Sick of the shit..

Just nu vill jag inte ha helg alls, eller lov. Jag vill gräva ner mig under jorden, orkar ingenting :( hade inte ens sminkat mig imorses vilket jag alltid gör, har inte gått osminkad till skolan på 5 år (ja..) så gjorde jag inte det idag, vädret gör mig nedstämd, att ha folk som tjatar på en om man kan köpa ut cigg, killar som ringer och bara vill ha sex rent ut sagt, jag är trött på att känna mig utnyttjad och människor som ljuger mig rätt upp i ansiktet, jag är trött på det...


I koma..

Det känns så iallafall, när jag kom hem från skolan störtade jag ner i min säng mer eller mindre och sov i några timmar. När jag vaknar så märker jag att lilla Tessie ligger på min rygg och sover, haha och så hör hon att jag vaknar och kryper upp i ansiktet och ska sova precis brevid min kudde, underbar är den katten! Men sen när jag försökte gå upp ur sängen gick det verkligen inte, min kropp var tyng som bly och jag ville bara ligga kvar under täcket.......
Åh, jag ser hela helgen framför mig och får ont i magen. Imorgon ska jag ju åka till göteborg trotts att jag förklarat till den här personen att jag ska flytta klockan tio på morgonen(!!) så måste vara hemma då och jag kommer aldrig orka upp på lördag morgon och behöva åka hem så tidigt tillbaka till Borås..
Sen har Simone blivit sjuk så hon ska inte med ut på lördag. Nicole vill gärna hänga med istället men hon har inget busskort, så det är krångel helatiden.. Om jag inte kommer ha någon att gå ut med skiter jag i alltihopa och stannar hemma i våran nya lägenhet... eller ska jag gå på Lousies hemma fest? suck, jag vet inte. Vet inte ens vad jag ska ha på mig?! kommer inte hitta ett smeck heller när vi packat ner allt.. *sura miner*..

Utan vet ni vad jag vill göra? Jag vill krypa ner i ****** famns, nosa på hans hals och bara kramas och gömma mig under hans tröja tills måndag... :( fan, jag kan ju drömma vidare..


Öppet hus idag i skolan!

Idag i skolan har vi öppet hus! Jag kommer dock inte delta för det var bara två personer från varje klass som fick vara med tror jag det var, men vi kommer tipsa och sminka! Spa eleverna kommer ge handmassage osv. Besök våran UNDERBARA SKOLA ikväll mellan

18.00-20.00 ♥♥




Föreläsningen idag.

Föreläsningen idag var awsoume. Kan ju säga att jag fassnade för den!
Dom tog upp en masssa saker, men bland annat om den här killen som tog livet av sig och visade det via webcamera.. Att han skrev på flashback men att ingen tog honom seriöst, utan bara en tjej. Hans sista ord var ju" allrigt, lets do it" sen började folk ta det seriöst när han inte skrev mer och då hade han hängt sig.. kunde inte sluta tänka på det efteråt! Sen tog dom även upp det här med hon tjejen som blev mördad utan för Borås för ett årsen, jag tyckte det var konstigt att dom vågade ta upp det för det satt säkert massa i salen som kände henne. Hon gick i min engelska grupp och så men det var också känsligt och höra.. Men det var intressant att vara där! allt handlade om yttrandefrihet och tryckrihet.

Jag har även vart och kollat på våran nya lägenhet idag, så fint var det! Vårat badrum var nog nyrenoverat tror jag, för det var SKIT FINT där inne. Vi kommer ha svart badkar, hur nice är inte det? ;) + ett snygg dusch och så. Fick dock inte se mitt rum för det var låst in dit, men jag kommer ha en liten toa på mitt rum :O asså det är ett litet eget rum där toan finns.. Fast min lillasyster måste gå egonom mitt rum för att komma in i sitt, men det gör inte så mycket! ÅH jag flytta NUNUNUNU!!!!!!  


