borås istället, hatar att jag är så feg. :/ aja, ni alla får sova så himla gott sen när ni väl somnar, för jag tvivlar på att jag kommer göra det.

1 advent

What I did to you was hurtful  What I'm going through is hurtful    1 advent.
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

1 advent! <3

omgg, haha

Okej, nu ska jag berätta min dag, hah!
Jag och Simone fick typ ett ryck igår om att vi skulle åka till skövde idag vid klockan åtta på morgonen, så vi gick typ upp vid halv sju och gjorde oss i ordning.. sen när vi väl är inne i stan och ska åka till herrljunga så går de inget tåg! haha så fail så vi fick vänta i en timma, sen åkte vi dit och bestämde oss för att INTE att handla upp våra sista hunda kronor, men vad gjorde vi inte? köpte hur mycket godis som helst och käkade på tågen till skövde, det var rätt roligt, när vi väl var framme satte vi oss på donken och käkade xD haha, sen gick vi till h&m och provade lite kläder..eller, simone rättare sagt. Har hittat en as snygg klänning från H&M soom jag är så jävla sugen på, vill ha till nyår! det är en indisk klänning, so nice! kan ju alltid önska i julklapp. Sen var vi med Nils, ooch vi hade tänkt gå runt i stan en stund med han men Simone kunde inte gå pga utav sina häöööga klackar, så vi fick åka hem till han. HAHA just det ja, när vi var där mitt på torget i skövde bland julmarknaden så snubblar hon, trodde ja seriöst skulle dö utav skratt! haha gud. men när vi var hos Nils så gjorde vi inte så mycket, pratade mest och sådär, det var trevligt! men så skulle vi även åka hem, och när vi kommer till herrljunga så går det inget JÄVLA TÅG! vi fick vänta 3 fucking timmar på det fitt tåget,och det var inte kul. fick världens ryck och skällde ut allt som kom i våran väg! men sen på tåget hem var de roligt, hhö rött läppstift  x) sen så  var det att välja mellan att vänta på bussen hem till svaneholm i 2 timmar , eller åka till viskafors och gå hem, så vi valde att åka te viskafors, simone skulle träffa en kompis, så jag fick gå hela långa vägen hem, typ en halv mil. men det var riktigt skönt faktiskt. lyssnade på skrikande musik, och jag är så jävla trött nu så det känns som om jag är full eller något! haha, men vi skulle egentligen till jönssonlligan, (en klubb) för det var ngn slags festival där eller ngt, men blev inte så.. Men när jag gick på vägen hem, så slängde jag en slängpuss till himlen! till min lilla.
<3

.....

Vila i frid, min ängel.

.....

Vila i frid, min ängel.

vaccin

Tog även vaccin sprutan idag för influensan, har sjukt ont i armen nu, högerarmen så går inte så bra med att skriva eller något, men det har jag inget problem med. Just nu tänker jag bara på imorgon, är riktig ledsen över det.. vet inte vad som direkt kommer hända heller eller så. Mamma ska iallafall följa med, är så glad över att ha henne, även fast vi inte alltid går ihop.. Känner mig inte alls positiv till något mera.

the hell and the heaven...

Det luktar mat i hela lägenheten, fy vad jag är hungrig! och maten e alldeles strax klar. Vart i skolan, som vanligt, hade utvecklingssamtal igår och det gick sådär, men min lärare e så fett dryg så de spelar ingen roll, han sa ba att jag struntar mkt i idrotten och bara går från skolan och blabla.. sen idag var även idrottsläraren på mig och fråga varför jag aldrig kom, jo för jag vill inte! får inget betyg i de och jag vill inte slösa min tid på det.. då hånskrattade den anda läraren, helt cp! sen på svenskan elr vafan de var så kmr de en annan lärare och ska hålla på tjata;s pallar inte med dom! jag väljer ju hur jag vill göra, jävla fit :@ .. Men iaf.. ska inte till skolan imon eller på fredag. Kommer nog inte sova ett skit inatt. INTE NÅGOT. upp kl 06.00 och ta de där tabletterna sen åka ;( undrar hur jag kommer må efteråt. Hade tänkt och gå ut på fredagen men är vell ingen höjdare för jag kommer hata det här, hur kul blir de då om man ska dricka dagen efter.. vet inte hur ja kommer kunna gå vidare efter imon, d är jag verkligen helt ensam..och nästa vecka på praktiken skulle madde vara borta hela veckan, så jag blir själv!! vet inte hur ja ska klara de för orkar inte med den häxan där. ngn kan vell rädda mig ;(

nu blir de mat och sen sova.

