Feliz Año Nuevo ♥




2011 sooon...

Åh, får vell se hur nyår blir imorgon då. Kommer bara bli jag, anna och min kusin + hans tjej. Vi ska sitta hemma hos han, äta mat, dricka och spela spel i guess. Det blir vad man gör det till helt enkelt.. kan ju vara mysigt att bara vara vi fyra också, men ändå.. hmm! åter står att se. Och det är snart redan 2011.. nytt år, och nya tag. Som man säger varje år men det blir ändå detsamma! Mina nyårslöften har redan börjat, men kan tala om för er vilka det är

  • Sluta dricka allt som kommer från cocacolas bolag pga hur hemskt dom framställer cola.
  • Sluta äta allt som kommer från marabou, pga att det är barnslavar som plockar bönorna till chokladen.
Egentligen borde  man sluta med allt, för i grunden är allt för jävligt hur saker och ting kommer fram eller görs.. men det är detta jag har börjat med och hållt på såhär i en månad änsålänge. Har gått rätt bra faktiskt! Men det ska bli som sagt mitt nya nyårslöfte. Även försöka äta så lite kött som möjligt. Och ni tror kanske jag skämtar :P , men det är sant och jag har också redan börjat med det. yes, here i go. Kanske blir man vegetarian inom en snart framtid.. :)

Hoppas ni alla får en bra nyår iallafall och drick inte för mycket!;) jag ska se till och inte göra det iallafall... ;)

And i try to accept that you're gone...</3

Lite nytt så jah.

Mamma har målat mitt skrivbord svart, dock ska det klart målas om en gång till, men äntligen blir det svart!


Sen var jag på Gina idag, hittade denna snygga ringen!


Jag har mer eller mindre en uppesittar kväll, då jag sov i flera timmar innan..


Orka vara sjuk..

Jag mår verkligen s-k-i-t idag. Fuck förkylning! måste fått fina magmuskler nu när jag hostar så jag spyr;(

En gammal låt, men bra<3

Hemma hehe :D

Jag kom hem nyligen nu, så blev inte alls så att jag åkte hem igår kväll.. somnade fan vid tjugo i fem på morgonen! :o haha, låg typ och hostade och skit.. sådär kul :P sen har jag nyligen tryckt i mig lite mat, hade inte käkat sen jag och Anna käkade på donken igår på dagen.. var rätt hungrig haha. Nu sitter jag här, får inbjudningar till nyår och har så jäkla svårt att välja vilken fest jag ska gå på. Jag vet bara att jag ska fira med Anna & Stevo, för det har vi bestämt men det är typ ändå jag som ska bestämma vart vi ska vara..antingen blir det hos mina kusiner eller hos några gamla kompisar. hmm svårt val!:( dom andra festerna skiter jag vell i mer eller mindre.. vill festa med dom som står mig nära ju på nyår!<3.

Jag tror jag ska hoppa in i duschen snart, Simone kommer hit vid sex tiden typ.. har inte träffat henne sen i...onsdags. Snart en vecka sen.. vi ska nog snacka bara.. tror jag. Om vi inte hittar på något sådär lagom busigt ;)

Puss!



Slingade ju mitt hår lite ljusare, syns ingen vidare på bilderna men i verkligheten syns de enhel del :)

Hej. Så har man åkt på en fet förkylning o...

Hej. Så har man åkt på en fet förkylning och hosta. En del utav mina kompisar är sjuka så nog inte så konstigt.. Ligger nu i stevos säng och väntar på honom. Vi ska kolla på en till film tror jag, sen får jag åka hem. Han är också sjuk så.. Mitt huvud dunkar av smärta fy fan..


Min dag..

Oh, vilken dag det har varit.. det var sjukt mycket folk i stan, (som alltid när det är mellan dags rea!) men jag fick faktiskt köpt en kofta, ett par trosor, strumpbxor, och ett linne!:D köpte även slingmedel, asså ljusa. Kan ju inte bestämma mig vilken färg jag ska ha.. jag vill bara få bort det gul/gröna i mitt hår. Och jag vill ju vara mörkhårig men jag har blivit så feg! ;P så jag ska slinga det ljusare istället.. ska nog göra det ikväll,om mamma orkar. Annars går jag och lägger mig snart, är jätte trött. För nästan med en gång när jag kom hem så åkte jag till Anna och lämnade lite kläder som hade här och jag hämtade mina hos henne. Sååå... nu sitter jag här i min nya morgon rock från gina. Älskar den!