Hehe och jag har även bestämt mig om vad jag ska klä ut mig till på lördag, blir inte polis, blir en 80 talare!HAHA kommer var s¨å kul.. silvriga leggins, benvärmare, tennisskor, svart badräckt, svart skinnjacka, toffs på sidan och rött läppstift.. kommer nog inte vara snygg men jag kommer nog se ROLIG ut, det är ju hela poängen! hihi
OCH på fredag får vi lära oss om halloween sminkning, tror det var på fredag iaf :s haha wiho


Godmorgon bloggvärlden♥

Jag sitter i skolan just nu och jag börjar halv nio.. Tror jag börjar med matte.. inte så roligt, men jag måste anstränga mig på den lektionen då vi ska ha prov imon som jag nämnde igår.. :P Ingen utav mina sötnosar är i skolan än och jag vet inte vart dom är heller, haha orkar inte smsa..
Känner mig rätt seg idag, och jag hinner ju aldrig äta frukost nu förtiden.. är helt död på morgonen.
Och vill ni veta hur min helg ser ut? helt jävla fullsmockad.

Fredag - Göteborg eller fest på frufällan..
Lördag - FLYTTAR JAG. Sen är det halloween party på Puls som vart planerad i en månad
Söndag - Dop för min kusins barn!

Sen blir det lov för mig.. så jävla skönt, men jag vet inte hur jag ska hinna med allt ihelgen?! Flytten på lördag kommer bli jobbbig, och allt kommer bli så tajt.. :(

Och ibland undrar jag förvånadsvärt hur en människa kan skaffa sig en partner inom kort tid när man nyligen gjort slut med en gammal... jag syftar inte på mig själv men det finns så många människor där ute som gör så! Är det rätt eller fel? Finns inget rätt eller fel, men man kan ändå ha en åsikt!


Vill bara gömma mig under täcket tills allt är över..


Inställt.. :/

Jag glömde säga innan att jag hade ju bokat tid imorgon för handledar kurs, men han jag ska köra med har blivit sjuk... så mamma ringde och avbokade innnan idag. Kan ju säga att jag blev besviken men han kan ju inte hjälpa det. Känns bara så tråkigt för nästa gång är inte förräns om flera veckor.. känns som om det aldrig kommer bli av med någonting när det gäller mitt körkort, och nej, jag gnäller inte! :P

KOm precis från duschen, så sköönt! Så jag sitter här nu och ska snart platta håret.. måste verkligen köpa värmeskydd för mitt hår, det går av som bara den!!
Skulle sett desperate housewife nu med egentligen, men jag skippar det.. :( tyvär.
Skulle pluggat på matten också egentligen för har matte prov på torsdag, gaah och jag fattar inte så mycket.. imon när jag kommer hem från skolan blir det då fan PLUGG för nu har jag inte pluggat på 2 dagar, iiih ångest :o  Imon i skolan så ska vi även på föreläsning från 13.00 - 15.30 :( kommer nog gå rätt segt!

Men säger Godnatt här på bloggen, puss puss och ps. Det blir vad du gör det till ;)  ds.


Nya gosvantar :D

Trött och sliten :) jag var kvar i skolan idag till halv fem, när jag egentligen slutade tio över tre. Duktig eller? :) sen fikade jag med några lärare och elever, wiho det var myspys♥ Idag köpte jag även ett par mys vantar, med päls :o Känns så tråkigt och gå runt med vanliga, men samtidigt vet jag inte om jag vågar sticka ut, haha för dom är stora, men mysiga!


Hehe OBS  trött är jag här :( ;)




Maskerad kläder , hihi

Har rast och om en stund börjar hantversktekninken, då blir det smink och plugg! slutar halv fem typ.. inte kul!
Jag var på BR innan haha, kollade på poliskläder till halloweeen. Vad tycker ni? det kännns lite B att gå utklädd som polis kanske när det är barnkläder.. eller ? hihi vi fårse men det lutar starkt åt det hållet! så tråkigt med kortkjol-stilen på halloween eller playboy. Menar, hur många tjejer kommer inte klä ut sig till det? :D haha så POLIS blir det nog!!



Eminem!♥

Jag tycker den här killen är så jävla bra, han ser sjukt bra ut och han sjunger som en fågel...♥ om man kan säga så ;) hans texter stämmer så bra, alldays and always.

Favorit videon..♥



Söndag...