beslut

Har bestämt mig, och jag är ledsen för beslutet men jag är inte sugen på det.  Kanske bara i början, men inte hela livet och inte utan mina vänner..kommer bli borta enhel del från skolan denna veckan, eller.. 3 dagar. Kommer bli den värsta veckan i hela mitt liv.. men det är bäst såhär.

bio :)

Vart och kollat på New moon med sis idag. Mamma och sis skulle egentligen gå, men så fick jag gå istället för jag hade inget och göra, och jag tänkte först att jag inte ville se filmen.. men är glad att jag gjorde! är helt såld varje gång. hihi nu längtar man bara tills nästa kommer ut, om ett år. Filmen var toppen :)!

Bild på Bella & Edward ;)

broken

Jag är helt trasig! orkar inte bråka med dig mera! vad har jag gjort egentligen för att du ska behandla mig såhär :'/
Och jag är så jävla dum i huvudet som verkligen tror på att det kommer gå nu. fuck no för du bryr dig inte ett skit!
Jag har även en jävla ångest.. nu när det är rätt sent påtänkt så vill jag inte längre. Vad ska jag säga nu?
känns som om jag vill gå under jorden för gott, känns som om jag blivit mindre värd pga allt. Jag orkar iaf inte ha det såhär. Det ända jag har kvar är tomma ord

;(

Nej, jag förstår inte.

babbel


Känns som man försöker, men det går inte. Jag vill helt änkelt inte vara med längre!
Har struntar i praktiken.. måste ta tag i det imon. Är inte madde där så vettefan vad jag ska göra. Finns inget att göra där och kommer i nytt folk helatiden, så imorses var jag där en sväng, men gick därifrån lika snabbt! ingen jag direkt kände eller pratade med var där.. känner att jag verkligen inte, tiden segar när man är dä ;( känns som om ingen förstår heller. Funderar på att byta.. känner inte för att vara på någon bondgård längre. Men måste dit imon och hoppas som fan att madde är där ;/! och fredag. På fredag åker jag antadligen till min pappa. Han har bara 2 säten i sin bil, och han skulle hämta Linnea så jag får ta bussen. men jag vet inte ens vart jag ska hoppa, för är mitt i skogen i tvärred! Vet inte hur länge jag stannar, antadligen hela helgen för vad ska man göra här i den ruttna hålan med alkoholister överallt? Och jag måste vaccinera mig, och det får jag ta tag i själv, men mamma hjälper alla andra hä hemma men nej jag får sköta mig själv! känns som om man blitt mindre värd bara för det där. Men iaf, jag fick ju papper från skolan men det tappade jag bort, så fick jag ett nytt men sen hade vi prakikvecka så har inte kunnat lämna in ngt vaccinpapper.. Får göra det nästa vecka om det inte redan är försent, och jag tror inte ens på svininfluensan, utan att folk överdriver rätt rejält, men varför inte vara på den säkra sidan och ta den? om jag ens får gjort det. Och jag ska behöva ställa mig laga mat tills imon för det ända jag ätit denna veckan är frukt och mackor, det klarar man ju sig inte på ;s fast jag lagade lite innan när jag kom hem, hade ork. Även fast jag inte vart på praktiken nu är jag sjukt vansinigt trött, vill inte vara trött, jag vill orka med saker och få dom gjorda! Men vad gör man när lusten inte finns där längre.. Var även hos Emelie en sväng innan idag, efter att jag drog från 4h, så satte vi hennes pappas säng och bara var. Hon gick och köpte cigg i ösregnet, och jag med då :P Hatar regn, det har vart regn och mörkt nu i flera veckor känns det som! jag vill ha solen tillbaka , hur svårt är det att fatta :( Men nog grubblat om det.. det ända jag gör är fan att grubbla över saker ;s
bjuder även på en mongo bild :)  Bjuder även på en mongobild :)


Dåligt..