Såå.. imon ska jag träffa Anna i stan en stund, sen ska jag hem till Stevo och kolla film.. <3
ha det bäst mina läsare!

MELLANDAGS REAN :D

Tjoho!

vilken kväll det var igår, tack tjejer! <3 har spenderat massa pengar igår och var inte ens ute länge på krogen :P drog mer eller mindre på en hemma fest och sen åkte bil resten av kvällen haha! mötte upp Stevo, och stod och väntade på våran buss i över en halv timma, det var liiiite kallt.. ♥
Nu ska jag åka ner till stan för mellandags rean, kolla lite. Senare i veckan ska jag träffa alla tjejer och gå tillsammans på rean :) cya later !



Mina frisyrer sen 2006 till nu! hur har man sett ut egentligen...?!

2006




2007







2008





2009






2010



Ja herregud så jag sett ut egenom åren.. speciellt mitt hår. Här är bilder som jag aldrig visat för någon innan! (förutom vissa då)


Bilder <3

Endel utav min Jul<3







Mamma, den finaste människan!♥
har inte bilder på alla som gjorde min jul heller, utan detta var tidigt på dagen..
fick mycket fina julklappar, kläder, eminem bild, parfym o böcker typ + pengar! <3
Nu taggar jag inför imorgon som fan, då ska jag gå ut och ha roligare än roligast med mina vänner. <3

Merry christmas!

Last Christmas, i gave you my heart, but the very next day, You gave it away. This year, to save me from tears
i'll give it to someone special
!! dont forget it..

God jul till er alla! ♥ idag ska det ätas mat, öppnas presenter och bara skratta!



Jag fick en julklapp..

Ja kan ni gissa vem denna är ifrån? och gissa bara vad det var i den... :) blev så glad!!


Tack Stevo♥

God Jul söta läsare! (ifall jag inte skriver imorgon)

Jag syster busar inne på toan. Med smink och nagellack ♥ Senare ska vi ner mot stan, och dö lite bland alla människor som kommer panik handla dom sista julklapparna. Senare blir det att gå ut och käka med S :) eller jag tror det iallafall.




Mina nya skor ♥


Stövel från Skopunkten.com


Mina nya skor som sagt, erkänn snygga! dock inte billiga.. var ett helvete att hitta några fodrade. Hade köpt ett par nya skor för ett tag sedan men dom gick sönder med en gång så då gick vi tillbaka med dom men det var ett jäkla strul! :( tills sist blev det dom här, mina älsklingar ♥

Jul och Jul..

Damn vad trött jag är.. somnade väldigt sent inatt, låg bara & vred mig fram och tillbaka helatiden..
Så kommer jag till skolan så är alla lärarna sjuka typ förutom min rektor så hade bara en lektion! Nu sitter jag bara i skolan med Lousie, Josefine och Julia :) och väntar på JULMATEN! ♥ gud så gott det kommer bli eller!
All julstress är skit jobbig, jul är jobbig överhuvudtaget. Även om det är sjukt mysigt med jul stämning och så, så tycker jag det är jobbigt som f-n :/ ..

Cya later


Helgen :)

