Ne nu blir det sängen! natti sötnosar.

Hittar endel bilder på datan :

En fin bild på Mamma, Tommy & Love ♥


Hahah Love, sötast i världen!

Vill ni veta en sak? Min mor är den bästaste man kan ha!
Love u mam ♥



suck.

DAMP! varför kan man inte ladda upp kopierade bilder bara ibland & inte alltid? nu när jag sitter på den stationära så kan man ju kopiera bilder & kopierade ngra från Malin fb för det var bilder där på oss :/ men aja, cp som alltid!


stationär data :P

Fick sätta mig vid den stationära datorn för där har vi RIKTIGT bredband! Men stör mig som fan på tangentbordet.. känns som om det var 100 årsen jag satt vid en stationär :P allt känns så stort, haha! Dom ända gångerna jag sitter vid en stationär är när jag är hemma hos Mikael.

Har ett problem.. har ont i tandköttet mellan mina tänder, vet ej varför men ibland kan det bli ömt där och det är sjukt jobbigt :( & vem ser fram till skolan imorgon? inte jag iallafall... men börjar klockan tio så är ju rätt nice!

Hemma!

Men mitt internet cpar 24/7 och det gör det på alla andras här hemma oxå, bajs :@
hmm innan idag så blev jag typ lurad på solariumet :s Stod 60 kr för 17 min, satte i 60 kr fick 14 minuter! -.- sen blev det ingen direkt skillnad, men röd är jag än.. försvinn röda grejer! Men sen hann jag precis med bussen som gick 15.40 hem till Simone. Har suttit och kollat på 2 bra filmer i rad, komidier! hmm.. den hette ngt om " inte utan min paddy" haha vettefan men roliga var dom :P sen drack vi kaffe & sen körde hennes pappa hem mig för han skulle ändå tanka ner vid macken och sen hämta jesper. Såå nu är jag hemma och har damp på mitt internet..helt otroligt att jag ens hann skriva detta inlägget... aja, hoppas ni får en bra dag imorgon i skolan/jobbet elr vad det nu är! ♥

Shit vad alla är tråkiga idag!

Då får jag vell sola själv då.

Ska ta en cigg med Erica vid två & lite efter det åker jag in och solar på open sun! bara jag inte blir som en röd kräfta efteråt igen! ska hämta ut pengar i stan och sen ta bussen dit för är en liten bit att gå, lat som jag är hihi :p sen beror det på om jag hinner med bussen eller inte hem, för om inte åker jag hem till simones pappa & är med simone såklart :P pussheeej!


Hej alla sötnosar :)

Hehe, jo kvällen igår blev rolig! stör mig som fan att jag inte är 18 än bara. Efter att jag skrev det sista inlägget igår satt jag mest bara vid datan och sen kollade på tv med mamma, jerry och love :P sen satt jag på msn och snackade med björn och malin.. båda hade fått problem :( och jag är usel på att trösta folk :P det är ngt jag behöver bli bättre på! men efter det så låg jag i sängen så får jag sms av madde att hon mött på Simone & Malin. Sa till Simone igår att hon skulle hälsa till Madde om hon träffar på henne på trägån! & det gjorde hon allt... Så simone hade tydligen kramat madde och madde dont like hugs. HAHA fyfan vad kul eller :P sen ringde hennes packade karl och skulle tjöta, lät som om han sa ngt om grisar & 4h. HAHA.. men sen somnade jag :P

Men ni vet, igår när jag var och solade? Jag brände mig som fan i ansiktet. Blir så less, vill fan inte bli RÖD vill bli BRUN! Simone blev då fan negerbrun men jag blev röd som satan... fast bara i ansiktet. Nästa gång jag solar = solfaktor i facet och sola i minst 16 min.


Vet faktiskt inte vad dagen har att erbjuda.. Ingenting i guess, det är ju söndag, IGEN! helt cp att tiden går så fort.. Imon är det skolavecka, inte haft en skolvecka på 3 veckor nu! och inte har jag ens öppnat matteboken..tillomed glömt av vad vi jobbar med.. suck, slarviga jag. Och Anna har jag inte pratat med sen typ 4 helger tillbaka, efftersom hon inte har någon mobil & aldrig är inne på msn så det ska bli as kul att träffa henne imorgonbitti.. & Malin har hoppat av IV så det är lite tråkigt.. men då hoppas jag allt att du kommer in på folkhögskolan!

Nee, men det blir nog bara slappt idag. Äta sig fett & kanske in och sola senare :) skriver fler inlägg senare, cya!:*

girls!

Tjo allihopa!:)
blev inte alls så att jag tog 18 bussen hem. Utan Malin kom efter att jag och Simone solat, så vi gick och käkade pizza! mumma! Efter det gick vi til ica och köpte lite gott och smått, så möter vi på bekkys mamma! så vi följde med henne hem och hämtade bekky :P senare drog vi hem till Malin och drack vin & lite shottar ;) var hur trevligt som helst! Kollade även på melodifestivalen, så gissa vem jag har som bakrundsbild nu ? Peter jöback ;) Men vid nio skulle tjejerna ut på krogen och eftersom inte jag har fyllt 18 än var det bara raka vägen hem! sjukt tråkigt för ville verkligen följa med, men får bli i september! Jag käkade nyss tacos som mamma gjort, hur gott som helst och jag känner att mitt huvud är rätt yr för jag skriver fel helatiden! haha ;)

(:

Några bilder sen igår, när jag var hemma hos Erica en sväng :) bilderna är tagna med hennes mobil :p hihi





Im your biggest fan, paparazzi!

http://www.youtube.com/watch?v=qMLjA4DSZJE


Mammor!

Mamma frågade nyss ' varför har du en blogg'?
Jag: bara.. det känns bra & ha en så man kan skriva av sig.
Mamma: men är det så kul & dela med sig om sitt liv med alla helatiden då? 
Jag: nee, men man skriver ju inte allt på en blogg!





Jo, det blir så som jag tänkt. Jag blir barnvakt från klockan två till klockan fyra, mamma ska in och handla lite smått så jag passar the little devil ungen. Sen tar jag fyra bussen in till stan med Simone & solar! Och tar 18 bussen hem i guess eftersom Simone ska iväg :/ Egentligen var det nog tänkt att jag skulle ta 14 bussen hem till henne och vara där och sen åka in till stan, men det blir vell lika bra att vi ses på bussen :P ingen aning om vad jag ska göra tills dess bara..


Hellu!

Kvällen igår blev väll trevlig iallafall, satt ju hemma hos Erica & jag och hennes syster satt & delade på en flaska vin :) var där i bara 2 timmar, sen ringde M & ville jag skulle komma hem till han, så då drog jag me d nio bussen hem till honom. Vi kollade typ bara på PB och sen somnade runt tre. Åkte redan hem vid tolv... Så nu sitter jag hemma, vet inte ritkigt vad som händer. Men Simone & jag ska nog ses innan hon ska till Malin ikväll och typ bara tjöta. Sen ska la jag egentligen vara hemma hos Tony men jag drack ju upp allting igår & jag vet inte om jag ens vill komma längre eftersom det blev som de blev igår.. Och jag har även planer för att sola efter att Simone åkt till Malin. Låter inte det underbart? men då måste jag åka in osminkad till stan och det gillar jag inte, haha. Blir nog en soft dag. Puss!

fyfan vad jag är på dåligt humör!