Hej ♥

Nu har jag sovit ut lite granna, jag sov i mammas säng, sen kom lilla Love och väckte mig & sa att jag skulle passa henne för mamma hade åkt till vår nya lägenhet, så jag gick upp men la mig i min egna säng och råkade somna här.. inte så bra så flög upp för en stund sen :P tur är så är min andra syster också hemma♥
Jag kom hem vid ett tiden, mamma och Stele hämtade upp mig i viskafors för jag kom från göteborg igen. Altså jag och Simone åkte dit igår kväll också och var där runt halv nio tiden. Min kväll var näst intill skit och Simone hade rätt roligt, men jag kunde bara inte ha kul när allt runt omkring skulle sabba för mig! typ killar.. jag litar inte på någon längre.

Nu ikväll måste jag plugga teori på smink, kanske inte låter så tråkigt & jobbigt va? .. men damn va svårt det är att komma ihåg allt...


Ingen ork, ingen syn, ingen hörsel, bara tankar.. Kärleken krossade mig, från toppen till botten

Snabbis.

Dålig uppdatering sen i torsdags, men jag har fullt upp :) igår var det en trevlig kväll! jag var med Simone och vi kollade på film, jag grät som en idiot, ingen film har berört mig så mycket som den! Führerns elit heter den, handlar om när det var krig på hitlers tid.. världen är så jävla hemskt.
Efter det drog vi till Göteborg (♥) och träffade folk. Nu är vi hemma och ska snart åka hem till Simone, och ffundera ut vad vi ska göra ikväll...
imon ska ja plugggaaaa, var tänkt ja skulle plugga idag mene orkar inte ;( hmm, detta va en kort uppdatering från mig så länge! puss.



Från öckerö loge hörs dragspel och bas
Fullmånen lyser som var den av glas
Där dansar Fredrik Åkare
kind emot kind
med lilla fröken
Cecilia Lind

Hon dansar och blundar
så nära intill
Hon följer i dansen
precis vart han vill.
Han för och hon följer
lätt som en vind
men säg varför rodnar
Cecila Lind?

Säg var det för det
Fredrik Åkare sa?
Du doftar så gott
och du dansar så bra
din midja är smal
och barmen är trind
Vad du e vacker
Cecila Lind

Men dansen tog slut
Och vart skulle de gå?
De bodde så nära
varandra ändå
Till slut kom de fram
till Cecilias grind
Nu vill jag bli kysst
sa Cecilia Lind

Vet Hut Fredrik Åkare
Skäms gamla karln
Cecilia Lind
är ju bara en barn
Ren som en blomma
skygg som en hind
Jag fyller snart 17
sa Cecilia Lind

Och stjärnorna vandra och timmarna fly
och Fredrik Åkare är gammal
men månen är ny
Ja Fredrik är gammal
men kärlek e blind
O kyss mig igen
sa Cecila lind

Snö redan..?

Första snön kom idag! helt sjukt, jag tycker det är för tidigt. Var det inte nyss sommar...? :( vintern är också mysig men den är KALL.  Jag bloggade inte igår för jag RÅKADE somna vid 18.00  tiden och så vaknar jag upp vid 23.00 tiden och har ren jävla panik. Varför har ingen väckt mig och varför har jag sovit så länge?! jag brukar alltid sova ca 2 timmar om ja väl ska sova när jag kommer hem från skolan. Men mamma hade försökt, men jag vakna inte. Skrämmer mig själv lite..:P  låg vell fint i koma:) haha. Sen somnade jag om vid 00.00 tiden och gick upp vid 06.00, altså sovit i 11 timmar!! jag som skulle plugga och en massa, gick ju fint... Nu när jag kommit hem fr¨ån skolan har jag pluggat försäljning och service, skulle plugga naturkunskap, men uppgiftterna som vi skulle göra i boken FINNS INTE??!! värsta konstigt.. och så har jag ätit sjuk stark thai mat, shit gick INTE att äta, jag fick tårar i ögonen osv.. imon ska jag även ha film kväll med min sötnos Simone, blir massa filmer och gott! var så längesen jag bara tog det lugnt...