Som ni säkert märkt har jag inte bloggat på hela helgen. Men jag har haft fullt upp och jag har knappt sovit något ! eller.. jo nu, natten till idag sov jag till klockan ett! min helg har vart g-a-l-e-n. I fredags hörde Madde av sig, hon som jag jobbade ihop med på 4H gården, (ni som läst min blogg ett tag vet nog vem hon är) har iallafall inte träffat henne på jätte länge, och så frågade hon om jag ville följa med ut! hade ju lovat mig själv att inte gå ut förräns juldagen för det blir roligare då, men eftersom det just var Madde så sa jag ja! Och det är jag jäkligt glad för :) hade det jätte trevligt med henne och hennes killkompis, det var den bästaste fredagen på länge faktiskt! Igår var mindre kul, orkar inte ens dra det här på bloggen, men jag var med Mikaela och Anthonia hela kvällen. Det var en rätt misslyckad kväll men den hade sina stunder!! Lovade dom att vi skulle t-a-g-g-a julddagen något så in i h*lvete :D I fredags sov jag hemma hos Stevo med, vi kom la hem vid fyra tiden tror jag det var och somna inte förräns senare , sen vakna vi vid nio : ( haha så jag var så jäkla trött igår.. Men idag har jag vart hemma lite och sen träffade jag Simone och åkte hem till hennes mamma och fikade med hennes mamma + pojkvän :) och nu ska jag springa ut för stevo väntar på mig! hohoh puss på er

Home sweet home

Mihi, jag är dum idag. Jag vaknade klockan nio när vi börjar halv nio! och vi slutar ändå halv tolv idag så jag tänkte att jag lika väl kan vara hemma... dock saknar jag mina änglar i skolan :( hoppas på att jag får träffa dom ihelgen istället!
Jag har inget planerat idag.. såå hmm.. får se framåt kvällen vad som händer! kanske något roligt ;) eller kanske bara vara hemma.. eller..nää... eller? xD vi får helt enkelt se! klockan är ju bara 10.22 nu ju :o jag vet bara att jag ska hoppa in i duschen snart! sen behöver jag plugga för det gjorde jag aldrig igår....

Ha en bra dag!!




Du är bäst, du lyser upp ♥

Ner mot stan snart då..

Den här låten är grym, Pink är grymmast!


Snart ska jag åka ner till stan och träffa Mr. Stevo :P egentligen måste jag vara hemma och plugga för jag och några till har en redovisning imon, som vi egentligen skulle gjort för två veckor sen.. sen har jag en till redovisning på tisdag.. blä.. jag får helt enkelt plugga ikväll när jag kommer hem! får komma hem tidigt typ.. och det är så mörkt & kallt ute, det gör så att jag inte alls vill åka någonstans utan bara krypa under täcket!:(

Typ något i denna stilen..

Morsning!:D

Hej bloggen! Jag ska gå ut till bussen om fem minuter, eller, egenetligen skulle jag göra det nu :p börjar nio idag, men ska möta upp Jennifer och köpa varm oboy på Subway för 1kr! ;) Idag skulle vi bara ha julpyssel i skolan typ, fast på gymnasie nivå då såklart.. hmm.. sen idrott!

Vi hörs!



(Inlägget är tänkt att publiceras 08.30, men jag märker nu, 15.19 att jag råkat kastat det i ukast-.-)

Jag slutar aldrig skratta åt Ica reklamerna! ;)


Bloggtorka som fan..

Blä, funderar på att lägga ner hela bloggen då jag haft bloggtorka i flera månader. Vet inte vad som hänt riktigt, men jag blir bara torrare och torrare.. Och snart är det fan jul med, herregud! jag har inte köpt en ända julklapp:( har bara pyntat lite i mitt rum idag..


Här är en bild sen i fredags, då vi var i göteborg och käkade lite efter rundan på kimono fushion ♥


Som sagt, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva heller! min blogg torkar vell ut snart...

Alone in the darkness

Jag vill också ha någon om vintern, att hålla om, dela mina tankar med, dela säng med, dela drömmar med. Tända ljus ihop och bara skratta.. det är alltid såhär på vintern. Det är.. 3 året i rad jag är singel under jul-tiden. Hade en pojkvän när jag var 14 under julafton, men det är längesen nu. Dom flesta i min omgiivning har pojk/flickvänner jämt under vinter tiden, och det gör mig avensjuk. Det gör ont att se andra när man bara går själv och vandrar på sin egna stig.. Jag har blivit så kräsen, jag vill inte ha vem som helst. Och jag har så stora krav på andra, och jag har så svårt att bli kär i någon.. Sjävklart är jag glad för andras skull, men om ni vet vad jag menar. På sommaren går det bra att vara singel, men det har inte hänt heller på några år. Men på vintern är det jobbigt, själv i mörkret liksom.. Jag har ju mina vänner och familj men det är absolut inte samma sak..