Som jag misstänkte var festen inställd tills imorgon & har frågat varenda jävel jag känner om någon vill ses, men nej! alla sitter hemma. Och vet ni? Jag hoppas ni ruttnar också! Inte ens micke ville ses. Hoppas ni har det bättre framför dator stolen :)


Någon som iaf är villig och ses är min granne Erica. Det som suger är att hon bara inte kan åka någonstans, så vi ska sitta hemma hos henne & dela på en flaska vin. Sen vid nio ska jag nog ta bussen in till stan och träffa Lastie. Han pratar engelska, och är jag lite fuller så kanske det kommer att gå ;)


En bild på mig & Erica för några årsen :)



getpung!

Vad allt är cp drygt.. har sådan jävla huvudvärk så jag vill dö. Tony är jävligt seg på att svara på sms om hur det riktigt blir ikväll.. suck. Och det ända jag kan fixa fram är vin, fyy för det :/ så har ingen aning om hur det blir.. vill festa ikväll men verkar inte bli något sådant. Simone skulle festa, fast hon skulle på krogen senare så det suger ju ännu mer getpung! om inte annat åker jag hem till min äslkling och sätter mig där.

inte okej!

Här ligger jag under mitt varma täcke.. mesta andra är ute i det kalla vädret! Men idag orkade jag verkligen inte & min näsa rinner & mitt huvud känns tungt som helvete.. vi slutar även 12 där idag. Bara att.. Det var nog sista dagen med Madde där för jag har ju skola nästa vecka, om den öppnat då dvs :P så det känns riktigt sorgligt på något sätt. Men jag tror jag överlever det.. Men har ingen riktigt aning om vad som händer idag..Felicia skulle låna mitt fritidskort så hon kommer in till stan efter skolan. Men jag behöver ju också ett busskort? Mamma och brorsan skulle också iväg vid ett, så är Love hemma så jag skulle vara barnvakt till senaste fyra. Sen får jag låna mammas busskort om jag ska iväg någonstans, men det kan ni ge er på att jag ska! Tony låter väldigt lockande men vettefan hur jag ska fixa drickan bara :P Känns som om jag kommer få en fri-mikael helg. känns inte alls bra!!
Det finns en låt som jag älskar med The Ark.

It takes a fool to remain sane

http://www.youtube.com/watch?v=GNay6BNhpDA

Du är ljuset i mitt liv!

Mikael


navelsmycke på rymmen

Åh, vet ni vad jag upptäcker? att mitt finfina navelsmycke som jag precis tagit på, är borta från min navel! blir så förbannad så jag kokar.. det kostade 200 kr och var hur fiiiint som helst! men nu är det borta.. så jag satte in läkesmycket igen. Suck.. verkligen inte min dag idag..

^^

Blev aldrig att jag gick och la mig. Tog några djupa andetag så mår nu bättre=)
Innan idag på praktiken när jag skulle ta ut starshine till den andra hagen med cenge så kommer den nya hästen, Loyden som började sparka och bita henne så hon fick världens ryck och sprang typ iväg & jag efter. Var skit rätt att jag skulle bli trampad på eller sparkad, jävla loyden! riktig busing & tror han ska bestämma över alla andra hästar helatiden nu när Pelle flyttat. Blir nog min sista dag med Madde där imorgon, hon byter plats den 8:de :( och Ingela oh Magnus någongång i mars,april så då lär jag också byta snart. Ska hålla utkik efter något annat som man kan tänka sig.

Snö & bussar: DRA ÅT HELVETE

Förlåt för min dåliga uppdatering! Men denna dagen var hemsk! har gråtit en heldel. För det första började det snöa ännu mer och jag var ute & skottade som en idiot. Sen skickar mamma sms om att mina skola hat stängt pga för mycket snö, var på nyheterna visst. Men om min skola stängs borde la min praktik också "stängas" eller så att jag får ledigt iaf. Men nej, livet är bra orättvist! Sen idag väntade jag på bussen i 25 minuter och sen i viskafors så fasnar bussjäveln. Den hade fastnar framför en snövall så folk som bodde runt omkring kom ut och började skotta så bussen kunde fortsätta åka, men bara det att den stod så i en timma ungefär. Jag var sjukt kissenödig & visste inte vad jag skulle ta mig till.. Men sen så bor Mikael precis där vid bussen fassnade så sprang hem till honom och knackade som en idiot och ringde man han varken svarade eller öppnade efter en lång stund. Så då sprang jag på toan & sen väntade jag en timma på att nästa buss skulle gå, och jag väntade i 20 min på bussen,den var asså 20 min sen & då tänkte jag att den kommer inte så då började gå hem. (är ca 5 km hemifrån mig & Mikael) & när jag precis börjar gå kommer bussen. Just då ville jag dö i det ögonblicket. Jag grät som en idiot för jag var förbannad för mina skor var genomblöta, jag var sjukt trött & jag hade hellre velat stanna hos Mikael längre för tror inte vi kmr ses ngt i helgen för det är hockey. Så gick hela långa vägen hem & då  träffade jag på Tony som skulle till Adriana.. han tyckte synd om mig och gav mig en bamsekram :) sen när jag kom hem så tyckte jag synd om mig själv. tog av mig alla äckliga kläder och satte mig på mys & tog bort sminkresterna..Har krypit ner i sängen med godis som mamma kom med! Usch jag HATAR SNÖN! förstörde min dag TOTALT. Och imon får jag pengar egentligen. Men 600 kr går till fritidskort & 150 till mobilen & 150 till mamma. Det är 900kr kvar av 1000 kr. Känner att jag inte har turen på min sida. + att Tony vill att jag ska joina med han imon & typ dricka.. men vart ska jag få pengarna ifrån.. Nä, nu orkar jag inte med det här mera.. ska strax gå och lägga mig. Godnatt

mycket att göra på kort tid.

Gud tider flyger i väg & känns som om jag inte hinner med något! Hinner inte göra mat tills imorgon på praktiken, så får bli nudlar som vanligt.. sen vill jag fixa mina naglar men acetonet hemma är slut! sen har jag en jätte jobbig blåsa på tungan som döööödar mig. Orkar inte ens äta för mamma och dom har släckt ner. Vill också hinna snacka med folk på msn & kollar internetsidor man är medlem på & bloggar. gah, stress och jag borde redan ha legat i sängen!! gud. Men iaf har bestämt att jag ska hem till Mikael direkt efter praktiken imon :) & jag kommer fan aldrig komma i sängen :(

bra kväll :)

Haha vill ni veta hur min kväll blev så bara läs på Simone blogg:  http://missenxkissen.bloggproffs.se/
haha fyfan ni är bäst!