Smink lektion :)

Nu sitter jag och bloggar på lektion, tss. Har hantverksteknik och har precis sminkat Julia :) hon sminkade även mig, skit fint blev det! Julia tog kort med sin kamera och ska fram kalla bilderna.. jag vill också! vi ska ju skaffa en egen bok och klistra in bilder i den helatiden typ. Och då vill jag kunna ta kort på det jag gjort och sen framkalla de.. :( när vi har flyttat ska jag börja promunera (stavníng) på en modetidning och klippa ut bilder därifrån och klistra in i en bok . Inte lika kul men så är det dock.. Aja jag ska egentligen sitta och skriva om Loreal Paris för det ska redovisas om några veckor, grejen är den att jag hittar inte ett SKIT om det.
Vi slutar tio över tre, och min buss går ju tjugo i fyra hem.. jag vill göra något! måste plugga egentligen, och det ska jag göra ikväll men vill göra något nu efter skolan.. hmmm... vi får se! har ni haft en bra dag?<3



Beställt jacka och nu tv :D

Jag och mamma beställde en jacka innan, vi kommer dela på priset! Tack Mamma!♥

Nu snart ska jag kolla på desperate housewife, det har ju dragit igång igen!:D mitt favorit program!

 

Har även fixat iordning lite med mig själv, kan säga det var ett tagsedan.. som att fixa naglarna & raka benen. Ibland måste man prioritera sig själv också! vi hörs nog inte mer idag för ska hoppa i säng efter tven, men ha det så bra så länge , puuss

Kära blogg..♥

Jag har saknat att blogga, och jag har saknat er läsare som läser det jag skriver och slänger in en åsikt då och då. Men man kan vell säga att jag tagit en blogg paus, jag har bara inte haft orken att blogga även om jag saknat det. Men först och främst måste jag göra om hela bloggen, och det vet jag inte när jag ska ha tid för. Men kanske ihelgen. Just nu ligger jag under mitt varma täcke efter att pluggat arbetsmiljö. Tog alltså en liten paus.. att bara få vila lite är sjukt nice.  Jag låg även nyss och spelade snake på min mobil - ja en sådan gammal mobil har jag ju, för om ni minns så gick ju mina förra sönder och jag har inga pengar till att köpa en ny.. men hur som helst, just då började jag tänka på att jag vill också göra något jag tycker är roligt. Jag kan ju inte bara plugga och spendera pengar på krogen varje helg, utan jag vill göra något annat.. nämligen att börja träna :) jag ska inte köpa gymkort men kanske månads kort. Ska kolla runt lite på internet, för jag  vill verkligen komma igång och träna. Innan när jag tränade kände jag mig så fräsch och frisk! och nu till helgen som kommer så tänker jag inte festa, utan jag ska plugga lite och sen hitta på något annat, typ som att ha en film kväll med någon med godis och sådant, bara jag får lite variation. Eller gå ut i skogen och bara vara.. jag kanske låter som värsta nörden, men jag vill verkligen göra något annat. Ska även börja packa mitt rum ihelgen, för det har jag inte gjort än och mamma säger till mig ofta att jag ska börja packa, men jag har inte orkat. I helgen var jag ju hos Anna, i tjön! det var lite party på internatet hon bor på och det var trevligt som fan :) även om jag först kände mig som en inkränktare först.. ;) men jag sov hos henne en natt, även Eddie var där. På lördagen åkte vi till borås och träffade kompisar, blev lite drama men det mesta löste sig.. på söndagen åkte Anna hemåt med en död mobil och död mp3, stackarn! sen åkte jag hem, sen åkte jag taxi in till stan med mamma och Stele, vi solade! haha snacka om dyr solning! sen åkte vi taxi hem igen och då duschade jag snabbt som fan, åkte hem till jocke och träffade jakob och johan där med :) dom höll på att möblera om så det var soft, var där i några timmar och sen kände jag att det var dags för att dra hem, skulle ju sminka mamma! kan ju säga att jag tyckte resultatet blev inte bra.. jag förstår inte riktigt hur vi ska sminka, och jag har svårt att hänga med .. :/ men jag vill verkligen fixa det så därför frågar jag min stylist lärare helatiden om hjälp så hon måste ju tro jag är värsta freaket eller något.. :P hon är även bara 7 år äldre än mig, det känns lite konstigt! haha men hon är cool som fan. Har säkert missat en massa att skriva om, men isåfall skulle det nog bli dubbeltdubbeltdubbelt så långt :) och inte hela privat livet på sin blogg, right? ;)
Har bestämt för att jag ska flytta ifrån borås inom dom närmaste 5 åren.. också!;)