Åker till Göteborg snart :)

När jag börjar det här inlägget så är klockan 06.03. Jag gick upp klockan fem, och jag är nu klar med allting, kläder, smink + hår och jag har även hunnit äta lite frukost! ;) jag är inte så jätte trött som jag trodde jag skulle vara, hehe. Ska åka 06.33 härifrån så jag hinner hämta ut biljetterna på stationen med. Jag har med mig kameran till visningen, men kan ju inte lova att det blir några kort, om vi inte får ta! Bussresan till Göteborg kommer nog bli mysig hoppas jag, eller helt katastrof när vi är så många som ska åka med en ordinarie buss och då lär det vara annat folk på också! hmm aah..
Igår i skolan hade jag även  idrott och jag var så aktiv som jag kunde nästan, så jag har tränings värk idag överallt. :(

Jag är hemma runt ett tiden eller liknande, tror jag ska hem och sova en stund då. Senare ikväll blir det bara att ta det lugnt, blir så j*vla arg då inga nya biofilmer sänds som det stod förra veckan att det skulle göra?!


Jag idag

Have a good day! :)♥

Min vecka :)


You changed my life and all my goals..

Jag är trött, fy. Ska snart hoppa i sängs har jag bestämt, (i min ny beddade säng) idag har jag bara vart hemma och slöat, har inte orkat åka ner till stan & fika med en kompis som jag lovade igår, utan bara suttit. förutom när stevo ringde och skulle komma och ta en cigg, vi var ute i en timma och det var kallt! hehe sen har jag duschat.. rolig information om min dag va? :)
Jag kom på att på fredag ska jag åka iväg med skolan till göteborg och kolla på en fashion grej, japansk visning tror jag det var eller något sådant, hehe ser fram emot det! sen ska jag göra ett kartotek med sminkningar i, och öva inför matte provet tills på torsdag. Säger godnatt nu!

Till dig

You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.
I've kissed your lips and held your head.
Shared your dreams and shared your bed.
I know you well, I know your smell.
I've been addicted to you.

Goodbye my lover.

Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.
.





Fix

Nu kommer bloggen se lite knas ut, men jag håller på och fixar den! och det gör jag när jag har tid så kanske kommer det ta ett tag..

2:a advent idag :)

Du heter: Viktoria Seppälä

Smeknamn: Vick,vicky,vickan


Låt som när du är ledsen sörjer till?
Lugna låtar, eller typ helt tvärtom ibland.

Beroende av:
Cigg

Vad tror folk om dig?
Jag vet inte, är väl olika från person till person?

Stämmer det?
-.-

Vad får du oftast komplimanger för?
hehe, venne, ögonen mby

Hur imponerar man på dig?
ärlighet

Brukar du skratta för dig själv?
händer :P

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
Var är du?<3

Har du haft sex idag:
;))

Hur svarar du i mobilen:
yes man

Vem ringde du senast?:
Simone

Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
En massa skratt :P

Antal timmar sömn inatt:
9 :)
Sov du ensam:
beror la på hur man ser på det :) ;)

Brukar du komma i tid:
jaadå

Hur känner du dig nu:
Baakiis

Vanligaste färg på dina kläder:
Svart

Vad tycker du om fötter:
myspys


Vad saknar du:
ärlighet från andra människor



Hade du en bra kväll igår:
Till att börja med, sen var det skit!

Favorit dryck på morgonen:
Juice <3

När brukar du oftast gå och lägga dig:
elva

Är du blyg?:
är ja vell.

Sysslar du med någon idrott:
Skolans idrott? :P

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Nej!!

Har du spytt offentligt:
jaa hehe

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:
jag vet faktiskt inte, få panik:p

Är du nöjd med ditt liv:
Svår frågaa..

Är du bortskämd:
nej

Vad gör du i morgon:
Gå till plugget :)

Vad är det värsta du vet:
jävla massa!