När man mår såhär är det inte kul :(
Mår fett illa och känns som om huvudet ska sprängas av huvudvärk! har ingenting hemma heller.. och inget hjälper oavsett. Har praktik imon igen och vettefan om jag pallar de ;/ men jag måste vell. Mamma tror vell inte på mig att jag mår skit just nu. Vill ha ett glasvatten, alvedon & en stor säng att sova i. :/ sover dåligt på nätterna för måste pissa hela tiden känns de som. Vaknar runt 3 och är kissnödig, orkar inte gå upp, vaknar vid 5, orkar inte, går upp vid sex för skolan/praktiken.. dåliga nätter. Dåliga dagar.

död

Mitt huvud är tungt som bly!!! hjälp mig ;s


maaaaaaat

Det ända jag tänker på nu är mat.. haha jag har blivit kär..
sitter och funderar på vad jag ska laga, men har ingen mjölk, inga ägg och ingen KETCHUP!
ska tjata hål i öronen på mamma när hon kommer hem.. vi måste köpa d! om inte annat imon för nu är vell d mesta stängt. Men tacopaj och räkpaj.. eller hamburgare med fritirade pommes eller .. haha blir så när man har tråkigt! väldigt tråkig dag faktiskt :/ Men har sällskap på msn från Nils så är inte helt ensam ;P ah visst bror sitter i rummet brevid men resten av familjen kmr hem senare. Min sockerkaka blev sådär, men den gick och äta! ingen som vill komma över? :)

rrrrrr

Mest legat i sängen av denna dagen.. men gick upp för ett litet tagsen och då bestämde jag mig för att inte grina utan att baka en socker kaka! fast utan ägg och mjölk. Det fans faktiskt recept på det, så vi fårse hur den blir nu. den ska vara inne till halv så.. Imon ska jag till praktiken :/ har faktikskt ingen ork, men orka vara hemma då? Jag får vell bara genomlida den hemska kommande veckan från 10.00 - 16.00 varje dag. positivt noot.
Imon avgör det med hur jag ska göra :( så sjukt jobbigt och vet inte om jag kommer ha föttena kvar på jorden eller om jag kommer gå under.. vill bara se in i framtiden och se hur det blir!
Simone har vart i stockholm hela helgen, med ungvänster! så nu säger hon att det blir sluta röka och spara pengar till stockholm.. haha yey. jag håller ju redan på :D


<3

Happ.. lördag kväll och alla är trötta, är jag den ända som är pigg eller?
Vid fem åkte mamma, tommy, jag och jerry till mina kusiner för och hälsa på lite.
Ni är alltid så bra.. jag blir alltid glad när jag kliver in i erat hus! Satt mest med Linn och Phlip i hans nya säng och käkade godis och pratade endel, ni är så gulliga. erbjuder godis och kakor, tuggummi och allt för ni vill visa att ni bryr er, ni ska bara veta vad det betyder! Ngra timmar senare så skulle mamma och dom åka hemåt, men jag stannade kvar för linn skulle ändå hemmåt senare, så jag kunde lika joina med henne och åka bil hem.
Har nyss kollat på en film, och typ gör ingenting just nu. ätit klementiner, peppakakor och druckit kaffe med, det är jul på gång! jag längtar efter julstämingen.. men inte köpandet, fyfan.

,,.jmijhhj

jävla cp äckliga fitt fredag

ORKAR INTE

Jag vill slå SÖNDER ALLT! jävla allt som gör det värre :'( vill inte vara svag, jag vill JU vara stark! men det går inte när tårarna är där och vill pressa sig ut och som man samtidigt sparkar
FITTGREJER!!!!!!!!

Rökning dödar!

Jag har inte rökt på 2 dagar nu, och fler blir det!
Har tappat röksuget helt och det känns inte alls jobbigt.
heja mig!

denna dag.