Det du inte dör av, blir du starkare av!*

Lady Bell :)


Sminkade Simone & Mamma (utöver det vi lärt oss hittils)



En liten snabb uppdatering

Sitter i skolan och börjar nästa lektion tio över, vi ska redovisa eftersom vi inte gjorde det förra fredagen! men Louise ville helst redovisa bara inför läraren så därför blir det så istället.. :) Vi har även fått i läxa att kontakta ett företag och ställa massa frågor inom försäljning & service, hm någon som har något bra tips på något företag?
På söndag ska jag även hem och sminka två personer som läxa, rolig läxa va? ;) Jag slutar ju tjugo i tolv så efter lektionen ska jag bara äta tacobuffe som skolan bjuder på (;)) sen hemåt och duscha, packaa lite granna! vet inte om jag blir borta hela helgen eller om jag bara stannar tills imorgon, vi får se hur jag känner imon när jag vaknar upp! jag längtar tills jag kommer iväg härifrån, om ni bara visste. Fast hade ändå velat vara hemma med mamma ihelgen.. :/ men jag pallar inte bara sitta hemma så därför åker jag iväg..

Hoppas ni får en toppen helg läsare! <3



Sömnlösa nätter, svullna ögon och ett brustet hjärta...♦


Bokat tid på körskolan och ska åka bort ihelgen, skönt...

Jag har bokat tid till körskolan, altså handledar kurs. Jag har pluggat lite, och jag är ledig idag!
hääärligt skaa ni veta! och ihelgen ska jag åka iväg, en bit härifrån. Ska bli härligt och få lämna Borås för några dagar..  åker dock helt själv. Men fredag till söndag, jag LÄNGTAR.

Förlåt för att jag bloggar dåligt, men mitt liv går upp och ner just nu. Har då ingen lust att blogga när jag inte är glad, så ni vet. Sorry :( kommer snart tillbaka. Sov även borta inatt, hade aldrig klarat av att sova själv när det nu är som det är.. tack mina vänner, ni är det bästa och dyrbaraste jag har.





..

Hela världen snurrar, men jag står still...



Galen helg, en bra helg!!♥

Nu ska jag plugga, säger vi. Jag måste bara komma igång någon gång, behöver Simone här igen som hjälper mig och puschar! du är verkligen underbar stumpan, utan dig, ingen mig!
Åkte förbi vårat hus inatt, shit vad centralt det ligger eller. Är lite läskigt faktiskt.. alla kommer kunna se in om dom bara vrider på huvudet när dom kör förbi, ligger precis vid vägen. Men det bra med allt är att sjukhuset ligger brevid, och att det finns en pizzeria där! :D Men det kanske man ska se som negativt?.. haha
I helgen har jag bara haft så roligt som jag kunnat, träffat nya människor och vart med människor som står mig nära.. tacktacktack !♥  dock låter jag ingen trycka ner mig längre, eller krossa mitt hjärta igen, jag ska börja kriga som Louise också sagt!


Nu har jag fått nog..!

Känns som om jag tappat allt tålamod när det gäller saker, blir lätt irriterad osv. Det är så mycket stress, hur ska jag hinna med allt, och speciellt plugget? jag har redan flummat bort två år på ivinduella programmet och nu vill jag sluta med det och verkligen försöka fixa skolan men det går inte om någon annan är omotiverad som man ska jobba med. Menar ingen speciell men jag är jävligt trött på nästan allt!!
Ihelgen hade jag egentligen tänkt att ta det lugnt, men nej nu ska jag fan göra något roligt!! ska åka in till stna om tjugo minuter, ska vara med min allra bästa vän Simone..♥

Så vi hörs någon gång i helgen!


I skolan :)

"Vänd ditt ansikte mot solen. Då ser du inte skuggorna"

Sitter i skolan med Josefine Borg :) Vi har gått runt lite i stan och så när vi haft 3 timmars rast för idrotten var inställd! har även tjockat mig på donken (som vanligt) och köpt godis och dricka. Men detta var det sista jag köpte som var onödigt för braaa tag! mycket av pengarna går ju bara på mat/godis/cigg. Inte okej!
hihi men nu sitter vi vid datorn och myser, väntar dock på att våran lektion ska börja om 20 min! slutar halv fyra idag... seeegt men vi hörs! puss


Lite tips och trix också!