För övrigt kom jag nyss hem, gjort det jag ska så nu sitter jag bara här & slappar :) skiter i att jag ska upp tidigt imon!

trött som fan.

tjena! jag sitter hemma hos Simone. Vi träffades efter praktiken/skolan & så har jag vart hemma hos henne sen 15. Vi har käkat & kollat tv typ. Snart kommer Tony förbi! ska bli kuligt :) vet inte ritkigt vad vi ska göra men det kvittar för har alltid kul med mina sötnosar! Ska la hem med nio bussen i guess. Då blir det rota fram kläder tills imorgonbitti & göra någon mat till imon.. borsta tänderna, tvätta bort sminket & hopp i sängen! Upp tidigt imorgon biiti också. Det ända som suger är att madde har bara halvdag imorgon så blir 2 timmar utan henne, hur ska jag klara mig? ;) sådan jävla fusk! vettefan när jag ska träffa mikael. har inte träffat han sen i fredags & igår orkade jag inte. Idag skulle la han på hockeyn som blivit flyttade till frölunda. aja, jag får sluta vara så kontrollerande & ta dagen som den kommer helt enkelt! ha det bra för nu ska jag ha skoj med tony & simone :D

öhj

Innan idag så kunde jag inte få av mig mina ringar. Mina fingrar hade svällt upp så mycket så dom satt fast som fan!! det var lite crepy för har alltid haft lätt att få av dom, men jag har haft sjukt mycket vatten i kroppen heladagen för har pissat flera ggr i timman & sen så mina uppsvällda fingrar. Men nu har är dom i normalstorlek igen :)
Höll på & skratta ihjäl mig innan idag, såg så jävla kul ut ;P



Nu har alla här hemma i familjen gått & lagt sig. Eller, brorsan och syrran vet jag inte. Brorsan sitter la vid datan & syrran ligger la i sängen :) mamma & love ligger också i sängen, hör att mamma läser saga för love :P Imon ska jag gå upp halv sex typ för ska duscha. Har ingen vilja att gå tillbaka till 4h mera men som sagt får tänka positivt & jaag har ju faktiskt kvar madde där :) Men min önskan kan faktiskt gå i upplevelse. Om att komma in på stylist. Om jag bara kämpar som helvete så kanske. Fast det stod i borås tidning för ett tagsen att det var det programmet som dom flesta hade sökt in på. Och matteboken har jag inte ens öppnat på 2 veckor. Dags att göra det kanske? Klarar jag bara matten till sommaren kommer en tyngd från mina axlar att ramla av.. Kommer ta det som det kommer helt enkelt! Man måste kämpa för det man vill bli! Så imon ska jag till den där jävla 4h & tänka på alla djuren som behöver mig :)! ska la snart krypa ner i sängen och FÖRSÖKA sova. Kommer inte gå bra kan jag säga! men godnatt på er & hoppas eran dag imorgon bitti blir kanon <3

Blondie eller brunett? hjälp mig!

Jag har ett till problem. Har blivit sjukt sugen på att färga mitt hår mörkt igen!
Är orginal blond men jag får höra utav så många att jag passar bättre i brunt.
Bara mamma som säger att jag är fin i mitt blonda hår, haha mest därför jag
har blondt hår så mamma ska sluta tjata. ;)

Nackdelar med att färga det mörkt :
1. Måste färga det en gång i månaden för färgen går ut fort & får ljust utväxt.
2. Det sliter på håret att färga det varje månad när jag redan plattar det varje dag.
3. Jag kanske ångrar mig & vill ha blondt igen & då tar det låång tid innan man blir
blond igen och det lär slita ännu mer.

Positiva med att färga det mörkt:
1. Mitt hår kommer få glans
2. Känner mig finare i mörkt hår

Nackdelar med blondt hår:
1. Håret ser mycker mer slitet ut i blondt
2. Håret känns torrare!
Positiva saker med blondt hår:
1. Det är min orginalfärg så slipper färga det helatiden.
2. får ingen direkt utväxt
3. När det är sommar behöver jag ingen "skyddsmössa" för att håret ska blekas.
4. Mamma blir inte sur om jag har kvar mitt blonda hår :P haha


Så nu tänkte jag lägga ut några bilder jag tagit igenom åren på mitt blonda & mörka hår.
OBS! tänk på att vissa bilder är väldigt gammla och titta inte på hur jag ser ut, titta på hårfärgen!







AS MONGO bilder men det får duga !





:/

Nej, jag blev hemma iallafall. Somnade runt halv sex och gick upp vid halv åtta. Kommer då inte kunna somna inatt iallafall. Blir lite depp nu... Jag vill gå stylist & ha apu i göteborg på mode men istället går jag på IV & praktiserar på en jävla bondgård typ.. fyfan vad livet är orättvist!!

kaallt & cp folk

Gud vad skönt det var att komma hem idag! Varit ute mest heladagen på 4H. Jag är så jävla trött på det stället nu. Det kommer klagomål hit & dit och INGEN kan sköta sitt egna utan ALLA måste verkligen lägga sig i i precis allting! Som idag så vikade en tjej åt Sabina, hon så säger hon : är inte du rädd om dina kläder? jag : nej.! hon: men du är alltid finklädd här ;s jag : jag har på mig det jag brukar ha på mig annars! ååh face it någon jävla gång. Asså, det är vell inget klagomål men jag HATAR när dom ska påpeka mina kläder. Jag kanske inte vill se ut som värsta luffarn & nörden? ursäkta mig men jag är inte född istället som vissa andra är. Sen så har det kommit 2 nya praktikaner dit. Dom satt och hade lunch när jag & Madde kom in, & vi hade precis rökt. Tror ni inte dom börjar tjata skit om rökning? visst rökning är inte  bra men man behöver inte se ner på människor för det eller snacka skit om människor som röker när vi står där. ååh, snart kommer jag skrika ut att dom ska hållakäften & sköta sitt!!!
Så. utbrottet avklarat :D. Annars idag var det faktiskt rätt kul! grisarna har kommit in i stallet för det är så kallt för dom ute så Annika (ena grisen) hade slutat äta så nu är dom i stallet & jag och madde skulle ta ut dom på en liten promenad men Philip gick in i alla vallhögar helatiden. haha såg så jävla kul ut xD. Sen snackas det en jävla massa om krogen & körkort. Känns som om alla runt om krring mig fyller 18 & börjar med sitt körkort.. Känner stressen komma redan nu fast jag fyller i september. Men jag längtar verkligen tills jag fyller 18, då blir det lätt krogen med dom bästa!* Btw, när jag kom hem så slängade jag av mig dom tajta kläderna och tog på mig mys, aah så skönt! Mikael skulle höra av sig när han kom hem idag, någon gång efter fem och då kanske vi skulle ses men känns lite onödigt för vi kan bara ses 2 timmar & jag är dödstrött. Vill ju träffa honom men jag orkar verkligen inte ta bussen upp och sen gå upp för den långabaken hem till han & sen bara vara där i 2 timmar sen hem igen, när det är iiiskallt! anatar att vi får ses någon annan dag i veckan istället :/ aja, nu ska jag ta något att äta... Puss!

tjock..

Vet ni vad som skrämmer mig? att jag har gått upp en massa kilon och det syns mycket på min mage. Idag har jag små ätit helatiden & det är inte bra! jag börjar bli väldigt mullig, behöver hjääälp

yeh

Nu har Simone åkt hem :/ Felicia & Love kom precis vid samma stund som Simone skulle gå till bussen, så Mikko erbjöd sig att dom skulle köra hem henne :) haha mycket goare än att stå ute & vänta på bussen när det är -17 grader! mamma sa det för en stund sen och fyfån. Ni anar inte hur mycket jag vill ha sommar.. helt obeskrivligt. Jag älskar sommaren. Men nog om det, för vet ni? Simone kommer tillbaka hit vid åtta för hon ska sova över här inatt! Ska bli roligt. Sen ska vi upp halv sex imörra för att ta 7 bussen till skolan/praktiken. Kommer vara hur segt som helst där imorgon, & jag ser verkligen INTE fram emot det. Men som sagt, bara att bita i det sura äpplet! Nu väntar badet på mig! Ska bli hur skönt som helst, typ sådär +40 grader i badkaret, vi gillar det! Sen ska jag smörja in mig med den nya bodylotion mamma köpt, LDB Den luktar sommar! sen göra iordning mat tills imorgon & sen bara vänta på att Simone kommer igen. Puss på er !