Idag har jag varit hemma hela dagen och tyckt synd om mig själv. Ingen bra morgon som vanligt, vilket jag börjar vänja mig vid så jag sa till mamma att jag vägrar att gå till skolan idag.. så bara legat i soffan och sovit, ätit lite, sovit ännu mer och ätit lite och mått illa. Har tänkt lite, och då får jag bara beslut ångest ;/ Vill göra som du säger för att inte bli illa omtyckt.. men samtidigt måste jag lyssna på mig själv. hur jag än gör känns det som om jag gör det fel. aja, nog om det. :) Borde plugga på matten, som jag ligger efter i som fan. men blir nog inte så. blir nog godis och tven..

nothing

Har lagat mat innan, jag lyckades för en gångs skull :P och jag fick sova innan vid två i ca 2 timmar. jag måste verkligen sova annars blir jag sjukt trött och grinig senare på kvällen och sen kan jag inte somna iaf. då är det illa..jag har fått flipp på låten halleluhja och andreas johnsson.. och jag känner verkligen inte för att åka till skolan imon :( orkar inte! vill bara sova. but på torsdag så är vi lediga, för lärarna skulle göra någon grej.. och det kommer bli skönt om något. men ändå tråkigt tror jag, allt är ju typ tråkigt nu för tiden. kl är 20.16 och desperate houswifes börjar 21.00 , och jag vill se! and i will do it.. asså, egentligen begär jag bara att ha dig vid min sida, eftersom jag inte är själv om det.. vill bara ha närheten och omtanken direkt från hjärtat, och jag fortsätter att drömma! När mörkret faller och alla sover, ligger jag vaken.

Alexandra Burke <3

Well I heard there was a secret chord
That David played, and it pleased the lord
But you don’t really care for music, do ya?
Well it goes like this
The fourth, the fifth
The minor fall and the major lift
The baffled king composing hallelujah

Well your faith was strong but you needed proof
You saw her bathing on the roof
Her beauty and the moonlight overthrew you
She tied you to her kitchen chair
And she broke your throne and she cut your hair
And from your lips she drew the hallelujah

Well baby I’ve been here before
I’ve seen this room and I’ve walked this floor
I used to live alone before I knew ya
I’ve seen your flag on the marble arch
Love is not a victory march
It’s a cold and it’s a broken hallelujah

Well there was a time when you let me know
What’s really going on below
But now you never show that to me do you?
And remember when I moved in you?
And the holy dove was moving too
And every breath we drew was hallelujah

Well maybe there’s a god above
But all I’ve ever learned from love
Was how to shoot somebody who’d out drew ya
And it’s not a cry that you hear at night
It’s not somebody who’s seen the light
It’s a cold and it’s a broken hallelujah

äckligheter m.m

Varför känns det som om jag vill slita er i stycken? döda er? jobbigt när man får en sådan känsla, när man bara vill skada och skrika sönder. Fast hade jag gjort det i verkligheten så hade jag nog hamnat på psyk. och massa mer. Har så många frågor som jag aldrig kommer ens få svar på. Det ända jag vill nu är att se er plågas tills döds i ljusets gryning. hemskt men sant..Imorse var det inte min morgon! Att må illa och spy är inte precis trevligt.
great när man gjort sig i ordning och fått äckligt på tröjan, uuhja. Men till skolan gick jag, iofs bara till halv tolv, men hade läsning & idrott och det orkade jag inte. Janina åker till egypten imon natt! fatta att jag är avis eller! Jag vill också lämna kalla äckliga sverige.

trött

Är sjukt trött.. känns som om jag svimmar av när som helst eller något;P
jag oh sis ska hämta våran andra sis hos en kompis vid kvar över sex.
För mamma fick ärenden..  Jag måste egentligen plugga på matten, så jag klarar det någon gång. Men hur pluggar man när man är sjukt trött och cola eller choklad inte hjälper? då e de kört :(
Skulle typ göra omprov i matte .. vet inte vilken dag. men klarade typ inte 3 tal och då blev d om omprov. så onödigt tycker jag! sen fattar jag ingenting utav negativa tal som jag gått igenom 82837 ggr typ men jag och läraren ska gå igenom det på onsdag. Men alla andra ligger mycket längre fram än vad jag gör. ah visst man ska vell inte tänka på "alla andra" men hur lätt är det då, vi får typ göra prov när vi känner för d. Men jag tycker inte det är särskilt bra, för då blir det bara att man skjuter på det konstigt nog! Jag vill klara det. Men jag har ingen motivation. Hur lätt blir det då.. Förrästen, mitt smiiink är slut :( har paniiik! faktiskt. men det är inte riktigt riktigt slut, men typ. och jag är pank till slutet av november.. halleljua.

:(

Jag kan inte sova.. För det gör sjukt ont.
Det ända jag vill är att bara sova, när man sover så är man inte vaken ju- en självklarhet men ändå.
Hatar alla tankar som bara snurrar helatiden :( Jävla känslor och jävla hormoner!