Jag pluggar för fulla muggar så har inte haft tid att uppdatera, men jag har även sovit en stock när jag kom hem från skolan. Jag har redovisning på fredag men det har kört ihop sig för lite saker, så vet inte hur jag ska göra nu?! detta är ett grupparbete men jag tänker då inte ta hela skiten själv. Får prata med min lärare om detta imorgon.. men jag vet verkligen inte hur jag ska göra när vi delade in oss i olika kategorier och nu kommer inte alla vara med.. även när det gäller ett rollspel som vi kommer ha, baaajs vill inte få IG!

Men här ska ni få lite roligt att läsa från mig!

Nu kommer du får reda på vilken årstid du är och det gör man via sin ögonfärg och då kommer jag ge tips om hur du kan sminka !

Vår - Då har du blåa ögon eller gröna
  • Klarare livliga färger med varm underton
  • Klär i lysande,varma färger naturligt
  • Ljus-mörkblond, guldaktiga kopparton eller en röd underton
  • Om du vill bära smycken till detta : Guld, koppar, brons
Sommar - Ljusblå ögon
  • Dämpande,milda ,mjuka färger med kall och lite gråtonad undeton
Höst - Då du har bruna eller gröna ögon
  • Strålande varma mustiga färger, inga skrika färger
  • Guldbrun underton
  • ljustbrunt till mörkbrunt hår eller mörkrött
Vinter - Då du har mörkbruna, isblå ögon
  • Du kan ha kraftiga färger,
  • Svart och vitt , isiga färger
  • hel svart hår eller ljusbrunt till mörkbrunt
  • Askig underton
Ni kanske inte förstod så mycket vad jag menade, men då tar vi detta!:D

Har du Blåa ögon?
Framhäv då med blåa ögon med skuggor i orange,rödbruna och bronsfärgade toner

Har du Gröna ögon?
Använd varma bruna och rosa toner eller, för den vågade höstens trendfärg röd!

Har du Bruna ögon?
Gröna nyanser passar brunögda, speciellt om du också är rödhårig! Även nyanser i gråblått och lila framhäver bra.


Har du Melerade ögon?
Har du flerfärgade ögon har du stor valmöjlighet, välj vilken färg du vill att dina ögon ska likna!


Vi ska även få lära oss Halloween sminkning nu när det snart är halloween! ska få ta hem hela sminkbagen och få sminka, kommer även få ta kort på 6 olika sminkningar som jag ska redovisa v.50! Någon som vill ställa upp? ;)

Varför försover jag mig helatiden...

helvete!
Har försovit mig igen och det är 3 dagen i rad... shit jag måste verkligen skärpa mig! blir arg på mig själv med, för jag somnar runt tolv-ett tiden nu. Annars brukar jag gå och lägga mig vid tio men nu går det bara inte.





Ciao!

..♥..

Vår lilla överlevare, därför kommer hon stanna med oss, sötan!

En låt jag tänkte på med en gång när jag vaknade imorses.



Skönt och vara hemma nu, puh. Vi har fått hit flytt lådarna också, och borde börja packa och sen informera skolan. Men då förlorar jag mitt skolkort.. det där kommer absolut inte bli roligt!
Har inte träffat någon av mina underbaringar denna veckan heller.. :( har inte orken så kan ju inte klaga egentligen, men har pratat med Simone och så om att ta en fika och prata, men hon är sjuk och vart i några dagar så jag hoppas verkligen du blir frisk snart, saknar dig♥ Anna ringde även idag, hon har ju vart här varje fredag kväll ungefär, men jag måste komma hem till henne och hälsa på henne! och även Emelie, hade jag tänkt åka över höstlovet. Åka bort i en vecka, låter inte det härligt?




Men se där, jag är fortfarande kvar i skolan.