Älskade badkar & Älskade blommor, ge mig!


Te & Simone

Jo, Simone kom iallafall :) vi har snackat endel & gjort te!


Vi ser rätt sletna ut idag, men det får man göra på söndagar! right?

haha cp fulbild men jag måste bjuda på den ;s eftersom jag la ut en så "hemsk" bild på simone ;)
nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra, det är rätt seegt.. men nu ska jag vara social iaf, puss :)

söndag..big no

Nej som jag misstänkte Simone var upptagen! suck..

stora släkten - kalas

Tråkigt att det är söndag nu.. haha hatar söndagar, dom är jämt så tråkiga & så blir det alltid något jobbigt att se framemot på måndagen :P Har fortfarande skit ont i gommen sen den där sura godisen jag åt i fredags morses.. den godisen liksom fräte sönder min mun & nu vill det aldrig läka, sjukt irri. Sen väcker mamma mig vid 10.22 & säger att farbror Jyrki skrivit på facebook att jag &min bror ska komma på min kusins 20 års kalas, asså sådär stora feta släkten ni vet :P men jag hade hellre velat komma på hans 20 års FEST! oom han nu kmr ha ngn då, höhö. Men jag har inte orkat svara Jyrki för vet inte om jag orkar komma. Har inge vidare kontakt med dom & känns läskigt att komma dit. Vill göra det för dom vill gärna att vi kommer men jag hör att min hjärna säger nej. :/  Vet ej vad jag ska göra idag annars? Funderar på att ringa Simone, om inte hon är med Adam då dvs.

Natti people <3

seg lördags kväll! kan ju göra något åt det och kanske sova men har verkligen ingen lust! & speciellt inte själv! men jag verkar inte ha något val..Imon är det söndag så också därför jag inte vill sova, för det betyder sista dagen på lovet! aja.

hoho

Prison break har ju funnits hur länge som helst & jag vet att folk har tjatat om att det vart/är så bra.
Jag har bara trott helatiden att den här prisonbreaks grejen är allmän skit. Men jag började kolla på det hemma hos Mikael och har nu sett första sesången. Finns ju totalt 5? :) vill bara säga, i am in lööööve.


Prison break



Guess ho have been loved in Prison break? JO,JAG!!

=)

Mikael. Saarinen säger:
,***,       ,***,   
         * *         
                       ,*
 *,    Vicky                    
                      *
    *
                ,*,
       ,*,
            ,*,



haha:P sweety!




Nu är jag hem kommen från borås. Jag & mamma gick runt i knalleland och mest kollade.
Jag köpte ingenting, eller mamma köpte en deo till mig :P Sem hittade jag en lite kulig men gullig grej till mikael.. haha asså det kan fan misstolkas så hoppas du inte tar illa upp när du får den :S haha. Sen åkte jag & mamma hem till mormor & morfar, käkade lite mackor och sen körde dom hem oss :) Och det har kommit SJUKT mycket snö! gaah alla kör ju fast :P Men men det ska ju bli ännu värre nästa vecka sägs det så inget att klaga över nu xD. Och ikväll ska jag bara sitta hemma, lite tråkigt men jag vet inte vad jag ska göra annars. Ingen som hör av sig till mig längre typ.


lörda

Nu är jag hemma.. Det var superduper mysigt! Fast filmen var rätt dryg.. mådde illa under halva filmen och började kallsvettas, vet inte varför men filmen var så jävla seg ;s .. men i övrigt var det bra. Vi satte hos på borås kebab, haha ;P så sov jag hos honom inatt & så åkte jag med tolv bussen hem för mamma skulle ha sitt busskort som vi lånade igår. såå nu sitter jag här och har inte ett skit att göra. Kommer inte träffa micke förräns nästa vecka någongång.. seegt & så är det praktik vecka :( åh.

för det är alla känslorna som lever upp på nätterna^

Tjoo! jag sov över hos mikael inatt så nu är jag hemma :P fast jag ska åka om några timmar igen.
Vi hade tänkt käka i stan & sen gå på bio, shutter island.. får la se om den är ngt bra! den har premiär idag så lär ju va huuur mycket folk som helst :p så nu ska jag käka tacos, som mamma skickade sms om igår att hon hade gjort för har tjatat på henne att jag vill ha de men hon bara ''nee, ta det ngn annan dag' så gör hon det när jag INTE är hemma :P så nu blir det tacos tajm..sen duschen! vet inte när jag kommer skriva igen, men antadligen imon eller något sådant :) Om jag överlever bion dvs ;) Ha en bra helg sötnosar!

Lacoste

När jag kom in i syrrans rum så såg jag en Lacoste parfym! när fån fick hon tag på en sådan? blev jävligt avensjuk iaf :P

Have a nice day

Just nu steker jag pannkakor till mig & Love, pannkakor är min favorit!* Efter det så ska jag platta håret & sminka mig. Ska ta 4 bussen in till stan med my lover! han vill ha godis så då ska vi åka in oh köpa det :P sen blir det vell hem till honom och glo på film i guess. det vanliga :P inte träffat han på hela veckan så ska bli superduper roligt att få göra det idag :) jag har typ bara 40 kr så jag kmr inte kunna bidra så mycket till godiset :( tråkigttråkigt.
Have a nice day, skriver när jag är hemma igen :)


En bild på mig & Mikael från 2008. uuh så gammalt! still love u <3

the day

Dålig uppdatering känner jag :P men jag klagar mest här på min blogg, stackars blogg!
får bara en massa negativa vibbar härifrån mig :P Så nu tänkte jag vara positiv.. Det blev inte en så händelserik dag idag, men en rolig sådan! Erica & Malin är rätt bra flummisar ;) åkte hem vid sex & så bytte jag om till pyamas sen satte jag mig framför tvn med mamma och love, käkade popcorn! så nu har ja blåsor på tungan.. & har fått en aasstor finne i facet som stör mig som FAN :P intressant info va... Sen hoppas jag verkligen att mamma blir bra någon gång, hon är fortfarande dålig sen hon fick sådär jätte ont i magen :/ <3 Sen har ja pratat lite med Mick idag, vi ses ju faktiskt ganska sällan ;S typ 2 ggr i veckan & jag vill inte ha det så men ... vt inte vfr det är så.
Men sen tycker han att vi ska flytta till ryssland, haha fattar ni eller? aah visst man kanske får bra betalat däär men ryssland!! känner faktiskt ganska desperat :P haha. Sen en annan sak.. Pink är ju min favorit, bara älskar henne & hon ska ju ha konsär nu i ullevi den 24 juni & ha takida som förband. Biljetterna släpptes i fredags och jag vill så gärna gå... hon har haft endel här nu i sverige men jag har aldrig kunnat gå. Så nu hooppas jag at tdet verkligen blir av..
P!ink är BÄST.

* *

Asså det känns som om jag ska EXPLODERA när som helst! Jag måste UT! typ suttit hemma halva lovet nu.
Så jag snckade med erica oh malin, så jag ska åka in med två bussen och träffa dom :) vet inte vad vi ska hitta på, men säkert ngt skoj! nu blir det duschen.. pusshaj!

Ett helvete med mitt hår.