Har du bra vänner och äkta vänskap?:
Vissa!<3

Vad är det finaste du fått?:
jag vet inte

En speciell dag du minns:
många

Du samlar på:
inget? :P

När grät du senast:
torsdags

Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Ge bort halva till mor <3

Vill du gifta dig:
Jag tror de

Vill du ha barn:
aa, men inte nu

Är du musikalisk?:
neej xD

Vad dricker du helst när du är törstig:
vatten eller något

Bor dina föräldrar tillsammans:
Nepp

Har du någon gång gråtit dej till sömns:
ah

Biter du på naglarna:
nej!

Lite random frågor. :)

En sak jag måste göra är verkligen att ta tag i mitt rum! ligger smuttstvätts kläder överallt i hela rummet och min gaderob ser förjävlig ut, måste byta i sängen, packa upp ur flyttlådorna.. Städa på skrivbordet och sen plugga teori..

Seg!

Jag ligger i min säng och lyssnar på min framtida man, Eminem ♥ han säger inte emot det jag säger, han sårar inte, han bara sjunger så fint till mig helatiden.. en sådan man skulle man ha!


Kvällen igår var okej, men har verkligen haft roligare. Slutade med att jag gick ut själv och träffade en massa folk som jag kände på krogen istället! sen åkte jag bil med Bunjamin i en timma runt om i stan och sen körde han hem mig, det var la typ det :P tappade dock mina nya örhängen igår och drack upp mina sista pengar :( klant arsle som jag är! :( Idag skulle jag egentligen träffat Simone min men hon är på hennes internat och har roligt med kompisar, så jag får helt enkelt klara mig själv ikväll. Har lite alternativ att välja bland, men nu ska jag bara slappa under dagen och tjata på mamma om att köpa pizza.


Min outfite igår! är dock typ ledsen att ja tappa mina nya örhängen..

Ett litet inlägg här och där..

Oj, inte bloggat på en vecka nu. Men det har vart väldigt mycket drama asså.. tänker inte ta det här på bloggen då alla kan gå in och titta, och jag skriver inte skit om folk i min blogg. Så jag får helt enkelt hålla det för mig själv! Men anledningen till att jag inte bloggat är min fula design, är så trött på den så jag spyr nästan. Jag vill ju göra om den men vet inte hur.. :/ i veckan har jag iallafall hunnit med och köpt ett par nya byxor , var skit längesen asså jag gjorde det. Sen ett nytt linne och resten av pengarna har bara försvunnit...? som vanligt. Nu väntar jag bara tills jul, då kommer pengarna in igen!:D Och nu är det fredag, härliga fredag. Jag slutar ju halv tolv på fredagar men efter jul blir det ändring på det tyvär :( Ikväll skulle jag egentligen gått på bio igen, men det blev inte så för filmen vi skulle se hade tydligen inte premiär här i borås idag :O så jag ska hyra film med Stefan, sen bär det hem till en utav hans kompisar Niklas, och sen harrys! haha det är 20 års gräns där så jag tvivlar ju på att jag kommer komma in.. men Stevo sa att det kommer jag göra visst så jag får vell lita på honom ;) Jag funderar på att gå och lägga mig och ladda inför ikväll, är jätte trött efter denna långa vecka. Fast veckorna går ändå skit fort! man hinner bara blinka på måndagen sen är det fredag. Jag har inget planerat imon, så skönt. Planerna kommer vell men det är ändå skönt att inte bestämma något utan bara ta det som det kommer!

I veckan har jag även hunnit med att dricka Chailatte med Josefin och i måndags fikade jag med Julia!



I onsdags gick jag på Handledar kurs med Stele, i fyra timmar! och idag ska vi posta lämpet på posten och sen ska jag fan börja köra! wiho längtar ihjäl mig!!


Det har ju även hunnit bli första advent..snart andra.. damn.


Sen känner jag mig sjukt sliten, jag måste för det första klippa mitt hår och färga det.. sen göra en ansiktsmask, hår inpackning och vårda naglarna.. när jag nu ska ha tid med det vet jag inte..




RSS 2.0