Jag sitter fortfarande i skolan trotts att jag mådde så illa innan idag, och jag kom även försent. Har läxhjälp nu så sitter på den fast jag pluggar dock inte! sitter och hjälper Louise lite med politiken. Idag på arbetsmiljön såg vi en jätte bra "film" eller vad jag ska säga. Frågan är och kommer alltid vara varför. Vad är dina mål i livet osv. För varenda sak jag gör, beror det på något och det mästa är för att må bra. Man måste se filmen för att förstå men vilken tanke ställare man fick sig och våran lärare/rektor sa att vi kommer nog vara trötta ikväll för vi kommer gå runt och tänka på detta! Och det stämmer. Fick även i läxa att skriva om vad som är mina mål i livet ungefär, så ska göra den i helgen.

Jag somnade skit sent igår för jag inte kunde sova, mina känslor välde bara ut över allt och inget. Sägs ju att man ska må bättre efteråt och acceptera hur saker och ting är, och jag försöker verkligen.

"Ditt hjärta är inte sårat, bara ditt ego"


Har nog aldrig mått såhär dåligt i skolan ...

Har nog aldrig mått såhär dåligt i skolan på länge. Har ingen mat lust och jag vill bara hem....


Inne och ute listan, känner det var ett tagsedan!

Inne listan

Techno musik
åh, jag älskar det. Pepp blir jag & känner hur det svänger!


Gamla vänner som står kvar
Finns då fan inget bättre men trogna vänner som alltid finns där för en . Och speciellt just nu har alla stannat kvar! jag älskar er!


Högemidjad byxa

Är super snyggt, det har verkligen fallit mig i smaken!

Vågade läppar
Ur ballt och hur fräscht som helst, speciellt nu till hösten ska det ju vara lite mer mörkare färger :)
modet just nu på läpparna är att dom ska vara lila!


Utelistan


Iphone
Det är så mycket snack om dom här telefonerna och inte kul när alla har lika dant helatiden!! Jag skulle vilja ha en, men man tvekar ju väldigt mycket när alla ska vara så lika varandra helatiden. Samma sak när det gäller kläder, jag försöker köpa så udda kläder som möjligt mot andra i min omgivning då jag tycker det är tråkigt när alla har likadant.


Ett krävande yrke, oyes.

Hej mina bloggläsare!♥

Idag har det vart en tuff dag i skolan, speciellt när jag vart så okoncentrerad heladagen och bara tänkt på mat och även ätit mat/godis helatiden typ. Vi har nu äntligen fått en ny stylist lärare som är tänkt vi ska ha i 3 år. Hon är bara 26 år, men hon verkar grym. Nu har vi fått schema på hur allt kommer se ut fram till jul och jag har lärt mig massor idag även om jag har svårt att hänga med när mycket kommer på en och samma gång. Nu känns det som om jag verkligen pluggar till stylist, och jag kan säga er det är då fan inte en dans på rosor som jag trodde det skulle vara.. snarare tvärtom, känns som om jag kommer hem runt kvart över fem varje dag och har 10 läxor att göra. Men jag försöker verkligen bita ihop och göra mitt bästa!


Ska komma med en massa tips och sen som jag lärt mig men det gör jag inte idag då jag inte orkar :P

Jag somna även runt ett inatt, kunde inte sova och när jag väl somnade sov jag inte så jävla bra efftersom en viss person ska hålla på och röra sig och vara vild i sömnen, haha.
Sen åkte jag till skolan och var helt sleeten, och jag har ont i min nacke idag och ena benet. Vad har jag gjort?? Lousie sa att hon också hade ont i sitt ben idag, det är konstigt!
Visste ni även att jag har blivit ett tè fan? älskar det!!! dricker det varje morgon nu :) mjuknar upp halsen och jag mår bra utav det!
Vi har även börjat packa ihop smått här hemma, eller mamma har. Så nu börjar det, vi kommer faktiskt lämna Svaneholm  snart...

Bakis-dag

Jag har vart så jävla bakis idag så det är inte sant! drack en massa sprit igår och kvällen i dalsjöfors var helt mysig :) bara att jag drog därifrån för att gå ut, och i stan träffade jag Freddie så var ute med honom hela kvällen! var en lyckad kväll :) men nu blir det att ta det lugnt framöver.. har typ bränt alla mina pengar på krogen!
Fick stämpel inne på trägårn;)

Nu ska jag in i duschen ! sen ska jag dra mig vidare hem till en person.. ♥


Outfit :D

Burr vad kallt det är ute nu! man borde vell börja med vinter jacka inom kort? Har redan sett människor gå runt med tjocka varma goa dun jackor men jag själv tycker det är lite för tiiidigt, eller? den är ju ändå trotts allt 2 oktober.. redan! 