Här sitter jag & har gråten i halsen för ingen förstår hur jag känner mig. Har alltid haft det här korta tjocka krulliga håret, & jag står inte ut! ni anar inte.. jag plattar det varje dag. gjort i 6 år nu & ni kan ju bara tänka er hur det sliter på det. Sitter ungefär 40 minuter varje dag med det här jävla håret, och inte blir  det något bra heller. Har alltid haft samma frisyr, eller, jag har ju klippt av det ännu kortare bara för att få någon annan frisyr på det. Det blir ALDRIG långt. Har sparat sen jag var liten men har aldrig haft långt hår. Läst runt på internet, men det står inget om att någon annan än jag i hela världen som aldrig haft långt hår. Deras växer, men dom har valt att klippa av det. Mitt växer för jag får ju utväxt, men det går av när det precis kommer till axlarna. I nacken är det väldigt kort. Det växer mer på sidorna & det är uppklipp. Ni borde se mitt hår när jag inte har fönat det eller plattat det. Det ser INTE klokt ut. Frissigt & små lockar här och där i hela håret, det får en jävla volym! det passar inte när man har kort hår. Varför i hela helvete blir aldrig mitt hår långt? :'( Jag hade en hårförlägning för ett tagsen, & det var rätt jobbigt men jag kände mig åtminstone rätt fin.. Håret spelar en så jävla stor roll för mig! älskar hår.. När jag ser på andra tjejer med långt hår så sjunker mitt självförtroende till BOTTEN, eller nej, till HELVETET. Jag vill också vara som dom. Inte vara udda. Folk undrar varför jag jämt haft kort hår, & jag ger dom ett svar som låter helt orimligt? Mamma gick till läkan med mig när jag var mindre, för det växte vääääldigt sakta men läkan sa att 'så länge jag hade hår på huvudet så var det inget att klaga över typ' ... Jag vill så ha en hårförlänging igen, men jag gav 5000 kr sist för min. Har verkligen inte dom pengarna.. Det sägs att man ska vara nöjd över hur man ser ut, men jag HATAR mitt useende & mitt självförtroende ligger åt helvete långt bort pga mitt hår.

dryga lov.

Ingen händelse rik dag inte! segt med lov när man bara sitter hemma! verkar som om ingen kan ses/vill.
Så jag pinar Love med att baka bullar & muffins :P inte så roligt men står inte ut med att inte göra någonting.
tänker på mikael, undrar hur han har det för jag har inte pratat med han sen i söndags. eller, jag skickar sms typ helatiden så JAG pratar ju med honom, men han inte med mig. får hoppas att jag får ngn kontakt med han ikväll!

:/

Varför gör alla minnena så ont för? det är gammalt, och vi lever i nuet. Men ändå kommer jag aldrig över det..

Citrus

Vad tråkigt allt känns :/ inte bloggat på hela dagen trotts att jag bara vart hemma typ.
men jag gick upp vid halv nio och duschade, väkte mamma så hon kunde hjälpa mig att sätta på emla salvan på armen. sen åkte jag in till stan typ & dom på mödra vårdcentralen blev nästan chokade att jag skulle redan ta ut den eftersom jag inte haft den så länge.. men liksom det kändes som om dom fattade ingenting, sa att jag fått mycket acne utav den & skulle avvakta med något nytt preventiv medel.. hon föreslog inte minnipiller som jag hade gjort, utan p-piller Yasmin, det är ett p-piller som gör att jag får mindre acne av preventivmedlet. Bestämde ingenting idag för vill helst vara utan, för VET att det bara kommer bli problem igen med den jävla acnen om jag tar något igen.. men mamma lär ju inte gilla det så jag måste typ ha ngt :P frågade hur långtid det tar innnan hormonerna försvinner ur kroppen efter att dom tog ut pstaven, & inte alls lång tid tydligen, får vara noga med att skydda mig om det ska vara något sådant snusk! (; men iaf så jag känner mig lättad att den är borta!.  Sen sprang jag till apoteket åt mamma. När jag står i kassan ser jag en massa hängande tugummin lite längre bort.. Ser det där tugummit som Mikael sa han älskade, förskt hitta de ngnstans men finns inte & så finns de på apoteket :Pfinns säkert överallt men inte sett ngt när jag gått in i affärerna. så klartt gick jag dit och tog ett! & ja, dom är riktig goda ;) tänker så på dig Mikael, har inte pratat med dig idag men jag hoppas du hade det bra på din mammas jobb  <3 skulle ha träffat Simone idag, men hon mår inge vidare så jag tror inte det blir av.. :( så blir vell bara att sitta hemma ikväll (igen).. jag städade hela lägenheten idag, fick damp på att det var så äckligt här hemma så nu är det rent! mamma skulle ha städat men jag gjorde det åt henne, visst är jag en ängel?
tänkte även ha lagt upp en bild på tugummit, men det gick inte för min kamera dog :( fan.. får bli en bild på en citrus citron, tuggmmit är gjort utav det<3



tss

Ska förbi 4h en sväng imorgon och hälsa på madde & djuren :) haha
ska strax sova tror jag, så sov gott sötnosar!

En jävla massa gamla bilder på mig och mikael genom "åren", kände bara för att ladda upp några :) vi har dock inga nya på oss tsm.. vet inte riktigt varför men jag pallar inte sådant längre!.. Har fan inget bättre för mig xD


ballong

Varför hatar jag att blogga när jag känner mig lite nere? det är ett mysterum! blir alltid lite nere när jag kommit hem från Mikael. Vet inte riktigt varför, men beror vell på att jag saknar honom. Jävla tjöt om han helatiden känner jag :P
Sääg vad jag ska göra.. för jag vet inte! håller på & dör utav tråkighet! men det är söndag kväll och klockan är 20.04.. vad ska hända? jo ingenting. Kanske lika bra att gå och lägga sig och få en ny underbar vecka att lida till.

Venne vfr ja lägger upp bilden men jag gillar den, bara för ballongen är med!;)

Och en på min pojkvän, han får skylla sig själv som skickade den till mig ;)
Vill verkligen inte vara utan dig, hatar när det känns såhär! jag vill bo ihop med dig!


ingen rubrik

Är hemma nu efter en bra helg med min sötnos.
hade jätte kul i fredags, vi bastade och drack lite granna men det blev fail sen för mig för somnade runt elva xD
på lördagen kollade vi på melodifestivalen, & min älsklings andreas johnsson var med! & han kom vidare till globen :) säger grattis till han! sen bastade vi igen och så, sen kollade på prison break.. & idag på alla hjärtans dag så gjorde vi inte ett piss, har tjatat på varandra att gå och köpa godis men jag orkade aldrig :P så vid halv fem så GICK jag hem från mikael för han ville sova.. kände verkligen dissen, men men. Sen ska han jobba från måndag till onsdag, och aah jätte tråkigt nu när det är lov :( faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på nu.. vill inte bara sitta hemma hela lovet!;/ så om någon vill hitta på något eller ses, slå en pling eller ngt :)!  Och just det ja, imon ska jag ta ut min p-stav, ska va på mödravårdcentralen vid elva tror ja, och ja oh mamma köpte sådan där emla salva som ja ska lägga på för dom ska ju gö ett litet snitt i min arm! ska bli så gött att få bort den.. hoppas dom har ngt annat preventiv medel som inte är så mycket hormoner i, orkar inte med min acne mera!!