Även fast man har någon brevid sig typ helatiden så känner jag mig ändå så ensam med allt det här.
Det är inte någon jävla hämnd, hur fan kan man tro något sådant? det låter ju bara sjukt vid tanken :(

Ur medeas vrede.
"hemsk och svår att bota är vreden när två som möttes i kärlek förenas i hat."

haha no life

Pannkakor, pannkakspullver, krillebooi & Sandberg är dagens.
:)

Girlnight and bitches

Har sovit över hos Simone inatt, vi lagade fajitas tsm och kollade på film :)
det var mysigt. a girl night (y) 
Men nu är det trååååkiga äckliga söndag igen.. :/ & på mina söndagar brukar det inte hända ett PISS.
För jag tänker bara på att det är skola imon, och då mår jag inte så bra. skolan = min värsta fiende.
Men jag sitter fortfarande hemma hos henne, och vet inte när jag åker. antadligen lite senare..
inte för att det finns så mycket att göra hemma heller. &jag vet jag skriver fån inte om ngt intressant just nu .. bara babblar på xp. Men en sak som är säker är att jag är sjukt trött på falska människor som bara utnyttjar för dom tycker SYND! säger bara fuck u in hell!! jag kommer klara det, oavsett vad du/ni säger. Har man inget bra att säga kan man lika gärna hållakäften! Du är nu helt död för mig.


ingen rubrik :)

Jag har typ världens träningsvärk, efter hästen igår. haha fyfan
Jag gick oh la mig redan vid halv tio igår.. fall om ngn ville veta.
Var skit trött :/ förlorade typ halva kvällen jue. & drömt sjukt skumma drömmar inatt, helatiden.
Sen fick jag sms från *** shiit vilken kväll! jävlar! vi har massa och snacka om!
HAHA, jag kan ju bara gissa!!
hejsvejs bananfejs, nu ska jag gå & sen åka.

bakning

Har bakat bullar och sockerkaka med lilla Love nu i några timmar, man blir rätt trött utav det!
sockerkakan blev faktiskt rätt lyckad.. men bullarna? degen var stenhård och bara allmänt bajs.
Men somnade typ till en timma innan vi skulle baka.. sitter nämligen barnvakt, & Love sitter nu framför tven, och mamma lär komma hem när som helst! Imon så skulle jag träffa Simone, hon är ju trots allt ensam hemma ;) haha. fiinns ju typ ingenting att göra, men bara man har varandra så är det tillräckligt..
Och det här jävla illamåendet.. jag dör.

Tråkig men ändå bra fredag! (y)

blogg?

Vad fån är en blogg egentligen?
Har funderat på att skaffe en under längre tid, men har inte orkat eftersom jag skriver av mig på andra ställen än just på en blogg. Tog mig lite tid för att fatta mig på hur man gör här.. men nu gick det! tss
Jag vet inte vart jag ska börja, är det som jag tycker är så jobbigt med att skaffe en ny blogg. Har ingen lust att skriva ner hela mitt liv som jag levt hittils :P Så därför blir det svårt & börja.. ingen som håller med mig? :/

Har iaf vart på min praktik plast heladenna veckan, duktiga mig! brukar bara vara där ca 3 ggr när jag väl ska vara där.. & denna veckan har det kommit in nya praktikanter, men dom slutar redan nästa vecka :/ Är rätt roligt, det är på 4H ju & det är mycket städa men även mycket med djuren, så idag fick jag även rida! haha det gick la sådär, men man börjar ju fatta efter ett litet tag.. Vet inte hur länge jag ska vara där, men till jul iaf. Blir tråkigt när det kommer in nya praktikanter som sen måste sluta :( speciellt när man börjar komma varandra nära.
& även innan när jag och cicci precis tagit in Hugo för borstning så känner jag bara hur det vill komma upp från magen :/ hästskits lukten gjorde mig illamående och jag var även hungrig! så där sprack det. Men jag kom upp fötter igen, så klart ;P slutade 12 idag! as härligt eftersom jag annars brukar gå till 16. & nästa vecka väntar en hel lång skolvecka i den jävla rötna skolan, fyfan jag vill inte!
Men nu är det fredag.. och vad händer? typ ingenting, vad jag vet iaf. Fest är ju utteslutet.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0