Försökte ta en bild men ingen blev ju direkt bra !

Var längesen jag tog kort på mig själv, haha om man får säga så.
Nu ska jag dra mig ! hoppas ni har en bra kväll alla läsare.

Orka.

Jag har ont i magen :( för i flera veckor har det bara vart en massa skit snacka överallt från alla människor och det gör mig illa mående som in i helvete. + att just nu sitter mina byxor så jäkla tajt att jag knappt kan andas.. så måste man hålla in magen hela kvällen för har min spets topp på mig och den är genomskilnig! :O men jag har inget annat snyggt att ha på mig tycker jag, tröttnar så fort på mina kläder nämligen även om dom är nya.. 
Ska börja sminka mig snart, och sen ska jag ta bussen till viskafors! några vänner hämtar upp mig där och sen drar jag ut i skogen! :P pratade och frågade om dom skulle ut men det såg inte ut som det.. och grejen är det att jag kan inte gå typ en halv mil från huset till busshållsplatsen :P så jag vet inte hur jag ska göra. Jag vill ju gå uuut!
jag är inte direkt sugen på hemma fest längre.. och dessutom inte när det är långt ute i skogen :( men nu har jag lovat och det blir säkert roligt ändå!♥

Även om jag inte kan sluta tänka på allt annat så försöker jag verkligen tränga iväg skiten..
:( 

Bildkälla

Just nu önskar jag att jag var ett litet barn igen..


Och det menas med mindre bekymmer....

Nu är jag tillbaka.

Hej kära vänner, nu har jag fått lite klagomål för att jag inte bloggat på en vecka!
Men jag har inte haft tiden och när jag haft det - inte orken. Altså det vanliga.. hinner ju hända mycket på en vecka, eller hur? och jag orkar inte skriva ner någonting. Kanske bara lite granna.
Jag måste göra om bloggen helt och hållet verkligen. Får försöka ta mig den tiden när jag inte har så mycket läxor att göra.. mitt hjärta har även gått i bitar denna veckan, att killar ska vara så opålitliga! en sak som är kul att jag träffade en frans man igår när jag var som ledsnast i stan. Han började prata med mig och var bara trevlig ! Sa snälla saker och massa grejor, lite roligt är det altid när killar kommer fram till en sådär helt random :p hänt mig 2 gånger denna veckan nu, och alltid " kan jag få ditt nummer? " haha desperata jävel.. :)

Snart ska jag dra mig mot bussen för att fika i knalleland med lilla Jennifer. Träffade även på en gammal kompis innan idag i stan efter skolan, cicci! vet inte om ni minns henne men vi jobbade på samma praktik plats innan.. hon frågade om jag ville komma på filmkväll, men jag vet inte hur jag ska göra. Krogen blir det inte ikväll iallafall jag har inte kläder på mig för det just nu eller något, utan det blir i morgon bitti. Ska först föfesta med old people to me och sen går vi ut. På söndag blir det plugg oh kanske sitta här.
Gick förrästen på bio förra söndagen, såg "I rymden finns inga känslor" den var bra..

Och jag har köpt en del nya saker, som jag måste visa kort på! mamma köpte även en väska till mig häromdagen, min mamma är bäst! <3
Men idag efter fikat vet jag inte vad jag ska göra. Fårse vad jag är på humör för! puss


CEDER DA MAN - GÄSTBLOGGARN

Hejhej :D nu skriver ceder eftersom vick aldrig uppdaterar så får jag göra det.

Nu sitter vi i skolan och ska egentligen göra arbete, men de blir inte så. :)
idag får man se om man drar ut eller inte, vick e pepp, o louise. men jag vettefan.
Hm. blogg är inte riktigt min grej så vet inte vad jag ska skriva :(

kan bara säga att vick, du betyder mycket<3 :) du är en fin person.
med söta små händer.



ABOW.

RSS 2.0