(y)

Hej!:) Har ni haft en bra dag? Det har jag om inte annat! var på praktiken till klockan 12, vilket vi slutar på fredagar. Jag & Madde sa farväl till Pelle.. hoppas så att han kommer få det bra hos sin nya familj :) han e ju gammal, därför han ska säljas. Inte för att jag stod hästen nära men det kommer ändå bli tomt :/ blir nog många som kommer att sakna dig! Sen var jag i stan med mamma en sväng, men hon fick så ont i magen ;/ vi åkte hem och nu ligger hon & spyr.. hoppas inte det är magsjukan, men hon har sjukt ont i magen och det har vell man inte när man har magsjuka? hoppas inte jag också får det! ;/ stackars mamma!.. men iaf sen tog jag mig ett fett skönt bad..skrubbade mig ren, och känner mig rätt fräsch nu :) ska strax ta bussen upp till mikael, har knäppt min första öl ;) Ha en bra kväll !!

töönt nr 1;)

Hatar att jag inte har en "hel-bildsspegel" ,
alla speglar är fan på snedden här hemma eller ngt annat,
så kan inte göra dagens outfits :( gör aldrig det och skulle gärna vilja göra det någon gång!




vill ha mer!

Gick hem tidigare idag, orkar verkligen inte vara där ;s fast man blir ju rätt nojig att någon ska tjalla eller att Åsa kommer på en :P Men vad gör det egentligen.. vi gör nothing efter klockan 12 och ska snart sluta där så det känns liksom lite sådär whatever. Innan när vi satt i fikarummet jag, madde och magnus så snackade vi om hur det är att blogga egentligen.. och om alla kända bloggar. Jag har typ bara 10 läsare om dagen, knappt det & jag känner att jaag vill att fler folk ska läsa denna blogg, men då behöver man typ sluta skriva så mycket om sig själv & istället skriva om andra saker, typ något vettigt.. Eller länka sin blogg till en sida där folk kan klicka på ens blogg. Skulle kännas lite läskigt ändå om typ halva sverige läser om mitt liv, men ändå, det skulle kännas bra om fler läste min blogg! så länka gärna min blogg till folk ni känner :) om ni orkar dvs ;D
Jag ska dra vid klockan 15 igen med bussen.. like always när jag ska hem till mick. Tror inte han riktigt vet att jah kommer just då, men får vell skicka ett sms och säga att NU är jag utanför din dörr :D haha nä men ngt liknande..
Ha en fortsatt bra dag alla mina få fina läsare :)

;/

Jag & min pappa i sommras...

Jag saaknar mitt långa hår så in i helvete! Ska försöka lägga undan ca 300-400 kr varje månad från och med NU. hur svårt det än kommer att vara så jag kan göra den igensäger det inte bara nu, utan jag menar det... miss u hair<3

Långt inlägg mby..

Känner mig skit sliten & trött som jag vet inte vad.. Kom hem vid kvart över tre, som dom senaste dagarna.. snackade lite med Mikael på msn, men inget speciellt.. varför känns det så konstigt ? eller är det bara jag som fått för mig någonting och överreagerar? vet inte riktigt vad jag ska tro.. du säger en sak, hon säger en annan.. Hon förstörde mitt liv. Du kan skriva hur mycket som helst om mig, men inte när det gäller min förra graviditet & om Mikael.(tror det 'är första gången jag säger det rakt ut här på bloggen att jag vart med barn, men vad spelar de för roll längre? folk snackar så mycket och eftersom en viss person lägger ut en massa om detta på internet känns det inte speciellt "hemligt" längre!) Detta plågar mig dygnet runt och jag förstår inte riktigt varför jag bryr mig så mycket om henne. Går vissa dagar då jag tänker mer på henne än på Mikael! Men som sagt, jag vill inte att detta ska påverka mitt & Mikaels förhållande. Det plågar inte honom, men det plågar mig något in i helvete! Han vet vell inte ens att jag känner såhär.. Jag vet mycker mer än vad du tror. Vill bara lägga eran-tid grejs bakom mig och gå vidare med Mikael, men det går inte när Du fortfarande trånar efter honom! Du skriver om att du inte gör det, men då skriver man inte en jävla massa inlägg om mig & honom, asså det säger mer om dig än vad det säger om oss!
Ni fattar säkert ingenting men det gör inget..


Ska träffa Mikael imorgon bitti, men vet inte ritkigt när och blir svårt att få tag på han.. iaf under dagen :/ & det känns verkligen som om något är fel! Tänker på det helatiden och vet snart inte vad jag gör. Vi får vell se hur det går imorgon bitti! Nu ska jag göra någon mat tills praktiken imorgon, riktigt segt där idag iiigen! Imon åker nog Pelle ifrån 4h för gott :/ han är en gammal gubbe som ska bli pension! (stavning) kommer bli jävligt tomt..Anledningen till att man är där är för djurens skull! Dom avlivade även en kanin i måndags, den hade skadat sig i rumpan på ngt vänster, måste kommit i något vasst! stackars det barnet som lyfte upp henne och sen inser att man fått en massa blod på jackan! fyfan.. Stå ut 6 timmar imorgon bara & sen på fredagen 4 timmar. Sen det efterläängtade loovet! Vet dock inte vad som händer under lovet riktigt, blir väldigt svårt att hitta på något utan pengar :/ Men pappa ville träffa mig, och jag vill träffa honom med men efter det han gjort så vill jag ändå inte. Asså han har aldrig visat sig bry sig om mig eller min bror så mamma tog vådnade om oss för ett tagsen, eller bara om min bror för dom sa att det inte var ngn meniing med mig för jag fyller ändå snart 18. Sen vet jag inte om mick vill ha mig hos honom, annars får jag vell ringa runt och pina någon jävel!  Men jag känner bara att jag vill ha lovet NU så man kan få sova någon jävla gång.. Vart en jävla skit vecka hittils!! Jag vill ha min bby här och fråga varför allt känns så konstigt & sen få ett svar. Med dig kan jag andas, utan dig kan jag inte.

åååh

Igår var en heeemsk dag. orkar inte dra allt här på bloggen men..
först var det as segt på praktiken, så åker jag hem.. och tar nästa buss in till stan igen,
och då får jag ett sms av min handledare från min praktik om att vi slarvar med tidpassningen och att vi bara sitter i fika rummet, och att hon tänker avsluta praktiken omdelbart om vi inte skärper oss typ. blev såå förbannad. Vem fan har sagt detta till henne? hon vet ju ingentring för hon är ALDRIG med oss, jämt jag och madde där nere på eftermiddagarna.. den ända som är med oss på morgonen är tanta.. bara hon som måste sagt något, blir så jävla sur. Hur kan hon med? Det finns inte mycket att göra på dagarna, så vi sitter en hel del där inne, men vi gör också hur mycket som helst ;s och igår kom jag sent, wow typ bara hänt 1 gång innan. Och hur kan min handledare äns säga såhär.. hon vet ju inte hur det är, och att skicka det på sms blev ja ännu mer piss off på. Man ska ju ta det face to face så man har någon chans att försvara sig! ah helt sjukt så känns inte alls kul att åka dit mera.. ska dit nu, och usch. Lite svårt att kunna byta, för nästa vecka är de lov & sen praktik vecka igen, och SEN skolavecka. Och måste få tag på skolan om jag ska byta.. vet inte hur jag ska göra, men vill inte gå där mera för det snackas bara en jävla massa skit och finns inte ett piss att göra.. & Sen igår när jag var i stan med simone och hennes kompisar var det inte alls kul.. dom klagade på att jag var sur helatiden och var tyst, men konstigt när man inte känner en jävel? och nä.. usch. Sen kom jag hem, började bråka med Mikael så ett tag så trodde jag det var slut igen.. Just då tänkte jag att nu kan den jävla fittan skratta sig lycklig! Men nnej, hon får vänta längre för jag tänker ALLTID hålla fast vid honom. vet inte när vi ska ses, för såg han sist i söndags och är onsdag nu och ikv ska la han på hockeyn :( saknar dig som faaaan. aja, nog för mig förtillfället. Ha en bra dag, för vettefan om ja kmr ha de :/

stan

Hej bloggen och alla andra :)
Hinner inte skriva så mycket, ska åka in till stan nu igen & träffa Simone oh Adam!
Mikael hör ju ändå inte av sig... känns som om något är fel.. hoppas verkligen inte det!
men jag känner mig som värsta tofflen så tkr fan han ska höra av sig nu.. det här gör mig sjukt depremirad när det håller på såhär. Aja, hoppas ni haft en bra dag:) skriver mer ikväll!<3

hejdå dagen!

Denna dagen har INTE varit bra. Har knappt pratat med Mikael och vet inte varför.
Säger hejdå till denna dagen nu och hoppas på en bättre imorgon!


*

Hos dig är jag stark, hos dig är jag underbar, hos dig har jag allt, där vågar jag stanna kvar, men när du inte ser, 
när du inte rör mig, kan du ha hittat nån annan, säg nu hur d ser mig, jag undrar om du, hade kraft o ge dig av
eller mod o stanna kvar, vågat bygga på nåt nytt, jag undrar om du, har kunnat ge och kunnat ta
kunnat öppna dig som jag, vågat vara här och nu, för allt jag kräver är ett svar...


big no no

Sakta men säkert förlorar jag min familj... :'( ingen förstår, kan inte säga någonting, när jag väl säger något så får jag bara höra "mm, tråkigt". trött på den här jävla skiten.. så jääävla trött !!




Somnade till innan en timma, är ett big no no för då kan jag inte sova nu ikväll.. men jag skiter i det. jag får vell sitta framför bloggen hela natten om inte annat. Nu ska jag nog göra pannkakor.. men socker och hallonsylt på.. låter inte det gott? :) och fan vad alla tjatar om alla hjärtansdag.. den som nämner det igen ska jag bokstavligen strypa!

seeega måndag!

Seg dag! klockan drygar jämt fram när man är på 4h :P
Var bara jag och Madde där idag, vi gjorde typ inte så mycket, tog ut hästarna..
gav alla djuren mat, mocka, sitta i personalrummet och göra ingenitng xD seegt.. 
Nu när jag är hemma har jag inget att göra.. vill hitta på ngt, men blir svårt.. btw så hade dom två nya marsvins hanarna dött i lördags :/ känns som om alla djuren bara dör där.. Och så den nya hästen, Loyden som han kallas är en liten busing :P beter sig som en unghäst fast han är 14 år gammal.
Fick även dåliga nyheter när jag kom hem.. usch vad det ska vara jobbigt..
Har någon något roligt att säga? :) kommentera gärna, har tråååkigt.

morr!!

Asså hur faaan kan det vända så fort? så fort jag går in på hennes jävla blogg, vilket jag inte kan låta bli att göra.. känner mig fett patetiskt som läser den, men kan inte bara sluta göra det förrän jag släppt eran-tid grej. och så står det sådant jag absolut inte vill veta men måste veta ändå.. känner mig kontrollerande så det ryker om det, och svartsjukan växer fast det var mig han kom tillbaka till! när fan ska jag fatta det? :( Men tänker då tillbaka på hur det var mellan er och grejer.. och vad du sen sagt till mig efter det.. ååh blir galen på den där tjejen! väntar bara på att jag ska få se henne så kommer hon ångra allt hon skrivit om mig!

Mitt hjärta är ditt

http://www.youtube.com/watch?v=xrxmEmQjZpE , lovar ni kommer känna igen er!
Micke satte på den när jag var hos honom igår.. svagt minne att man hört den innan som liten :P 
den är hur bra som helst. Men ah, jag somnade innan vid fyra.. var hur trött som helst.. och så ringer simone vid sex och väcker mig och vill att jag ska komma upp till viskafors, men jag orkade inte.. så vi ses på 7 bussen imon istället :) gjorde mat och så när jag vaknade.. nu sitter jag i en för liten pyamas (y) försöker prata lite med Mikael men han är väldigt osocial.. aja, snart blir det vell godnatt igen! sen upp halv sex imon och duscha.. fyfån säger jag bara :(
Och innan när jag sov kändes det så tomt.. hatar det.. och så ska man sova själv hela natten.. blir tårögd när jag bara tänker på det. Vill sova med mitt hjärta. Iofs ringde ju simone och frågade om jag ville sova hos henne, men jag sa nej.. ångrar mig nu! :(  

Här kommer även en liten bild på mick, haha desperat som jag är :P
ska ta med mig kameran någon dag och fota hur mcyket som helst på dig! ;)


Hemma:/

Är hemma från Mikael, :/  vet inte varför jag åkte så tidigt egentligen, men skulle ha träffat simone men hon svarar ju inte så skiter nog i henne. Och egentligen var det tänkt att jag och mick skulle gå på bio igår, men det var fullbokat och allting så det gick inte.. får ta det ngn annan dag istället. Vet inte vad jag ska göra idag. Ingen aning :/  saknar älsklingen sjukt mycket helatiden, vill vara hos dig helatiden.. alltid ha dig vid mig.. Men på ett sätt har jag faktiskt det, för jag fick ett kort av han igår, han hade fotat sig inför sitt legg :) så nu sitter det finfint i min plånbok.. ;)
Imon är det praktik. Hela veckan! uuuh.. vill iinte..

tyst om gårdagen :P

Går dagen vill jag inte ens prata om.
Gick bort till kiosken innan med Mamma och köpte något att dricka.. 
var sjukt törstig!.. Blir nog bara slappt idag, ligga hemma till klockan är fyra.
Tror jag åker hem till Mikael då.  Köpte upp mina sista pengar på donken igår :P
smaaart Viktoria, smaart.
ha en bra dag <3

För små kläder ;(

Var och köpte två linnen innan, men dom var för små! :( så ska åka in till stan sen vid fyra och byta dom :P
sen ska jag träffa simone och hennes boy, och sen ska vi vänta i stan tills klockan blir 8 för då ska vi till malin, snacka om att vi kmr frysa ihjäl om vi ska vänta så länge :P Pusss

<3

Kom precis hem från Mikael, det var så härligt att få träffa dig, har saknat dig så jävla mycket!
Imon ska jag ju ut med några kompisar så vi ska ses på lördag igen.. Längtar redan!:(

Älskar dig sååå.. <3




uber

Dagen började med att jag försov mig.. visste att jag skulle få lite skäll av anna när jag kom till skolan, för hon trodde vell inte att jag skulle komma :P haha På matte lektionen gav jag allt, :) jag fick beröm, haha jag är faktiskt stolt som kungen!* Så nu sitter jag och pluggar lite till, och sen vid tre ska jag åka hem till Mikael :) Tror dock inget speciellt händer, bara en massa kramar och pussar och massa prat.. längtar! Sen åker jag vell hem med nio bussen, och då händer ingenting speciellt, kanske skriva i min blogg eller ngt :D äta och sova.. Imon blir det uttång ! :)

:(

Säger bara.. fuckfuck allting. Kan inte skriva allt här på bloggen, och det känns skit jobbigt. Men jag vill flytta härifrån, egentligen inte för jag trivs bra men jag HATAR att man blir klassad som en knarkfamilj när man bor här i Svaneholm. Vill flytta in till borås.. men finns nästan inga lediga lägenheter.. Och jag hatar att jag bara har 150 kr kvar tills den 31.. behöver faaan kläder och underkläder! Ni förstår inte hur äcklig jag känner mig när jag inte får köpt ngt nytt. Jag vill att det ska vara torsdag, saknar min Mikael så jävla mycket så det är inte sant.. Vill bara ligga i hans famn och gråta ;'(

ååh.

Blir så trött på dom här jävla grisana! fy fan låt min familj vara IFRED!!! ååh. Har ångest över att jag inte tog med mig matteboken hem, vill så pugga nu. Har bråk prov på fredag och kan inte så mycket, jag vill så gärna klara matten nu till sommaren.. Ber till gud!

morron ).

Godmorgon bloggen! Ska snart dra mig till bussen och jag är inte sugen på det någonstans :P Kommer vara mycket folk där på som vanligt.. Men en sak är bra, och det är den att Freddie sitter där och väntar på mig :D Sen blir det knö i stats bussarna upp till skolan, bara jag inte får vänta en halvtimma nu igen bara för att komma upp till skolan är det chill.. Vet inte riktigt när jag slutar, men efter skolan runt 16 ska jag träffa Simone och hennes nya pojkvän, han går tydligen också på iv som jag, vet säkert vem det är när jag ser han :D Hoppas detta blir en bra dag..! Och hoppas ni läsare också får en bra dag :) <3

baby

Stör mig som FAN att man INTE kan ladda upp några bilder? asså hel konstigt! :( Saknar Micke så jäävla mycket! kunde inte ses idag, och imon ska han till hockeyn, och sen på torsdag ska vi nog ses. Men vi har varit utan varandra en lääängre tid innan, så jag tror nog att vi överlever.. Sågs 2 ggr på 8 veckor en gång. Är nog det längsta vi vart utan varandra, eller, för mig var det förjävligt men vet inte hur det var för dig då. Känns så konstigt men ändå så bra att vi hittat tillbaka till varandra.. Vet att det inte är många som gillar det, men vad ska man göra då? Älskar man någon så blir det svårt att låta bli att gå tillbaka :( Jag och mamma pratade om det innan att det är många som gör slut som sen aldrig går tillbaka till varandra sen. Men både jag & Micke har haft andra under en längre period, men vi har alltid hiittat tillbaka till varandra senare. Som nu, och jag hoppas det verkligen håller. Ska kämpa för våran kärlek älskling, jag vill tillbringa resten av mitt liv med dig! Hur konstigt det än låter, så vill jag det. Ni tycker säkert det är för tidigt att säga men jag coh mick har ändå gått i samma skola i ca 9 år och sen vart ihop till och från i 2 år :) Älskar dig och kommer alltig att göra baby!!

Jag älskar hans röst!

http://www.youtube.com/watch?v=5250T0DAYMI

neggo

Tur att jag stannade hemma idag. Nu har jag fått lite smått ont i halsen och förkylningen kryper sig fram.. uh. Är fortfarande orolig hur det kommer gå att täcka över dom här slingorna och fläckarna i håret.. mitt hår kommer bli hur slitet som helst.. det räcker inte med att när folk tar i mitt hår och säger att det känns som barbie hår.. kul och höra lix.. blä, känner mig inte positiv till något! bara neggo helatiden. Vart tog det positiva vägen?.. Har drömt cp drömmar nu i 3 dagar, om mikael :( är så otroligt rädd att jag ska förlora honom igen så jag är sååå tacksam när jag vaknar upp på nätterna, det är liksom bara drömmar som inte får BLI sanna!. Har funderat ett bra tag nu.. jag satte ju i min p-stav den 27/11 och jag har fått så otroligt mycket acne utav den, hur äckligt som helst.. överallt på kroppen, så mycket hormoner i den staven, så jag ska ringa till sjukhuset och få en tid att plocka ut den. Kommer göra fett ont :P Men den ska utuututut ! orkar inte ha orgelbunden mens hit och dit heller. Det får bli något annat.. men som vad? allt är ju hormon fucking grejer. Får vell låta bli att ha sex bara :P haha ... kondom finns ju men jag vill inte ta den risken igen, så vet inte hur jag ska göra :( Och bloggen är helt cp, man kan inte ladda upp bilder eller ändra texten eller ngt mera sen dom gjorde om här inne på inloggningen, tack så mycket cp blogg!

hår helvete

Ne fy helvete.. När jag och mamma satt och slingade håret började vi typ tjafsa, så det blev bara tio slingor och sen när jag skulle skölja ut det så var det en STOR fläck på ena sidan av håret.. slingorna blev typ grå/gröna, och mitt egna blonda hår blev askblondt!! kunde verkligen inte sluta gråta... Mammma sa att hon skulle in till stan imon och köpa slingmedel, blond då.. så ska vi försöka slinga över dom hemska slingorna.. hoppas det går, faan allt i onödan och får bara slita ännu mer på mitt hår! :'( helvete.. blir då fan ingen jävla skola för mig imon.faaaan, ser inte klok ut, och får vell helt enkelt vara hel blond.. jag som bara ville ha lite bruna slingor och så blir det värsta fuuult och fail.. gud vill straffa mig eller något. Har verkligen ingen lust att sova.. känner mig ledsen.. jävla hår!

dålig uppdatering!

Heej bloggen! förlåt för min dåliga uppdatering, men gjort annat :P Vill bara säga att min älskling är bäst, och älskar dig mest !! Idag var jag i skolan, bara på typ två lektioner sen drog jag.. orkar verkligen inte! känner inte ngn vilja till ngt oh har sådan jävla stor press på mig ;S i veckan ska jag ha gjort ett bråk prov som jag fattar nada av.. Så jag och Anna drog ner till stan och köpte hårfärg, tog typ hundra år för man hade ju 600 st typ och välja bland :P så sen när jag färgat håret får ni se hur det blev, tänk om de blir värsta fail.. hoppas jag inte! är trött på mitt blonda jag nu.. och sen käka vi på donken :) så nu är jag hemma med Love, gick och hämtade henne från fritids. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, typ laga mat till mig oh Love och sen ba vänta på att mamma ska komma hem så hon kan fixa mitt hår :P önska mig lycka till ;)

dålig uppdatering!

Heej bloggen! förlåt för min dåliga uppdatering, men gjort annat :P Vill bara säga att min älskling är bäst, och älskar dig mest !! Idag var jag i skolan, bara på typ två lektioner sen drog jag.. orkar verkligen inte! känner inte ngn vilja till ngt oh har sådan jävla stor press på mig ;S i veckan ska jag ha gjort ett bråk prov som jag fattar nada av.. Så jag och Anna drog ner till stan och köpte hårfärg, tog typ hundra år för man hade ju 600 st typ och välja bland :P så sen när jag färgat håret får ni se hur det blev, tänk om de blir värsta fail.. hoppas jag inte! är trött på mitt blonda jag nu.. och sen käka vi på donken :) så nu är jag hemma med Love, gick och hämtade henne från fritids. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, typ laga mat till mig oh Love och sen ba vänta på att mamma ska komma hem så hon kan fixa mitt hår :P önska mig lycka till ;)

RSS 2.0